Имам многу членови од различни земји, кои не зборуваат англиски па ја оваа МО навистина помага на моите членови. Многу од нив е-маил ми вели колку би било убаво тоа е конечно да се разбере и комуницираат со другите членови на форумот со користење на овој софтвер.

Јас бев исто така во потрага по мојот сајт на Google и се најде многу на страници беа индексирани како преведени верзии па тоа значи дека посетителите кои барај во нивниот мајчин јазик се способни да се повлече до мојот форум и да произведуваат повеќе сообраќај .

Ви благодариме за голема софтвер!