PDA

View Full Version: ПроблемиСтраници: [1] 2

 1. Решени Објавување директно како руски, charset е исклучено
 2. Решени Знамиња НАД сајт?
 3. Решени VB 3.8.6 LP1 додадете производ БЛОКИРАНИ
 4. Решени Легенда форум
 5. Решени Не можете да деинсталирање на производот
 6. Решени Не можам да деинсталирање vBET без да се прекрши на форумот
 7. Решени Инсталирате софтвер на vBulletin е потребна помош!
 8. Решени Свежи не инсталирате Работа По интеграција со најновата верзија на имала
 9. Решени нова тема "[/ langtitle]" on-off својства
 10. Решени Преведете граница веднаш завршува?
 11. Решени Проблемот forumdisplay vBET Прикажи тема
 12. Решени vbet преведувач 3.6.2 translat проблем
 13. Решени Како да се направи база на податоци кешот, никогаш не се бришат / исчистен, па нема потреба да се преведе повторно?
 14. Решени Страницата не пренасочува правилно, Мајкрософт Сино само, со користење на Apertium и Google API 2 работи
 15. Решени Јас сум изгубил lol
 16. Решени Што ќе предизвика објавувањето на знамиња * не * да се прикаже?
 17. Решени Имала адреси проблем
 18. Решени Борејќи се за повторно да го инсталирате VBET
 19. Решени vBET не сфаќаат дека Преведувачки API Мајкрософт е долу
 20. Решени Како да го исклучите vbet и да ја задржите преводи?
 21. Решени . Htaccess за поддоменот vBulletin
 22. Решени Може некој ќе ми дадат на readm.html од vbet 3.5.4?
 23. Решени не може да пристапите на оваа страница преку Google.de
 24. Решени Јас reinstalled vBET
 25. Решени брендирање слободен?
 26. Решени vBET не работат
 27. Решени превод не функционира
 28. Решени Од најновата надградба на vbet сервер извештаи прекумерна употреба на ресурсите од страна vbet
 29. Решени PHP грешки откако го инсталирате
 30. Решени vBET НЕ треба да бидат поврзани со оваа форуми серверот!
 31. Решени По Надградба на VBET354 - преводи не работи
 32. Решени Подменија со јазик постави во недоумица URL-то не се покажува
 33. Решени Луѓето кои го посетуваат мојот сајт се првите праша едно прашање на руски?
 34. Решени Тема содржина не се преведува
 35. Решени Microsft Преведувачки API од Сино: Потребните полето \\ u0027client_id \\ u0027 се водат за исчезнати.
 36. Решени Архива invisibile знаме икони?
 37. повеќе SQL грешки (исчезнала) по надградба
 38. Решени Проблем во МО (празни кутии)
 39. Решени Уште се добива празно преводи
 40. За да се објасни Влезот помош
 41. Решени Платени за производ, но не да го симнете.
 42. Отворете 500 грешка
 43. Решени Празно превод, Мртва страници и апсолутно ја убија мојата gopogle индексирање време
 44. Отворете Сите преводи престана да работи - ги сите теми се празни кога знаме е кликнато
 45. Решени Не можам да се оневозможи vBET? (Итна)
 46. Решени превод не функционира
 47. Решени SQL грешки дневно
 48. Решени Проблеми со VBET
 49. Решени Бета Наслов на тема превод прашање
 50. Решени vBET 3.5.1 не retranslating кога на располагање
 51. Решени Оневозможи но не се инсталира
 52. Решени Дополнително објаснување за постојана употреба на vbenterprisetranslator_seo.php
 53. Решени Избриши Проблем - MySQL Грешка
 54. Решени Големи превод прашања
 55. Решени Повеќе грешки - Возиш ме луд.
 56. Решени Многу чудно прашање
 57. Решени photopost и надворешни VB за vbet
 58. Решени Проблеми со форматирање страница за членови само
 59. Решени 404 во верзија 3.4.1
 60. Решени Google одбиваат да индекс на дополнителни адреси креирано од vBET
 61. Решени Проблеми со наслови преведени мета тема
 62. Решени Помош! vBET нарезници до Редовен зборови
 63. Решени vBET Delete - индексирање грешка 100.000
 64. Решени дупликат страници
 65. Решени Проблеми со дополнителни групи конфигурација во мојот сајт
 66. Решени Непреведен титула во forumhome
 67. Решени Ве молиме проверете мојот форум е во ред?
