Ние знаеме дека е брз, но ние сакаме да ви даде навистина моќна МО кога продажбата на проектот (денес ). Значи сега може да им понуди на странските корисници вистински мулти јазик заедница!

Што се менува:
  • Преведувачки брзина оптимизација - побрзо PHP функции се користат
  • Додадено мулти јазична поддршка за приватни пораки
  • Додадено мулти јазична поддршка за Пораки
  • Додадено мулти јазична поддршка за социјална група Пораки
  • Додадено мулти јазична поддршка за албуми слика коментари
  • Додадено мулти јазична поддршка за Групи слика коментари