-
אנשים אשר מבקרים באתר שלי הם תחילה שאלה ברוסית?
היי כולם, כאשר אנשים ממקומות אחרים ברחבי העולם מבקרים באתר הם נראה מוקצפים שואלים שאלה רוסית ואת כתובת ה-url mysite.com/ru/ אם הם על כל אחד מהלחצנים ולאחר מכן הם מקבלים את האתר בשפה שלהם, מישהו יכול לעזור?
הנה קישור pic מציג את תיבות הודעות http://www.thecodecage.com/russian%20question.png
נערך לאחרונה על ידי סיימון לויד; 02-01-12 ב 19:15.
-
פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
היי
קרוב לוודאי שהוא אינו coused על-ידי vBET - vBET אל תתקין את כל הפריטים המוקפצים, נא ודא כי זה אינו חלק כל תוסף או mod
-
אני לא רואה אותה, לא vBET לשאול המשתמש אם הם רוצים ללכת על usercp שלהם כדי להגדיר את השפה שלהם?
-
זהו הניסוח!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
זהו תרגום
לעבור התרגום הרוסי?
אז זה definately vBET עושים את זה!!
עריכה: יש לי את הגירסה העדכנית ביותר של vBET כידוע לך, את הגישה שלך פרטים זה i pm היה לך זמן קצר תוך לפני יש עדיין עבודה אם יש צורך לבדוק דברים.
נערך לאחרונה על ידי סיימון לויד; 02-01-12 ב 21:56.
-
בסדר
דבר אחד בא אליי. היתה לך נא בדוק את הערכים של שתי אפשרויות:
AdminCP -> vBET -> שונות -> הפניה לשפה משתמש
ו -
AdminCP -> vBET -> שונות -> הפניה לשפה משתמש
נא לנסות לבטל את זה אז chack שוב עבור פריט מוקפץ
-
אלך כדי להציק זה אבל זה לא באמת את הבעיה, היא העובדה כי היא קודם כל תמיד ברוסית!, בחור מהודו ביקר היום באתר, ירדו ברוסית, הדפדפן שלו מוגדר עבור אנגלית, המיקום שלו הוא Dehli החדש, הוא לא חבר כך לא נבחר פורום פרסום השפה ולכן רק הוא צריך להיות בפורום בדו את שפת ברירת המחדל "אנגלית"
אני מאמין שקיימת בעיה אחרת מלבד לנתב מחדש המשתמש, אם כי לא תמיד יהיה בשפה הרוסית.
-
מוקצפים מוגדר עבור:
הפניה לערוך פרופיל
רק לאחר כניסה
הפניה לשפה משתמש
שאל - המשתמש יתבקש אינה הוא רוצה להיות מנותבת מחדש
-
אני פשוט נכנס מתוך פורום שלי (כפי im תמיד מחובר), ההגדרות הן "לאחר כניסה" הופיעה תיבת אז למה לאחר התנתק אז?, תהיתי מדוע חברות שלי הייתה האטה, אזור הכנסות לספירה היו צנח, אני כבר כבר מחפש סיבות ללא של שבו אני יכול למצוא אלא פעם אחת הפופ למעלה יש באתר לא לטעון אלא אם כן תיבת בוטלה או ok'd ללא של אשר ניתן על-ידי מנוע חיפוש לעשות!
-
בסדר
שימוש ב- access שלחת אותי אני שייבחרו לבדוק אותה עכשיו
עריכה:
את יכולה בבקשה לתאר אותי צעד אחר צעד מה לעשות כדי לראות כי מוקפץ,
אם יש צורך יכול אתה creat גם ללא מנהל לבדוק את החשבון.
נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 03-01-12 ב 20:03.
-
צ נשלח עם פרטי משתמש רשום חדש.
תגיות עבור נושא זה
הרשאות
- אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
- אתה אולי לא לפרסם תגובות
- אתה אולי לא לצרף קבצים
- אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
-
חוקי הפורום