Ние сме многу блиску за Првата бета верзија на vBET4.0

Како што беше опишано во неколку места - прво издание ќе го поддржи мајчин vBulletin форум функционалности. После тоа 2 Следна изданија ќе внесе подршка за CMS + Блогови и имала + Мапа на сајтот генератор. Бут треба да биде издаден во март

Поради тоа ние ќе направи некои подготовки на форумот и да се создаде посебна под форуми за vBET4.x Значи не заборавајте - тоа не беше објавен уште (наскоро ќе биде), ние само го направи некои подготовки на форумот