Vásároljon most! Jellemzők Letöltések
Page 3 3 ElsőElső 123
Eredmények 21-26 26

Téma: Azok a személyek, a webhelyet meglátogató először kérdeznek az orosz?

1. # 21
    Senior tag

Alapértelmezett

Amit nem a magyarázat, orosz soha nem adja a böngészőben, de láttam, hogy a abban az esetben, ha én mocsaras ki, ahogy volt, nem jótáll, hogy a böngésző még soha nem volt orosz de indiai, az új Dehli és él, és angol nyelven beszél, tehát miért a Földön akar a cookie-k kell értelmezni, mint az orosz?

2. # 22
    vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Alapértelmezett

én bocsánatot kérni, akkor olvassa el a fejlécek, akkor lehet, hogy még soha nem meghatározott/használata orosz nyelvű, de a böngésző is vékony, akkor volt. Ez az összes tud én mond ellenőrzés nélkül - sajnálom, nem látom a popup

3. # 23
    Senior tag

Alapértelmezett

Kikapcsoltam az Orosz nyelv, látva a pukkanás-megjelöl nem segít, egyszer már elutasította, nem jön vissza (legalább egy ideig nem!), nincs lehetőség a böngésző "gondolkodni" nekem van készlet vagy orosz nyelv használata, az egyetlen nyelvet, hogy valaha a böngészőben hoztak az alapértelmezett angol, Egyesült Királyság, mint mondtam, hogy nem jótáll, az személy, aki jelentett ez, amit eddig tapasztaltam, előtte és im elég biztos, mások is.

Annak érdekében, hogy egy nyelvi hiba történik vagy volna változtatható meg szoftver segítségével módosíthatja azt)vBET) vagy az USA egy orosz proxy (vagy a csatlakozáshoz használt proxykiszolgáló, hogy hamis, hogy az orosz), amelynek egyik lehetséges-e, nekem, és amit csak vBET.

4. # 24
    Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET logója
    Blog bejegyzés
    1

Alapértelmezett

szia. Nem értem, ha akarsz. Kapott-e választ - a viselkedés kényszerül - az Ön által megadott beállítások.
    És könnyen kikapcsolhatja azt Admin CP -> vBET -> Misc -> Átirányítás felhasználói nyelv.
    Menj oda, és állítsa be Fogyatékkal élő. vBET nem fog kérni vagy átirányítási anymore.

Nagy, vBET viselkedik, hogyan konfigurálta-e. Hibás lenne, ha a beállításokat figyelmen kívül hagyja azt. A szoftver nem számít a felhasználói nyelvet beszél, vagy mit beszélt arról, hogy a böngésző beállításait. A szoftver egyetlen dolog, ami számít fejléceket tényleges melyik jön-val kérésére. És azokat ellenőrzik, mi tárgyalunk kapcsolatos beállításokat. Semmi több. Tehát hogyan vBET szerkezet itt, és egyszerűen módosítható, ha azt szeretné. a konfiguráció.

Azt sugallják, annak érdekében, hogy ellenőrizze a böngésző beállításait, amikor fog történni újra (ez még mindig lesz megkezdhesse átirányításának kapcsolva). Ha nem találod ott nyelvi beállítások a nyelvi átirányítását a program megkérdezi, majd ellenőrizze is Mi jut a kiszolgáló (bizonyos naplók hozzá.) - kérjük ne feledje, hogy Internet egy nagy hely, és a csomagok jön a sok helyen - lehetséges néhány proxy kiszolgáló saját fejléceket adja hozzá a kérését, hogy. Különben is - van nem varázslat. Ha ön szükség annak érdekében, hogy a redirect vBET átirányítás Orosz nyelv volt, majd rout-kérelem nyelvi fejlécek volt orosz nyelvű által ismert összes nyelv tetején vBET. Ellenőrizheti azt magad, ha a kívánt - csak menjen a file /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php Ellenőrizzük a függvényt, és vbet_getRedirectionLanguage. Ez is helyezheti a naplók ha Ön dolog amit bug bizonyítani, hogy a hozzánk.

Ha letiltja a teljes körű alkalmazása helyett egy olyan paramétert, (amely meg magad)-do, mit gondol, azt hiszem, amit csinálsz... Azt is, hogy a fórum. Örülünk, hogy magyarázza meg, miért ez történt-e, és hogyan lehet módosítani azt a. Ha van több segít legyen szíves csak írni

5. # 25
    Senior tag

Alapértelmezett

Michael, köszönöm a válasz, az Igen van beállítva vBET kérni és vBET Ezzel a módszerrel a probléma, azonban a probléma volt, hogy a be nem jelentett vagy peopel Kijelentkezés folyamatban felkérték az átirányítás kérdés nélkül működik vBET, amennyire én tudom, hogy kell nem működik, a nyelvi is mindig orosz, tehát itt van a két forgatókönyv:
    1. Az Indiából származó a nem regisztrált felhasználó felkeresi a webhelyet, lásd a a pop (az orosz) Ha akar, annak érdekében, hogy a nyelvi beállítása az orosz elutasítja, és megtekintheti a webhely mint szabályos angol, ha a fogadja el (de kérjük szem előtt, ő nem beszél, orosz, ő nem tudja olvasni a pop-fel) szállítják, Microsoft Office Help - Microsoft Office Fórum - Excel VBA programozás - Access programozás

2. Ez kap mesélt (és van a tapasztalt meg magam az elmúlt) kijelentkezni a fórum, jelölje be a csatolás engem arra a helyre, éppen megtekintett, mielőtt, és majd én kap a pop up az orosz, a ugyanaz a helyzet, a fenti történik.

Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?

Nem lesz az én-m szolgál, mint a az Egyesült Királyságban, és dedikált teljes irányítását, amint azt már sadi azonban már kikapcsoltam az orosz nyelvű most így remélhetőleg, a probléma leáll.

6. # 26
    Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET logója
    Blog bejegyzés
    1

Alapértelmezett

Idézet Eredetileg írta: Simon Lloyd Hozzászólás megtekintése
    Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?
    Nem ez történik, az emberek, akik új munkamenet kezdődik:
    Idézet Eredetileg írta: Parameter description
    Átirányítás történik, csak az új munkamenet (Cookies Feljogositott vagy irányítja, vagy minden alkalommal) elején.
    És elismerik a cookie-kat.

Írtam, hogy csak a kiszolgáló számít milyen nyelvű fejléc előtt is jön-val kérésére. És úgy tűnik, hogy booth, a forgatókönyvek orosz nyelvű fejlécet jött-val kérésére. Ellenőrizze a kiszolgáló konfigurációját - talán néhány alapértelmezett nyelve, abban az esetben, amikor nincs nyelv fejléc értéke beállítása. Egyébként nem hiszem, hogy hiba itt. Ez a funkció nem volt módosított nagyon hosszú ideje, és a működő finom. Azt is ellenőrizze, hogy ez fog történni újra bejelentkezik - valószínűleg megmutatja, mit írtam - ha az orosz nyelvű kód volt küld a megfelelő fejlécben. Ha én vagyok a rossz szünteti meg a hiba, de először győződjön meg arról, hogy van-e bármilyen hiba kell.

Page 3 3 ElsőElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27