היי
אני יודע שרבים חיכה בהודעה זוחדשות מצוינת - הוא תומך vBSEO. החדשות אפילו יותר טוב - היא מתרגמת יותר סוגים של קישורים כי vBET3.x (לעת עתה).
עבור אלה שאינם משתמשים vBSEO יש לנו גם חדשות טובות - עשינו שיפור אלגוריתם התרגום שהופך את הדפים הגדולים באמת מתרגמת אפילו 7 פעמים מהר יותר (על פי בדיקות שנעשו על אחד ההתקנה של עמוד גדול ספציפי).
כמו כן שינינו את התבניות שלנו לכוון אותה מערכת vB4 חדש התבנית.
לפרטים ראה להלן כל
חדש:
- vBSEO נתמך ומתרגם קישורים: הנושאים, בלוגים, CMS מאמרים, קטעי CMS, CMS מאמרים
- אלגוריתם התרגום אופטימליים 2 הגדרות ביצועים מתקדמים הוסיף: "גודל HTML: נקודת חיתוך'ו'גודל HTML: להתחיל חיתוך"
- הפניית אופטימליים (עשה קודם לכן)
באגים תוקנו:
- מטמון של הבלוג RSS
- תרגום תמיכה עבור דפים מחוץ מדריך בפורום
תבניות שינה (מעודכן למערכת vB4 חדש התבנית):
- vbenterprisetranslator_inpost_translate
- vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
- vbenterprisetranslator_wrong_message_language
- vbenterprisetranslator_def_lang
הסבר קטן על אפשרויות ביצועים חדשים. ביצוע התקנה על אחד השרתים ללקוחות החוצה גילינו הדף הראשי שלו שתורגם ממש ארוך - גם כאשר כבר היה במטמון. כל הדפים האחרים תורגמה במהירות. עשינו חקירה וזה מה שגילינו.: PHP הביצועים יורדת באופן דרסטי כאשר עובדים על מחרוזות הגדולים באמת. אני מניח כי במקרה כגון PHP פשוט כותב אותו לקובץ כמה זמני הוא עובד על קובץ במקום בזיכרון. בגלל שאנחנו שונה אלגוריתם התרגום ותפוקות גדול באמת לחתוך לחתיכות קטנות יותר במהלך התרגום. שינוי זה משפיע רק דפים גדולים אתה יכול להגדיר את זה לפי פרמטרים של ביצועים. מה הייתה התוצאה בעמוד הפורום הראשי של הלקוחות שלנו. זמן תרגום ירד מרמה של כ 21 שניות בערך 3 שניות. כפי שאני מניח שזה לעשות את ההבדל עבור הלקוחות שלנואנו מקווים כי זה גם יאפשר הבדל גדול בשבילך
PS.
משתמשים שרכשו קודם לכן רישיון לחשוב vBET היתה תמיכה vB4 אז - אנא צרו איתי קשר (PM או מייל). אם יש ממתינים שירות התקנה - שילחו פרטים גישה Admin CP, vBSEO CP ו - FTP. אם היה סמוך ובטוח כי אנו ישתנה תאריך הרישיון שלך - אנא להזכיר לנו על זה. תודה![]()