Vásároljon most! Jellemzők Letöltések
Oldal: 1 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-10-11

Téma: NEM vBET le kell kapcsolódnia a fórumok kiszolgáló!

1. # 1
    Senior tag

Alapértelmezett NEM vBET le kell kapcsolódnia a fórumok kiszolgáló!

Szia, az utolsó 24 órán keresztül én tárolási jogszerűség ballooned, az ellenőrzés és az egy dolog le volt!, egy hibanapló volt töltve ezek
    PHP Figyelem: strpos() [< a href='function.strpos' > function.strpos </a>]: eltolás 398 sorban /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php karakterlánc nem található
    volt sok sok ezer őket (minden 25 GB!), és úgy tűnik, hogy ez volt minden miatt nem tudja felvenni a kapcsolatot vBETa kiszolgáló!

Ez nem volt rámutatott, ha vásárolnak, hogy a szerverünk képesnek kell lennie kapcsolatba tiéd mindenkor!, a szerver nem volt elérhető, és így volt a beszerezni, szoftver (modificatio) van egy igazi szükség van vBET folyamatosan kapcsolatban legyen a kiszolgáló?

2. # 2
    vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Alapértelmezett

Megpróbál az én-m teszt fórum beadása. Is legyen szíves ismertetné én lépésről lépésre mit csináltál volna hiba előtt jelent meg?

3. # 3
    Senior tag

Alapértelmezett

Egyszerű, ezek a hibák voltak az én-m hiba napló az idő, a telek volt legyőz a tegnap, amikor a webhely jött vissza a hibák leállítja vagy szereplő lelassult, most már csak azok ezreinek ma (17 mb)
    Idézet Eredetileg írta: thecodecage.com error log
    [13: 20: 48 03 Feb 2012] PHP Figyelem: strpos() [< a href='function.strpos' > function.strpos </a>]: eltolás 398 sorban /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php karakterlánc nem található
    , a fórum a rendesen működő nem problémák vagy hibák kivételével az én-m hiba fatörzs kitöltése.

Tehát nem hozza létre ismét lépéseket!

4. # 4

Alapértelmezett

vBET nem igényel a kapcsolat-val-unk szolgál, hogy a fordítás stb. Ezért lehetetlen hogy mi sever crash befolyásolja a fórum. Mi a lehetőség, hogy mi vBET kiszolgáló, és a tiéd kiszolgáló szenved nagyon ugyanez a probléma. Szerverünk volt legyőz több mint nap, tiéd a naplók hiba sok adtam neked. Most nehéz kitalálni, mi okozta azt, és több fontos megjósolni, hogy - nem tudjuk milyen belső szolgáltatók kiszolgálói hiba jelenhet meg

Még mindig létezik a napló? Ha igen, azt lehet beállítani az egyes naplók, és ellenőrzi, hogy mi folyik.

5. # 5
    Senior tag

Alapértelmezett

Fórum root hozzáférés, a napló kilép (törölni azt naponta!) és jobb most van több mint 2 GB-ból minden a bejegyzések vBET, lehet törölni a fájlt, hozzon létre másik üres egy és majd tartsa vissza lemezhibák keresése, a kiszolgáló 2 GB nem nyílik meg, és akkor baj megüresedett állás ez-ra-a PC.

Szerkesztés: azt kell mondanom, hogy én szerver nem került le (volt néhány 500 hibák, de voltak pillanatnyi és meghagytam, azokat egy saját plugins módosításakor) hónap.

hibanapló megtalálható a /public_html/forumz/error_log
    Utoljára szerkesztette: Simon Lloyd; 05-02-12 19:14.

6. # 6

Alapértelmezett

Jelenleg ez a figyelmeztetés, annak érdekében, hogy a fórum lezuhan/Kukába elrejteni. Most vagyok ellenőrzésére, miért jelenik meg. Szintén nem felüdít ez a hiba
    Módosított ebben a sorban
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Ez a sorba:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

7. # 7
    Senior tag

Alapértelmezett

Szia bármilyen további probléma vagy miért ez volt a problémáról?

8. # 8

Alapértelmezett

Valószínűleg, ha az egyik szolgáltatók rendelkezik néhány belső hiba (ez egy összetört szerverünk is, amelyek) létre néhány furcsa tranlation outup, amely kezdett végtelen hurok-, hogy magyarázza meg, miért nem befolyásolja a kiszolgáló - tegye mint mondta fórum volt működő finom. Böngészni újra a hiba fájl, ez a figyelmeztetés-, vagy szabad csak errased ez?

9. # 9
    Senior tag

Alapértelmezett

Még nem szerkesztheti a hibanapló egyáltalán, egyenletes létrehozott hibák hagytam ott, így nem hiszem, ez rovar rögzítették, vagy azt csak rejtett által a fájl módosításokat?

És igen a fórum jól működik, nem fizetni túl sok google translation csak 100,000 betűk per nap tehát sok fordítások hagyott fordítandó várakozás.

10. # 10

Alapértelmezett

Azt hiszem, a hiba rögzített otherways hibanapló kell rendelkezik más nagyon azonos ciklus figyelmeztetései, ha valami jelenik meg ismét kérjük lépjen kapcsolatba velünk

Oldal: 1 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27