PDA

View Full Version: vBET4 суспендирањеСтраници: [1] 2

 1. Решени Надвор страници Работа освен ако не се во директориумот
 2. Решени Надградувањето на најнова верзија 4101BF денес за lang link rel="алтернативна" hreflang
 3. Решени Проверете Statuscode 301 vs 302
 4. Решени Грешка - "Bot проверка"
 5. Решени Имала
 6. Решени Сакате да ја купите инсталација помош
 7. Решени strpos(): Офсет не се содржани во низа во ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на линија 435
 8. Решени неочекуван (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), очекувајќи идентификатор (T_STRING) или променлива (T_VARIABLE) или број (T_NUM_STRING) во class_core (4688) eval () 'd кодот на линија 1
 9. Решени Прирачник за превод не работи
 10. Решени Се уште не се во можност да се добие оваа работа.
 11. Решени Грешки при инсталирање на
 12. Решени Долго мислења и грешка vbet_containsSeparated
 13. Решени Додавање на rel = "алтернативна" тагови
 14. Решени Нужна Ваша помощь
 15. Решени Помош потребни
 16. Решени Не преведе и проблемот со Yandex
 17. Решени Не примате пораки кои содржат "ü, ö, (, ß"
 18. Решени Преведувачот не работи
 19. Решени Било кој начин да се види колку повеќе треба превод?
 20. Решени Проблемот со кодирање на преведениот текст
 21. Решени Convertendo idioma padrão
 22. Решени vb_replacer_rules - invalid mySQL
 23. Решени Само линкови во navbar (homepahe и форум) линкови се само на англиски јазик поврзани со
 24. Решени Сите Мои текст недостасува на преведени страници!
 25. Решени Кеш
 26. Решени Не се преведе
 27. Решени Сите мои тестови не успее на API
 28. Решени Превод
 29. Решени База на податоци Грешка Quando atualiza лингва quando atualizo o профилот
 30. Решени Не е преведен мета име = "Опис"
 31. Решени vBET Прирачник Преводи - нешто тргне наопаку
 32. Решени Создаде сопствен шаблон за надвор од Vbulletin директориум да го замени VBCMPS но сега се префрлат јазик оди на форумот
 33. Решени PHP Фатална грешка - vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на линија 989
 34. Решени Проблеми со URL-то
 35. Решени VBulletin купил, но не можев да најдам Хебрејски во
 36. Решени грешка со vbry членска група пребарување
 37. Решени Преводи на името на местото во е-мејл
 38. Решени Преведувач не е работа по vBulletin до датум.
 39. Решени Реши Googlebot, откри грешки # 2
 40. Решени ажурира истекот на преземања
 41. Решени Кеширање прашања
 42. Решени Нема Епоха Запишано
 43. Решени Бел екран по објавувањето или уредување
 44. Решени Префрлување од имала да dbSEO
 45. Решени Преведени страници празно - не ги пренасочува кон преведени рачно
 46. Решени Грешка по надградба за да 4.2.2
 47. Решени како да се добие рачно превод за работа
 48. Решени Не можат да избришам vbet
 49. Решени ќе овие Addons на работа со cloudflare
 50. Решени текст исчезне
 51. Решени како да се добие на Microsoft API клуч
 52. Решени Nginx error.log
 53. Решени Итно, не може да го преведе на сите
 54. Решени Преведени линкови, без рачно Следење
 55. Решени назад кон производи
 56. Решени Почеток на страницата (линк) грешка
 57. Решени Повеќе јазични paramters додаде кога кликнување на врската
 58. Решени Tranlations не се покажува VBulleting 4.2 / VBet најновата верзија
 59. Решени клучни зборови - не е потребен превод
 60. Решени Цитирајќи прашања - 2 дел
 61. Решени overlly претпазливи анти спам подесувања
 62. Решени VBET не работи на форум или Сегашната бројка од Пораки & проблем и. Htaccess
 63. Решени Цитирајќи прашања
 64. Решени Прирачник за преведување не е зачувана
 65. Решени VBET преведува во моите страници
 66. Решени Google не следнава URL-то со специјални знаци
 67. Решени Решение: Не Преводи користејќи Сино Превод
 68. Решени пораки луѓе
 69. Решени повеќе MySQL процеси
 70. Решени Прирачник превод уреди копче не кликање
 71. Решени Форум кеш Месинг до
 72. Решени Грешка 310 (нето :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)
 73. Решени vBET Упатство превод минорни проблеми
 74. Решени Прирачник за преведување не функционира
 75. Решени Не преведување
 76. Решени Профил Локација менување на ...
 77. Решени Страници не преведување освен за главната Целна страница на форумот
 78. Решени Не преведување
 79. Решени не работи по ажурирање fprum на 4,2
 80. Решени Грешка во страници со превод
 81. Решени Глупо прашање
 82. Решени Табела не постои грешка.