 68. Решени PHP Error: поток не отвори
 69. Решени Активирање / деактивирање vbet без проблеми
 70. Решени Потребна ви е помош намалување на оптоварувањето на серверот
 71. Решени Disabaling јазик. Htaccess
 72. Решени Не лиценца
 73. Решени AdSense и vBET
 74. Решени По инсталирате проблеми со преводи
 75. Решени Преведувачки Подесувања
 76. Решени Најнови vBET за vB3.8.6 спречува пристап ИТНО
 77. Решени Екстра додадени Членски групи Членски групи
 78. Решени Грешка во Мапа на сајтот генератор
 79. Решени Проблем со download лиценца
 80. Решени грешка 4.1 -> 1.4
 81. Решени $ (Долар во рачно) предизвикува пренасочување грешки
 82. Решени по надградба - ништо не работи повеќе
 83. Решени Превземи VBet не работи повеќе!
 84. Решени Google покажува 3 верзија на истата адреса во Webmaster Tools
 85. Решени Интегрирање со reviewpost (исто како photopost)
 86. Решени Барање за помош на мапа на сајтот
 87. Решени Расчистување на гости кеш дава оваа грешка
 88. Решени Google ги отстрани сите индексирани преведени страници
 89. Решени Како да инсталирате vbet со photopost
 90. Решени Мапа на сајтот имала проблем - нема странски карактер адреси
 91. Решени Користејќи vBulletin 3.6.12, имаат проблем за RSS feed и Архива
 92. Решени Страници сите збркана
 93. Решени Google предупредување и Тагови само
 94. Решени Чудно барања на Google API на главната страница
 95. Решени Различни јазик маси задржи паѓа во базата на податоци?
 96. Решени По надградба, Google ги отстрани сите индекс
 97. Решени Алт текст во знамиња
 98. Решени Суспендирање. Htaccess
 99. Решени Овој форум е недостатоци
 100. За да се објасни Google email Предупредување: Googlebot најде екстремно висок број на адреси на вашиот сајт
 101. Решени Не преведени RSS
 102. Решени по долго време, не работи повеќе
 103. Решени vBET прашања - Бавен пребарувања / Apache теми.
 104. Решени Преведувач не секогаш се прикаже преведениот текст
 105. Решени Постави непреведен
 106. Решени Кеш clearner прашање
 107. Решени Преведувач одзема премногу процесорот, а не излегување правилно
 108. Решени Проблем По Избриши vbenterprisetranslator производ!
 109. Решени Намали посети од Google на 22 октомври
 110. Решени Како можам да бидам сигурен дека е запиша?
 111. Решени Пренасочување Тепање рекламите ми!
 112. Решени Пристап CP опција во профилот на doesn't ажурирање lang подесувања
 113. Решени имала 3,2 интеграција помогне со vBulletin 3.8
 114. Решени инсталација инсталирате-водич
 115. Решени регуларниот израз сегментација
 116. Решени $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Локација
 117. Решени Чудно адреси
 118. Решени Знамиња Локација
 119. Решени Линк Тип
 120. Решени Translateing броеви во цртички
 121. Решени vBulletin шаблони
 122. Решени Секој знае зошто сите мои Англиски страници се збркана но преводи работа?
 123. Решени Htaccess е сите Слободен простор
 124. Решени vBET не работи кога PHP е се кандидира како модул Apache
 125. Решени Надогради до најновата верзија сега страници се грешки
 126. Решени Прашајте корисникот да го избере јазикот на сесија почетокот
 127. Решени 404 и пренасочување на грешки во Sitemaps
 128. Решени линкот во статистика лента
 129. Решени како да се преведе не VB страница или поправат URL-то?
 130. Решени Дали е тоа точно htaccess?
 131. Решени Форум известување двојно или тројно објавувате?
 132. Решени Тема титули не се преведени
 133. Решени BBCode-от скршени по vBAdvanced интеграција
 134. Решени Showthread.php? P x = не препишува и повторно
 135. Решени Вики за слободен софтвер во под директориум прашања
 136. Решени Корисниците во собата јазик не чест
 137. Решени Регистрација Проблем
 138. Решени Заменете Не-англиски ликови во адреси?
 139. Решени Преводите не се работи
 140. Решени Како да се интегрираат ми vBAdvanced CMPS страница надвор од форумот корен?
 141. Решени Не може да промените јазици
 142. Решени Photoplog прашање
 143. Решени По инсталацијата добив празна страница
 144. Решени [Сака] било Тут за навивам и iconv
 145. Решени Кеш почисто грешки
 146. Решени vBAdvanced CMPS прашања
 147. Решени Не користите имала
 148. Решени Google е мене испраќање околу (404) меки грешки?!
 149. Решени Земете порака за грешка секој движат теми
 150. За да се објасни Проблемот со кодирање во liknach
 151. Решени Стоп за превод на URL
 152. Решени Инсталација проблем со имала
 153. Решени Гостин кеш прашање
 154. Решени имала прашање
 155. Решени Vbadadvanced Главна страница грешка
 156. Решени Почетна страна не преведување
 157. Решени Процесорот usuge е смешно!
 158. Решени VBET престана да работи по 3.8.6 PL1
 159. Решени Јазик кодови покажува!
