Vásároljon most! Jellemzők Letöltések
Eredmény: 1 6 of 6

Téma: fordítás nem működik.

1. # 1
    Junior Member

Alapértelmezett fordítás nem működik.

Én realizált oldalak nincs lefordítva, és én megyek kap a google API-t, és akkor még nem fordítása. Van valami lekéstem?

2. # 2
    vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Alapértelmezett

Szia
    Azt is engedélyezett a belépéskor blokkolt válik számos okból, de először mondja pontosan mely api-használata (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) és melyik verziót vBET Ön jelenleg használ

3. # 3
    Junior Member

Alapértelmezett

Én kap közvetlenül-ból ez láncszem Internet-előfizetési számára egy API-kulcs - betöltő Google - Google Code nem tudom, hogy ha az 1 vagy 2 is, én használ 3.4.1. de az én-m engedély lejárt. Ez az oka?

4. # 4

Alapértelmezett

A lejárt licencet is határozottan nem a rison. A fordítás stop working válik használja a Google translation API v1, amely van szó, hogy be kell zárni kell 1. December, ezért új nagyon stricts határértékek határozzák meg. Futtassa a Ez a teszt (A Google Translation Api v1 Olny) és felad itt az eredményeket.
    De mint mondtam, hogy kapcsolatban kell bezárta, úgy kérjük a frissítést vBET a legújabb, szabad is támogatják, amelyek Microsoft API fordítás fizetett, és Google Translation Api v2, és mi minden ők dolgozik, hogy adja hozzá az új API-K (most, mi tesztelés egyik saját)

5. # 5
    Junior Member

Alapértelmezett

Ez azt mondta, hogy fordítás vizsgálat indítása Google API v1
    Vizsgálati eredmény: {"responseData": null, "responseDetails": "Feltehetően Általános Szerződési Feltételek Visszaélés. Lásd http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
    Teszt hiba:
    Kapcsolati idő (ms): 568.113769531

6. # 6

Alapértelmezett

Ez azt jelenti, hogy a google blokkolja, is írhat a google, mint mondta, a URL-t, én adtam neked és ezek alkalmazása Tippek de, akkor ne feledjük, hogy (ingyenes) Google Translation API-v1 1st decemberben zárva, így nem az ezt az api segítségével történik.
    De legyen szíves emlékszik a előző felad mondtam vBET is támogatja Microsoft Api fordítás, Google Api v2 és most, mi tesztelés Apertium fordítás Api és implemanting fizetett Microsoft Api
    Utoljára szerkesztette: r.dziadusz; 07-11-11 09:21.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27