 83. Решени Купени, но не лиценцен клуч и нема помош од vBET - многу несреќни
 84. Решени Не се појавува преводот и на оригиналниот текст
 85. Решени не сите работат
 86. Решени Целосно празни страници на VBET преведени страници
 87. Решени Проблем по свежа инсталација
 88. Решени Празно мислења
 89. Решени URL адреси со? vbetxx приложен кон нив во Google индекс
 90. Решени Надвор страници не работат на база не јазик, создава чудни URL-то е
 91. Решени Google Едноставен пристап до API
 92. Решени Само Преведување за гости
 93. Решени БРЗО CGI промена паузи. Htaccess за vbet надвор правило
 94. Решени Многу од 302 во Google Webmaster Tools
 95. Решени Преведувачот не работат како што се очекува!
 96. Решени НИЕ tłumaczy
 97. Решени Чудно / a / директориум се создава пред препишува и повторно Url адреси
 98. Решени Чудно грешка!?
 99. Решени Гугл продолжува да индекс преведени страници по деинсталирање
 100. Решени Ништо не е работа.
 101. Решени Имала адреси
 102. Решени Само инсталирате vbet
 103. Решени Преведувач не работат со Microsoft и Apertium
 104. Решени Не може да се преведе тема
 105. Решени Не преведување vBulletin 4.1.9 и vBET445BF
 106. Решени Платени за интеграција и не е инсталиран до сега
 107. Решени Не преведување по надградба на 445
 108. Решени Невалиден Форум одреден. Ако го следеше валиден линк
 109. Решени проблем во vBET Главна поставување
 110. Решени Ургентен проблем при инсталирањето
 111. Решени не преведување страници целосно во vBulletin 4.1.8
 112. Решени Google v2 не преведување страници целосно.
 113. Решени Мојата гола преведувач не работи
 114. Решени Надворешни ДБ создавање на грешка
 115. Решени Прв грешки во PHP
 116. Решени VBET кеш работи, но провајдерите не преведување
 117. Решени 404s на јазикот?? Јас ажурирани ми htaccess и
 118. Решени Google API1 не работи повеќе на Google API2
 119. Решени Избриши сметка
 120. Решени Troubl со имала интеграција - Помош
 121. Решени Поддршка во Circunstances Тоа Сите други Следете
 122. Решени Одговори со Qoute престана да работи
 123. Решени Симнував посетители
 124. Решени Vbulleting 4.7 + имала 3,6
 125. Решени Избриши & Резултати
 126. Решени прекинати врски
 127. Решени Преведувачки работи на CMS страница, но не и во СМС член
 128. Решени Јас сум привлечен за Google Translate, но е потребна помош од vBET прв
 129. Решени Како да се отстрани vbet код на јазик
 130. Решени Здраво на сите
 131. Решени Празни страници во платени верзија 4.4.2
 132. Решени Преводите не работат - Мајкрософт грешка
 133. Решени Празен преводи.
 134. Решени Преводите не работи одеднаш
 135. Решени Преводи престана да работи.
 136. За да се објасни Грешки грешки грешки
 137. За да се објасни Време е да се првиот бајт - голема разлика ако на Google е исклучен.
 138. Решени Фатална грешка по 4.2.2 надградба во CMS статии превод
 139. За да се објасни [Итна Помош ******] 3xx, XXX дупликат наслов таг ******
 140. Решени Ако Наслов на тема е надмината со вметнување на langtitle работи пауза
 141. Решени Грешка по инсталирањето на VBulletin 4.1.5, тогаш VBet 4.4.2
 142. Решени Табела и Guest Кеш Чистачите не снимање записи во закажана задача Вклучи
 143. Решени Кога кеш се брише / оптимизиран ми / tmp директориумот исполнува и MySQL несреќи
 144. Решени charset ISO-8859-9 не се поддржани?
 145. Решени грешка
 146. Решени маса vbenterprisetranslator_cache не излезете
 147. Решени Како целосно да Избриши
 148. Решени Знамињата не се покажува на Safari, Chrome
 149. Решени Проблеми со vBET и имала и chatbox
 150. Решени Google автоматски јазик откривање не работат
 151. Решени Кориснички профил јазик доделување не може да се врати назад
 152. Решени проблем со наслов
 153. Решени Некои профил адреси (Не-англиски) доведе до профилот на Администратор
 154. Решени Грешка при уредување на блог запис
 155. Решени Уредник прашање.
 156. Решени [Помош!] Регистрација преку VB Mobile App (со vBet инсталиран) не работат
 157. Решени Тоа го прави работи и Translation
 158. Решени Кеш проблем со вики документот
 159. Решени vbet + имала воопшто не работат
 160. Решени Fatar грешка по се инсталира
 161. Решени Не Преведете таг на сликата URL линк
 162. Решени Превод Форум Линкови покажува 404 грешки
 163. Решени Грешка при инсталација
 164. Решени Последна Vistors на страницата на профилот блок, корисник преведени.
