Здраво

Имаме мал лиценца модификација. Сè што останува како што е во областа на Врски на употреба и други. Само нова секција беше Додадено пред околу Управниот законот. Тука е секогаш вистински договорот за лиценца за vBET 3.0.0 и повисоки

Целосната лиценца промени се цитира подолу:
Quote Напишано од License new section
Управниот законот

Овој договор ќе се регулира со законите на Полска. Секоја акција во однос на овој договор за лиценца или што произлегуваат од неговите услови и услови треба да се воспостави и парница во Nysa во Полска. Секоја од страните се согласува со надлежност на таков суд и се согласува дека Користење на процесот како што е предвидено од страна на државите и правилата на граѓанската постапка на Полска ќе биде доволно.

ЕДНОСТАВНО Podbielski Michał
ул. Kusocińskiego 37 / 7
48-303 Nysa
Полска