PDA

Teljes verzió megtekintése: Hogyan működik - kézi a több nyelv támogatásaMarcin Kalak
22-09-14, 10:59
A cikk azt ismerteti, hogyan automatikus fordítás működik. A kézikönyv fordítás Leírás lásd itt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4173-manual-translations.html
Ha el szeretné kerülni a szöveg fordítása, lásd itt: Hogyan lehet néhány szöveg nincs lefordítva? (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4174-how-make-some-text-not-translated.html).

Nem tudom, mennyire van hatással a több nyelv támogatása eddig, és remélem, lesz nyűgözve még ha megtudja, milyen egyszerű a használata: D

Először mod támogatja a felhasználó alapértelmezett nyelvét. A megadott regisztrációs űrlapot, és meg lehet változtatni a felhasználói CP. Tehát ha a felhasználó be a alapértelmezett nyelve, akkor nem csinál semmit ... Csak írja hozzászólás saját nyelvén, és vBET gondoskodik mindenről. Ebben az esetben - ha a felhasználó alapértelmezett nyelve azt feltételezzük, hogy az egész postai úton (beleértve a title) van írva az ő alapértelmezett nyelv. Ez lesz konfigurálható hamarosan, de ő jelenleg nincs egyszerű feltételezés: ha a felhasználó alapértelmezett nyelv, és ez más, mint a fórum alapértelmezett nyelve, akkor minden az ő üzenete van a nyelven, amelyet választani, mint a default.

Ön is létrehozhat több nyelven üzeneteket, ahol csak egyes részeit üzenet különböző nyelveken. Ez nagyon egyszerű - mindent, mit kell csinálni a szöveget írt más nyelven belül lang BBCode. Beletelik egy paraméter, amely a nyelvi kódot. Pl. ha azt szeretnénk, hogy írjon valamit a lengyel, majd a BBCode néz ki lang = pl.
Lásd például az egész (terek BBCode hozzá, hogy elkerüljék értékelés):
[ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Ez a példa (szóközök nélkül a BBCode) megadja az eredményt:
Példa szöveg, lengyel

Van még egy BBCode, amely pontosan úgy működik, mint lang BBCode, de fenntartva hozzászólás csak a címekben. Ez langtitle BBCode - ez használja vBET automatikusan jel üzenetet a felhasználó, amelyek meghatározzák az övék alapértelmezett nyelvétől eltérő fórum az alapértelmezett nyelv. Nem alkalmazható kézzel, és ha akarod használni oly módon, akkor ne feledje, hogy terjesszen teljes üzenet belsejében lang BBCode segítségével ugyanazt a nyelvet kódot paraméterként standján BBCode (egyébként egyes részeit fordította RSS csatornák nem fordították megfelelő , de a hozzászólás jelenik meg megfelelően.)

Mivel vBET 3.2.0 is használható az automatikus nyelvfelismerés. Tehát abban az esetben, ha a felhasználó ír egy üzenetet, anélkül, hogy lang BBCode, akkor vBET automatikusan felismeri mi a nyelv ezt az üzenetet, és jelölje meg megfelelően. Akár azt is választhatja, ha a bizalom a nyelv automatikus felderítése és mikor bizalom üzenet szerző:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1