PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Fordítások nem működik egyáltalán!moman
14-02-10, 08:49
Egyes (leginkább) a lefordított nyelven, sok húrok hiányoznak a lefordított változat az én fórumon. Akkor nézd ezt, mint vendég. Mi a helyzet?

moman
14-02-10, 22:46
Megváltozott API kulcs egy mindössze saját domain és működik most.

vBET
15-02-10, 12:35
Nagy hallani:)

moman
16-03-10, 00:48
Ok, most kapok ezt a problémát újra, és anélkül kulcs. Csak akkor működik, időről időre. Milyen e-mail tudom felvenni a kapcsolatot a Google?

moman
16-03-10, 19:46
Megtaláltam az e-mail és kapcsolatba google. Azt tanácsolta nekem, hogy egy új "userip" paraméter került az API, és fel kell használni a nagy telek.

Én így megváltozott vonal 214 vBet_functions.php, hogy: vissza Címe;

Míg global.php, hogy az IP címet.

vBET
17-03-10, 01:00
Mi már megvalósított - várja az új kiadás. userip nem kötelező, ezért már nem sietett vele. Mi lesz készült új vBET 3.x kiadás után vBET4.x lesz stabil, és képesek leszünk mozogni algoritmus fejlesztéseket vBET 3.x:)

Ha azt szeretnénk, hogy gyorsabb, akkor kérjük, változtassa meg a funkció vbet_getTranslationURL a / includes / vbenterprisetranslator_functions.php egy ehhez:


function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Köszönjük! Mivel a mérete oldalamon, kérése nélkül userip többnyire blokkolt.

vBET
17-03-10, 18:22
Elnézést a zavart - Megnéztem kódot a régi verzió. A vBET3.3.1 userip már szerepel a kérés:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations