-
Azok a személyek, a webhelyet meglátogató először kérdeznek az orosz?
Szia minden, ha az ember a világ más részeiből a webhelyen, amely úgy tűnik, hogy egy pukkanás megjelöl egy kérdést, orosz és az URL-címet kap mysite.com/ru/, ha rákattintanak a gombok, majd kapnak, hogy a webhely a saját nyelvükön, tud valaki segítsen?
Itt van egy láncszem, hogy a kép bemutatás-a messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.PNG
Utoljára szerkesztette: Simon Lloyd; 02-01-12 19:15.
-
vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet
Szia
Valószínűleg nem coused által vBET - vBET ne telepítse a minden pukkanás-felemel, győződjön meg arról, hogy ez nem egy részét más plugin vagy mod
-
Soha nem látja, nem vBET megkérheti a felhasználót, ha részt kívánnak-e venni az Ugrás a saját usercp, annak érdekében, hogy azok a nyelv beállítása?
-
Ez a megfogalmazás!
ПЕРЕЙТИ НА-РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
Ez a fordítás
Ugrás az orosz fordítás?
Tehát-a ' definately vBET doing it!
EDIT: és a legújabb vBET mint tudod, a access Részletek-e hogy én pm volt, egy rövid míg ezelőtt még mindig működnie kell, ha szeretné ellenőrizni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Simon Lloyd; 02-01-12 21:56.
-
Ok
Egy dolog eljött hozzám. Could kérjük ellenőrizze értékének a két lehetőség közül választhat:
AdminCP -> vBET -> Misc -> Átirányítás felhasználói nyelv
és
AdminCP -> vBET -> Misc -> Átirányítás felhasználói nyelv
Próbáld azt, majd ismét az előugró ablak chack
-
Én is megyek, hogy baj, de amit nem igazán az a probléma, az a tény, hogy mindig az orosz elsősorban!, a srác, Indiából származó látogat a telek ma, és van, hogy az orosz, a böngésző beállítása az angol, a hely új Dehli, nem volt tagja, így nem választott nyelv, így csak a fórum alapértelmezett nyelve "Hungarian" bemutatott volna könyvelési fórumot
Azt hiszem, itt egy másik problémakörről van kivételével az átirányítás a felhasználó, ha mindig nem lenne az orosz.
-
Pukkanás megjelöl van beállítva:
Átirányítás profil szerkesztése
Csak a bejelentkezés után
Átirányítás felhasználói nyelv
Ismételt - felhasználó kéri does he akar átirányítani
-
Én csak naplózása ki saját fórum (mint im mindig bejelentkezett) és a mező jelent meg, a beállítások "napló" után akkor miért, akkor a kijelentkezés után?, gondoltam, ezért a Tagságimat volt lelassult, és a hirdetési bevételek is zuhantak, én kerestem okok miatt nincs, amely találom de egyszer a POP-ot fel-e a webhely nem tölthető be, kivéve, ha a lista törléséről, illetve a ok'd nincs, egy kutatás motor is csinál!
-
oké
Access használatával elküldött én én wil ellenőrizze, hogy most
EDIT:
Is, kérjük, írja le én lépésről lépésre mit tenni annak érdekében, hogy az előugró ablakok, lásd:
Ha szükséges, létrehozva is nem admin tudna teszt a számla.
Utoljára szerkesztette: r.dziadusz; 03-01-12 20:03.
-
PM új regisztrált felhasználók-adataival együtt küldi.
A téma címkéi
Hozzászólás szabályai
- Ön nem indíthatsz új témákat
- Ön nem post válaszok
- Ön nem csatolhatsz
- Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
-
Fórum szabályok