Bok
Jer vBET će podržati i druge prijevode API-ja, potrebno je uključiti odgovarajuće informacije o tome u vBET licence. Imajte na umu da dozvolu promjene su kompatibilni s prethodnim licencom - to se odnosi samo druga upotreba API prijevod. Dakle, kao čeznuti kao te se ne može uključiti druge prijevode API nema ništa novo za vas
Promjene:
1) Neposredno nakon Bilješka dodano:
2) U sekciji Odricanje od jamstva se mijenja ovaj dio:
na ovaj dio:vBET radovi pomoću Google Translation Service i morate biti dopušteno da ga koristiti. JEDNOSTAVNO Podbielski Michał daje Vam ne povrati u slučaju ako vaš forum je blokiran / zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način na Google prevoditeljske usluge. Ako želite, možete provjeriti na našoj vBET Slobodan inačici 2.x, Google Translation Service je dostupan za vaš forum prije kupnje vBET 3.x/4.x, ali ćete još uvijek imati pravo na povrat novca ako vaš forum pristup Google Translation Services će biti ograničena na bilo koji način za vrijeme korištenja vBET 3.x/4.x. JEDNOSTAVNO Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za prevođenje Google usluge rezultatima ili performanse i pristupačnost.
Kao i uvijek cijeli stvarni ugovor licence možete naći ovdje: vBET 3.x/4.x LicencavBET se koristi vanjske usluge prevođenja (prijevod API). Od verzije 4.4.0 i 3.5.0 vBET je u mogućnosti koristiti mnoge prijevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft Prijevod API). Morate biti dopušteno koristiti podržan prijevod API-ja koji ste konfigurirali da se koristi od strane vBET. JEDNOSTAVNO Podbielski Michał daje Vam ne povrati u slučaju ako vaš forum je blokiran / zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način koristiti bilo koji od usluge prevođenja, čak iu slučaju ako se neki / sve podržane usluge prevođenja će biti zatvoren. Ako želite, možete provjeriti na našoj vBET Slobodan inačici 2.x, Google Translation Service je dostupan za vaš forum prije kupnje vBET 3.x/4.x, ali ćete još uvijek imati pravo na povrat novca ako vaš forum pristupa na bilo koji prijevod Usluge će biti ograničena na bilo koji način za vrijeme korištenja vBET 3.x/4.x. JEDNOSTAVNO Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za bilo koju koriste prevođenja Usluge rezultate ili performanse i pristupačnost.

Trenutku učitavanja
O odsutan
Reply With Quote