Ова е статија за интеграција со овој мод: [AJAX] мислењето Ви благодариме Hack - vBulletin.org форум

Корисник покажува благодарение МО ќе бидат преведени. Ова е интеграција прашање. Ве молиме имајте во предвид дека во vBET код ќе бидат вклучени решенија само за мајчин vBulletin страници / шаблони, но ние со задоволство ќе ви даде совети како да се интегрираат овој мод со vBET

За да го направите ова ќе треба да ги уредувате дефиниција која покажува кориснички имиња и нетранспарентно оние што не преведени област. Значи во деталите:
1. Оди до Admin CP -> Стилови и Шаблони -> Пребарувај во шаблони, Се најде и уредување дефиниција post_thanks_box_bit
2. Во дефиниција Најди:
Code:
{vb:raw thank.username}
3. И замени со:
Code:
<!--vBET_SNTA-->{vb:raw thank.username}<!--vBET_ENTA-->
Мора да го стори тоа за сите стилови.