PDA

Teljes verzió megtekintése: A teljesítmény nagy cachemoman
07-02-10, 09:02
Én jelenleg a rendszer beállítva, hogy törölje a gyorsítótár teljes hetente. Egy üres cache, az adatbázis kb 1.1Gb, míg egy teljes cache, ez kb 4.5Gb.

Úgy vettem észre, hogy minél nagyobb a cache, annál nagyobb az átlagos szerver terhelés jut. Bármikor a fórum között 650 és 1300 felhasználó van jelen, de ez úgy tűnik, nem befolyásolja a terhelés, mint cache mérete.

A nagy cache, szerver terhelés 3,3-3,8, míg egy üres, akkor marad a 2,0-2,5 tartományban. Ez nem rossz egyáltalán, mint már egy 16 magos szerver, de én csak gondoltam, ha egy ilyen viselkedés várható az ingadozó adatbázis méretét!

Köszönöm,
Ádám

vBET
07-02-10, 23:28
vBET az indexeket a cache táblák és használja leggyorsabb MySQL motor kalap - MyISAM. Tehát a legjobb választás a DB cache. Egész különbség, amely azt veszi észre, nem oldalán vBET, hanem oldalán, amelyek a MySQL lekérdezések. Indexek ad gyorsabban reagál, és biztosítja, hogy ideje a válasz nem fog drámai módon fel nagyobb mennyiségű adat. Még MySQL kell keresni nagyobb indexek és azt hiszem tovább tart erőforrásokat. Ezért azt veszi észre, nagyobb szerver terhelés.

Is -, ha a fordítás a cache, akkor venni onnan. Ha nem, akkor a Google nem kért fordítást. Ez több időt vesz igénybe akkor, de valószínűleg úgy is kevesebb forrás a kiszolgáló. Ez több időt vesz igénybe, mert a kommunikáció a Google szerver, amely időt vesz igénybe, nincs fordítás, amely időt vesz igénybe, és nem küld eredményeket a Google, hogy a szerver is időt vesz igénybe. Kevesebb erőforrás, mert a szerver vár választ passzívan, és amikor megkapja, hogy ott csak egyszerű kicsomagolás a válasz. Első fordítás cache sokkal, de sokkal gyorsabb - a fordítás már kész, és ez a saját szerver, mégis meg kell tenni az adatbázis lekérdezés kell végrehajtani, MySQL némi CPU és a memória adott.

Feltéve, hogy - a cache nagyon jó ötlet. Ha úgy fogja érezni, hogy a szerver kérdéseket, hogy a kísérlet letiltani cache egyes nyelvek és hasonlítsa össze a kiszolgáló teljesítményét. Nem javasoljuk, hogy távolítsa el cache teljesen.

moman
08-02-10, 19:27
Ez mit vártam:)

A teljesítmény szép most, csak hogy a terhelés soha nem ment sokkal nagyobb, mint 2,0, mielőtt vBET. Szerintem megéri, bár!

Mindaddig, amíg a terhelés alatt van, 16,0, akkor a szerver nem adóztatják, így azt hiszem, jól vannak: D

Konstantin
18-02-10, 23:08
Van-e lehetőség, vagy a szükséges annak érdekében, hogy csökkentse a MYSQL adatbázis gyorsítótár-fájl? használata csak 2 nyelven, mert sok-on fórum üzenetek száma, és nem szeretné az adatbázis dannyhBudet telek-val vbet munka nagy mérete jobban nginx, eaccelerator telepítését követően? gondol a modul ütemben dolgozzon a nagy Forums újratervezése? Használja a 1-2-GB, én esetemben nem lép ki a gyorsítótár mérete. Talán vannak optimalizálások munkát? ez lehetséges-e, hogy a fórum modul vbet 3.3.1 vb 3.8.4 + vbseo 3.5 RC2? miért van ez annyira drága verzió copyright nélkül? (220$) Vbet 2.4.3 használ, és meg fogja vásárolni a vbet 3.3.1. A fórum az eladási linkek, SEO Exchange. Szerzői a hivatkozási produblirovannaâ 15000 lapokra, nekem nem megfelelő 90 $ van hajlandó fizet, de 220$, nagyon sok

vBET
18-02-10, 23:35
Van-e lehetőség, vagy a szükséges annak érdekében, hogy csökkentse a MYSQL adatbázis gyorsítótár-fájl lesz, hogy a telek-val vbet hatékonyabban nginx, eaccelerator telepítését követően? gondol a modul ütemben dolgozzon a nagy Forums újratervezése? Használata-gyorsítótár mérete 1-2 GB az én esetemben nincs kimeneti. miért annyira drága verzió copyright nélkül? (220$) Vbet 2.4.3 használ, és meg fogja vásárolni a vbet 3.3.1. A fórum az eladási linkek, SEO Exchange. Szerzői a hivatkozási produblirovannaâ 15000 lapokra, nekem nem megfelelő 90 $ hajlandó fizetni, de 220$ igazi mnogo használata csak 2 nyelven, mert sok-on fórum üzenetek száma, és nem szeretné az adatbázis nagy mérete

Terveink hozzá is file cache vBET. Mert most mi elsőbbséget, és a legtöbb erőfeszítést vannak vBET4.0 nincs menetrend file cache funkcionalitást. Ne feledje, hogy testreszabható milyen nyelveken fog működni cache. Tehát ha azt szeretnénk, használhatjuk cache csak néhány fordítási amit tesz elérhetővé. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetett változat vBET javult adatbázis cache így gyorsabb, hogy a szabad változata. Vannak még egyéb javulást fizetett változat - általában ez gyorsabb és kevesebb memóriát vesz. Azt már a felhasználók, akik sikeresen használja a nagy táblák.
Nem készül a teljesítmény tesztek nginx gyorsító, így nem lehet összehasonlítani.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felvásárlást branding szabad licenc nem kötelező, és mindig frissíteni a licenc később.

Konstantin
19-02-10, 01:52
Köszönöm a választ. Nginx egy szerver, mint az Apache. Azt tanácsolom, hogy olvassa el - caching működik a legjobban a php + nginx + eaccelerator és a vBET is sokkal gyorsabb

vBET
19-02-10, 03:09
Köszönöm a választ. Nginx egy szerver, mint az Apache. Azt tanácsolom, hogy olvassa el - caching működik a legjobban a php + nginx + eaccelerator és a vBET is sokkal gyorsabb

Ebben a pillanatban mi nagyon közel vBET4.0 kibocsátási és van sok munka vele. Ha szeretné, hogy teszteljék vBET alatt nginx, akkor kérjük, nyissa meg az új téma a Feature kérése. Ha nginx fut php, akkor vBET működik ott. Egy kérdés - ha akarod használni fordítást SEO linkeket, akkor átírási szabályok szükség lesz. Van ilyen készen csak apache a. Htaccess fájl ebben a pillanatban, de ha nem tudja átírni azt az Apache nginx akkor mindig kapcsolatok nyelvi attribútum - ez nagyon egyszerű. Tudod kísérlet ingyenes verzió, hogy elkerüljék bármilyen váratlan problémák vásárlás előtt fizetett egyet.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.9.99