Здраво.

Се чини дека последните бубачка (со јазик признание за пораки со наводници) не е поправена за сите случаи. Оваа порака ја коригира, а исто така е многу подобро за ефикасноста начин во областа на јазикот за откривање. Ние жал за проблеми, но се надеваме дека нашиот брз одговор е ценет.

Исто така, имајте на ум дека за да се направи ажурирање од 3.2.1 тоа е доволно само да ги испратите до серверот еден фајл (од Внеси директориум на вашиот форум директориум): / Вклучува / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

За другите верзии молам направи целосна надградба која се уште е тривијална (ги ставиш сите фајлови, а увозот производ датотека).