Olvastam a VBSEO fórumok, hogy ez a mod valóban fájni a fórumokon az is, hogy ők írták le?
Tudom, hogy több mint egy éve, és a srác végeztek fasz tonnás munka rajta azóta, és bár kell rögzíteni őket, ha nem létezik.
Olvastam a VBSEO fórumok, hogy ez a mod valóban fájni a fórumokon az is, hogy ők írták le?
Tudom, hogy több mint egy éve, és a srác végeztek fasz tonnás munka rajta azóta, és bár kell rögzíteni őket, ha nem létezik.
Szia. Igen tudjuk, hogy vBSEO leírt több ponton miért a régi vBET árthat SEO. Ezért vettünk érdekel minden érv arra a vBSEO csapat és megszabadulunk a probléma javítása, vBET.
Ahogy megjegyezte azt a régi vitát, és nem aktuális többé. vBET a SEO barát. Támogatjuk SEO linkek. Támogatjuk a linkeket a fordítást. Azt gondolom, hogy még megköszönni, hogy vBSEO csapat mutat nekünk, hogyan javítsuk a termék![]()
Mivel ebben az időben page rank fõ nőnek formában 0-5, és mi van forgalom az egész világon. Szóval végleg biztos vBET Nem fájt a fórumban
Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel abban az időben nem csak a jobb vBET -ben SEO területen, mi is hozzá sok új funkciót és jobb teljesítményt azáltal támogatja a teljes fájl cache a vendégek és a memória cache
Ha bármilyen további kérdése van, kérjük csak szólj, szívesen segít![]()