Трчам веб-сајт за ОСНОВА скокање. Во овој спорт е меѓународен спорт, но пред сега, не бев во состојба да понуди ништо освен англискиот информации за секој кој доаѓа на местото.

Јас, исто така поседува и работи на база на податоци за жртви за база на скокање. Ова SI не е само страница на почитување и се сеќавам изгуби пријатели, ова е исто така важна алатка за да им помогнат на други џемпери за одредени опасности кои можат да бидат сериозни! Ова знаење е клучна за спасување животи и спасил многу животи. Сепак, јас чувствувам дека би можеле да го направи подобро со дозволување на никого, не само зборуваат англиски јазик џемпери да учат и можеби спаси нивните животи, како и

ОСНОВА Fatality List - BLiNC списание:: База скокање, Шангај со Падобран, и Параглајдинг

Fatality статистика - BLiNC списание:: База скокање, Шангај со Падобран, и Параглајдинг

Покрај тоа, денот кога објави приклучок, ми Мапа на сајтот поднесување скокна од 36.763 вкупно рачно да 1.297.111 вкупно рачно, а сега јас ја зголеми мојата брои од 500 до 5.000 по ден нови линкови. Ми сообраќај е двојно, бидејќи јас ослободување овој приклучок и јас сум толку среќен што ова.