PDA

Teljes verzió megtekintése: Hogyan lehet, hogy néhány nem lefordított szöveget?Marcin Kalak
31-08-12, 10:45
Hogyan készítsünk egy szöveget nem fordították?
A cikkből megtudhatja, hogyan korlátozható az automatikus fordítás. Az automatikus fordítás leírást lásd itt: does it működése - kézikönyv multi language support (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/12-how-does-works-manual-about-multi-language-support.html) talál.

Ha el szeretné kerülni a fordítás, a szöveg egy részét, a következő beállításokkal:


Figyelmen kívül hagyása URL-ek
Ha azt szeretné, hogy könnyen megbénít fordítás, címek csoportja használhatja az Admin CP - > vBET - > fordítások beállítások - > URL-címet figyelmen kívül hagyja. Beállított helyek csak az alapértelmezett fórum nyelven fog megjelenni.


Notranslate BBCode
Ha szeretné a szöveget nem a felhasználó üzenetet (szál, post, blog, PM...) lefordítva, majd írja be a notranslate BBCode:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/notranslate.jpg.
Lehet, hogy bizonyos feltételek vagy Hainbat poema stb idézet esetén hasznos.
For example this text will never be translated. You can check it by clicking some translation flag - you will see this part will stay in original. :)


Nem fordítja le a üzenet címe
Ha szeretné, hogy az üzenet cím nem volt lefordítva, majd használja a címke:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/notranslate_langtitle.jpg.
Ez az üzenet törzsében, ez szerkezet csak az üzenet cím használatát nem.


Figyelmen kívül hagyja a szavak és a mondatok
Ha azt szeretné, hogy bizonyos szavak/mondatokat nem fordítottak minden olyan helyen, ahol azok használják, majd írja be a Admin CP - > vBET - > fordítások beállítások - > figyelmen kívül hagyja a szavak és a mondatok. Minden új felhasználói üzenet (a szál, a post, a blog...) Ezek a szavak/mondatok notranslate bbcode automatikusan meg lesz futtatható, és nem lesz lefordítva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez működik, az újonnan létrehozott üzenetek - a már meglévő üzenetek lásd az alábbi leírást.


Átlátszatlan átugrott szavakat
Wrap a mellőzött szavak/mondatokat a már létező felhasználó (szál, post, blog...) kell használni az Admin CP - üzenetek > vBET eszközök - > átlátszatlan átugrott szavak. Ez automatikusan tördeli a minden szó/mondatokat configured-ban Admin CP - > vBET - > fordítások beállítások - > figyelmen kívül hagyja a szavak és a mondatok történő notranslate BBCode az összes meglévő üzeneteket.


Notranslate terület
Ha a kívánt szöveget az oldal volt nem fordították le (elrendezés - nem a felhasználó üzenetet), majd a notranslate terület használata. Notranslate terület használata, köthet megfelelő sablon tags:
TEXT WHICH WILL NOT BE TRANSLATED.
Szerkesztheti a kiválasztott sablon használata Admin CP - > stílusok & sablonok - > Keresés a sablonok.
Ez nem a felhasználói üzenetekben használható, csak a sablonok működik.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.9.2 gives automatic translations