 165. Решени база на податоци грешка со кој е онлајн
 166. Решени Знаме не се покажува на мобилни стил.
 167. Решени Оптимизација URL не е работа.
 168. Решени Мапа на сајтот проблеми одеднаш
 169. Решени [Итно!] Повик за недефинирана функција vbet_isLangOn ()
 170. Решени Пораки од посетители, корисник преведени.
 171. Решени Цитати не преведени?
 172. Решени htaccess проблеми
 173. Решени Каде да се промени тоа?
 174. Решени Празна страница кога модерирање.
 175. Решени Просечна време да добијат производ по Purhase?
 176. Решени Blad - читање мислења не функционира
 177. Решени Нова корисничка сметка активирање не најавите на корисникот во
 178. Решени Потребна ви е помош, ве молиме побрзо
 179. Решени VB 4.1.4 и 4.2.3 vbet - хаос
 180. Отворете Vbet Грешка онлајн корисници VB 4.1.4
 181. Решени Не се покажува оригиналната верзија Кога преведени.
 182. Решени Проблем со премиерот Испратено од vBSHOP!
 183. Решени Htaccess фајл треба да биде?
 184. Решени Знамињата се збркана.
 185. Решени По надградба rankbadges добива одземени.
 186. Решени Error_log Грешка
 187. Решени XCACHE предупредувања, ако не сте се логирале во
 188. Решени Сега морам да издаде инсталирате билет!
 189. Решени Грешка По качувањето 4.3.0
 190. Решени Промена на јазичен код во пост прашање.
 191. Решени dB грешки
 192. Решени Филтрирано зборови Наслов на тема се преведени
 193. Решени не можат да направат оптимизација линкови
 194. Решени Проблем по запознаеме со имала интеграција
 195. Решени Google Мапа на сајтот грешки
 196. Решени Некои чудни проблем.
 197. Решени Не се автоматски преведени на сите пост
 198. Решени Webmaster индексирање грешки
 199. Решени PhotoPost Без знаме, Сант vBET во priv
 200. Решени странски ликови кога префрлување помеѓу јазици
 201. Решени Грешка не може да ги преведе сите теми и мислења
 202. Решени корен CMS превод проблем
 203. Решени Google мисли нови адреси се за на друго место
 204. Решени Не можам да додадете колачиња
 205. Решени База на податоци грешка на мојот форум
 206. Решени Меморија прашања
 207. Решени vBulletin API што vBET бескорисни
 208. Решени Знаме URL не е точно
 209. Решени CMS во корен, форум на / форум
 210. Решени објавување на странски јазик не преведени
 211. Решени Форумот е мртов сега
 212. Решени проблем увоз
 213. Решени Преводите се врати празен текст
 214. Решени Инсталација: vBET верзија 4.0.0 проблеми на vb4.0.6/vbSEO
 215. Решени Оди на нови пораки во Барај не е работа
 216. Решени Не рачно оптимизација на
 217. Решени Databse ПРОБЛЕМ
 218. Решени Нова инсталација Грешка
 219. Решени Не може да се врати стандардниот јазик
 220. Решени . Htaccess прашања
 221. Решени Помогни ми
 222. Решени По регистрацијата нема автоматски превод
 223. Решени Треба вашата помош / мислење за резерви проблем
 224. Решени Geting ГРЕШКА од мојот систем
 225. Решени Како да се движат знамето позиција за Архива
 226. Решени Како да поставите Firewall
 227. Решени ИЗВОР Прво
 228. Решени Проблеми со инсталацијата vBet на vb4.0.8/vbSEO
 229. Решени Проблемот со кодирање на одговорите.
 230. Решени Пренасочување јамка проблем кога ќе им овозможи на "гости датотека кеш"
 231. Решени Проблеми со инсталација на vBET
 232. Решени Конфигурациската проблем по инсталација ...
 233. Решени Преведувачки не работи адреси
 234. Решени Како можам да додате опција без BBCode?
 235. Решени Google не читаат превод страници
 236. Решени Проблем преведување Наслов / Форум
 237. Решени Гостин кеш не работи и кога модерирање имаат бели страници.
 238. Решени како можам - Почетна корисник избор на јазик за сите постоечки корисници
 239. Решени на збор / фраза "преводи" во менито
 240. Решени Фрази, кои не се Превод
 241. Решени VB4.0.7 + знамиња не може да биде во сопствен шаблон
 242. Решени CMS страница врати VB стандардно кожата.
 243. За да се објасни Деинсталацијата.
 244. Решени преведени мислења хаос со мојот распоред резултат од пребарувањето
 245. Решени Looping
 246. Решени ПОМОШ - Прв PHP Фатална грешка -
 247. Решени Јазик префрлување проблем
 248. Решени превод и charater проблем
 249. Решени Бела страница за најава.
 250. Решени кога ќе го активирате гости кеш прелистувач вели бесконечно и заклучен
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1