Kupi! Značajke Preuzimanja
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiZadnji
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 12

Thread: vBET 4.4.0 Izdana

1. # 1
    Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET Avatar
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani vBET 4.4.0 Izdana

Bok

Kao što smo obećali smo vam podršku za druge prijevoda API! Kao što je sada vBET podržava ne samo Google, ali i Microsoft Prijevod API!

Ova verzija se smatra Beta, zbog velike promjene za potporu drugih prijevoda API-ja, ali stariju verziju vBET4.3.0 sada smatra stabilnim. U vBET4.4.0 bilo je samo 3 malo bugova ispravljeno od prethodne verzije, i neke promjene koje su napravljene za vBulletin4.1.4 novog urednika. Sve pojedinosti u nastavku.

NAPOMENA: postoji jedan dodatni korak potrebne promjene:
    - Prijenos na poslužitelj sadržaja direktorija upload-jednom iz vBET paket (uključuje konfiguraciju za više podrške prijevod API)

Nedostaci ispraviti:

Promjene za vBulletin 4.1.4 novi urednik:

Poznati problemi (Mi to smatramo vBulletin bugova i čekati odgovor za vBulletin službenih izvješća o pogreškama):

I kao i uvijek - Uživajte vBET!
    Zadnji uredio vBET; 16-06-11 u 21:59.
    Bik i sergarch kao što je ovaj.

2. # 2
    Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Zadani

SRY, ali ono što je "Opaque"?

Uredi:
    Snimljeno "upload" i "upload jednom" na moje forume korijena. Instalirani najnoviji xml ali Online bug još uvijek postoji. Fine.
    Zadnji uredio wowglider.de; 16-06-11 u 20:20.

3. # 3
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani

Citat Originally Posted by wowglider.de View Post
    SRY, ali ono što je "Opaque"?

Uredi:
    Snimljeno "upload" i "upload jednom" na moje forume korijena. Instalirani najnoviji xml ali Online bug još uvijek postoji. Fine.
    Mislio sam 'wrap' - već ispravljene

O Online pitanje - naravno da još uvijek postoji - je jasno opisano u Poznati problemi odjeljak u samom nit vas odgovor A ti dobio link na vBulletin bug izvještaj i vBET nit gdje možete naći brzo popraviti, a sve informacije o ovom pitanju. U ovom trenutku smo čekali vBulletin odgovor u ovom području.

4. # 4
    Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Zadani

Ok, ispričavam se, mislio sam da će to biti fiksne s ovom verzijom.

Uredi:
    Opaque stvar je negdje u vbet... ne znam gdje, ali sam vidio ovo prije .. ;-)
    Zadnji uredio vBET; 17-06-11 u 14:41. Razlog: off topic ukloniti - opisano u zasebnom thread:)

5. # 5
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani

Citat Originally Posted by wowglider.de View Post
    Ok, ispričavam se, mislio sam da će to biti fiksne s ovom verzijom.
    Željeli bismo ga riješiti, ali mi to uzeti u obzir ne vBET bug samo vBulletin bug. Također, ako vBulletin će ostati s promjenama koje su u 4.1.4 onda najvjerojatnije ćemo biti više nije u mogućnosti podržati ovaj funkcionalnost (prikazuje korisnik zastava na online stranici). Moramo čekati na reakciju vBulletin momčadi sada. Hoće li to promijeniti i bez promjene na vBET strane će biti potrebno. Ili će ostati sa stvarnim rješenje i mi smo pravi problem nositi tu funkciju.
    Zadnji uredio vBET; 17-06-11 u 14:41.

6. # 6
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani

Samo podsjetiti - ne radi online korisnici stranica je poznati problem i jednostavno brzo popraviti. Sada smo čekali vBulletin da obrađuju ovu jer je to njihova bug (u ovom trenutku sa statusom 'potvrdio'). Podsjećamo, jer smo dobili bilješke od korisnika da se ne radi - da znamo

Brzo popraviti je trivijalna - pogledajte pod link dolje:
    Online korisnici problem (brzo popraviti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8985) (VBulletin bug izvještaj: vBulletin JIRA)

7. # 7
    Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Zadani Dobio poruku o pogrešci nakon nadograditi na 4.4.0

Dobio poruka o pogrešci nakon nadograditi na 4.4.0

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_isLangOn () in / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na liniji 1002

8. # 8
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani

Citat Originally Posted by cevo View Post
    Dobio poruka o pogrešci nakon nadograditi na 4.4.0

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_isLangOn () in / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na liniji 1002

Molimo, otvorite novi thread za to u dijelu izvješća Nedostaci - mi ćemo biti u mogućnosti upravljati tamo.

9. # 9
    Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Zadani

Tekst se automatski preveden s: Hebrejski do: Hrvatska
    Prevedeni tekst
    Postoji odredište / datum kada stabilna verzija izaći?
    Mjesecima sam skinuti sustav i pričekajte za stabilnu verziju i valjanu
    Izvorni tekst

10. # 10
    Registracija
    Listopada 2009
    Blog objave
    1

Zadani

U ovom trenutku nemamo datum izlaska za sljedeću verziju. Zapravo kao stabilna smatra verzija vBET4.3.0. vBET 4.4.0 dodaje podršku za Microsoft prijevod i rješava nekoliko bugova od 4.3.0. U ovom trenutku u 4.4.0 imamo 8 bugova - svi su već ispravljene i da će biti uključeni u sljedećem izdanju.

Za ovaj trenutak, mogu reći da je vBET4.4.0 je prilično stabilna. Najvažnije greške koje bi trebali uzeti u obzir da riješiti brzo popraviti su:
    - vBET dodatne grupe smatraju zabranjen
    - Microsoft prijevod tekstova, uključujući "karakter
    - Nije pronađen vbet_isLangOn ()
    - <- VBET_SNTA -> bio je dodan u bazu podataka za prijavljene poslije
    - Nestaju dodatni Login za korisnike

Kao što sam napisao sve one će biti uključene u sljedeće izdanje. U ovom trenutku mi još uvijek čekaju da vide radi nešto drugo će se pojaviti. Ako ste u žurbi, možete instalirati vBET4.4.0 i učiniti brzo popravlja.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiZadnji

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27