Само мали промени пред официјалното отворање на продажба:
  • Поправена бубачка за WYSIWYG едитори и lang BBCode-от
  • Аватарот на јазик за корисникот промени да не се задолжителни полиња
  • Додадено целосна поддршка за превод на страници генерирани од vBulletin надвор форумот директориум, но сепак во форумот домен.


Некои детали за последен. Ако вашиот форум е во поддиректориумот, но страници надвор од овој директориум се создава од vBulletin, а потоа vBET ќе го преведе соодветно

Забавувајте се!

КС.
Ние сме речиси подготвен да се отвори за продажба vBET 3.x