Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja Provjerite vBET na vBulletin 5

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Nova poboljšanja performansi dolaze:)

 1. #1
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default Nova poboljšanja performansi dolaze:)

  Mi smo izradu vBET brže, i brže ponovno

  U ovom trenutku mi smo testiranje na 2 stvarnom forumima nove vBET poboljšanje performansi: Cijeli datoteke Cache Za goste.

  To će omogućiti da predmemorija potpuni HTML izlazni generirana za gosta u datoteke predmemorije. Dakle, sljedeći zahtjev će se odgovor izravno iz statičkih datoteka. Takva datoteka predmemorija će vrijediti za podesiv broj sekundi (po defaultu 10 minuta).

  Također smo otkrili da su neke stranice ne mijenja prečesto ili nije važno pokazati te promjene često. Tako smo napravili dodatne 2 parametre izvedbe. Odvojite konfiguracijski parametar s vremenom živjeti pune datoteke predmemorije za nije bitno stranica (po defaultu 1 dan) i popis ne relevantnim stranicama. U ovom trenutku po defaultu jer nije relevantan stranice će se smatrati:
  - Član
  - Kalendar
  - Arhiva
  - Oznake

  Naravno Cijeli datoteke Cache Za goste može isključiti ako se ne sviđa. I dati vam potpunu fleksibilnost čak i dopustiti te da biste ga isključili samo za definirane stranice. Tako možete uživati u Cijeli datoteke Cache Za goste na forum i ignorirati konfiguriran stranice. U ovom trenutku po defaultu Cijeli datoteke Cache Za goste ignorira:
  - Registar
  - Traži

  Oni sve opcije biti uključene u sljedeće izdanje. Prvo želimo ga testirati na stvarnim forumima Ako imate neke dodatne prijedloge za zadane vrijednosti u zanemaruju, ili nisu relevantne stranice - molimo pišite ovdje

  PS.
  Što je najbolje - Cijeli datoteke Cache Za goste će poboljšati svoju izvedbu, ne samo za prevedene stranice, ali za normalne stranice previše!
  Zadnji uredio vBET; 06-06-10 na 01:01.

 2. #2
  Junior Member
  Registracija
  Travnja 2010
  Postovi
  18

  Default

  Dobra vijest Michal, hvala.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33