 160. Решени Реновираниот на PHP 5.2.14 - Некои јазици се скршени
 161. Решени Знаме проред
 162. Решени Голема белја!
 163. Решени Проблем со VBET 3.3.5
 164. Решени Објавам нова тема или одговор на конец или да избришат мислења на ме води до празна страница ...
 165. Решени HTML Коментари прикажани во пријавени пост корисничко име
 166. Решени Google
 167. Решени Висока процесорот contantly на посветен сервер
 168. Решени Шаблон проблем missconfiguration распоред во главниот Форум
 169. Решени LiteSpeed
 170. Решени Празнење vbet_guestcache предизвикува илјадници 404 грешки
 171. Решени Мојот vbet_guestcache папка е премногу голема, што можам да направам?
 172. Решени Преведениот текст празно
 173. Решени Unsuccess приказна?
 174. Решени Код несакани во одговор Постави tittles
 175. Решени Приватни пораки преведениот текст празно
 176. Решени корумпирани кеш табели
 177. Решени Проблем со некои зборови со accens
 178. Решени надградба на 3.3.4
 179. Решени Проблем интеграција reviewpost / photopost
 180. Решени vBET сериозни бубачки е пронајдено!
 181. Решени Мојот сајт не е да се индексираат x52?
 182. Решени Наслов превод скрати во vBadvanced (последните теми)
 183. Решени SERVERD пробиени од страна на VBET!
 184. Решени Проблем
 185. Решени vBET 3.3.4 перформанси проблем
 186. Решени Vbet скрши мојот форум
 187. Решени Надградба на грешка
 188. Решени База на податоци за бекап датотеката премногу голема!
 189. Решени Пренасочување јамки
 190. Решени vbet322 со IE проблеми
 191. Решени Не traslation
 192. Решени Не преведување од ништо, но англискиот јазик?
 193. Решени Не Зачувај копчето во главниот vBET опции?
 194. Решени Спорадични Превод
 195. Решени Мапа на сајтот проблеми и намалување на бројот на резултатите на Google-страница на адреса
 196. Решени Langtitle не разложени
 197. Решени Компресија грешка!
 198. Решени проблем
 199. Решени не Преведете
 200. Решени Преведување во MSIE 8 "стапови"
 201. Решени Моќ сервери
 202. Решени Проблеми со vBet (vBadvanced / празни страници)
 203. Решени Постави премногу долго за да се преведе?
 204. Решени Падот врска
 205. Решени Грешка во уредувач
 206. Решени бела страница, кога преведување RSS канали
 207. Решени Знамињата не се појавува во нова верзија
 208. Решени Јас RECIVE оваа erorr
 209. Решени Инсталација проблем
 210. Решени Корејски превод
 211. Решени акцентирани букви
 212. Решени HTTP грешка 500,0 - Внатрешна грешка на серверот
 213. Решени Регистрација пораки не преведени
 214. Решени Firefox Стил проблем
 215. Решени Мапа на бавно по кеш расчистување
 216. Решени Повеќе оптоварување проблеми
 217. Решени Лош пренасочување
 218. Решени Арапски, корејски, итн .. Japanase Преведете
 219. Решени сервер кој паѓа
 220. Решени vbenterprisetranslatorflagsdropdown
 221. Решени Корекција CSS фајл Локација
 222. Решени Невалиден аргумент набавени за foreach () во [пат] / вклучува / class_postbit.php (294)
 223. Решени Анкети на табелата NAT на оригиналниот јазик
 224. Решени Оптоварувањето на серверот
 225. Решени Мапа на сајтот имала проблем - Мапа на сајтот рачно пренасочува кон почетната страница од пребарувачот
 226. Решени Како да го оневозможите преведени адреси
 227. Решени 404 грешки
 228. Решени vBET + lighttpd + имала
 229. Решени Промена часот е-мејл нотификации?
 230. Решени Преводите не работи на сите!
 231. Решени Игнорирај рачно не работат
 232. Решени Празнина, наместо на преведениот текст на страниците
 233. Решени Имала проблем
 234. Решени Прашање за имала Sitemaps + vBET
 235. Решени Грешка ...
 236. Решени Две прашања со vBET во моментов
 237. Решени Чуден проблем
 238. Решени Прашање за поставување на "стандардниот јазик.
 239. Решени Безбедносно прашање со admincp линкови
 240. Решени Форум Линкови проблем уште еднаш
 241. Решени Грешка страница Преведувач
 242. Решени Забранета од Google?
 243. Решени Бубачки по надградба:
 244. Решени Прикажани високи оптеретеноста на процесорот во vbenterprisetranslator_seo.php
 245. Решени Мојот статистика лента disapears
 246. Решени Преведувачки URL адресата ...
 247. Решени поддиректориумот со друга скрипта
 248. Решени пренасочување прашање
 249. Решени им е потребна помош
 250. Решени Проблеми одинсталирањето vBET 3.2.2
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1