-
Ljudi koji posjećuju moje stranice se prvo postavlja pitanje na ruskom?
Bok svima, kada su ljudi iz drugih mjesta širom svijeta posjetite moj site čini se da se pop-up postavlja pitanje na ruskom, a url je mysite.com / ru / ako pritisnite bilo koju tipku onda oni dobiti mjesto u njihovim jezik, može netko pomoći?
Ovdje je link na slici koja prikazuje MessageBox http://www.thecodecage.com/russian% 20question.png
Zadnji uredio Simon Lloyd; 02-01-12 u 19:15.
-
vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
Bok
Najvjerojatnije se ne coused po vBET - vBET ne instalirate bilo kakve pop-up prozora, molimo pobrinite se da to nije dio bilo koji drugi plugin ili mod
-
Ja nikada ne vidi, ne vBET pitati korisnik ako žele ići na njihove usercp postaviti svoj jezik?
-
Ovo je tekst!
Перейти на русский перевод?
ovo je prijevod
Idi na ruskom prijevodu?
Tako da je definitivno vBET to radiš!
EDIT: i imam najnoviju verziju vBET kao što znate, sve svoje korisničke podatke koje sam vam pm'd kratko vrijeme prije i dalje treba raditi ako je potrebno provjeriti stvari.
Zadnji uredio Simon Lloyd; 02-01-12 u 21:56.
-
U redu
Jedna stvar je došao do mene. Možete li molimo vas da provjerite vrijednosti dvije opcije:
AdminCP -> vBET -> Razno -> Preusmjeravanje korisnika jezik
i
AdminCP -> vBET -> Razno -> Preusmjeravanje korisnika jezik
Pokušajte onemogućiti onda chack opet za pop-up
-
Ja bih ići u tom nevolje, ali taj nije stvarno problem, to je činjenica da je uvijek u ruski prije svega!, Momak iz Indije posjetili su mjesto danas i dobio da je u ruskom, njegov preglednik postavljen za engleski jezik, njegovo mjesto je Novi Dehli, on nije bio član tako da je odabrao forum posting jezik pa moraju imati samo forum iskazuje u zadanom jeziku "engleski"
Vjerujem da postoji drugi problem osim preusmjeravanje korisnika, ako je to da se ne bi uvijek bio na ruskom.
-
Pop up je postavljen za:
Preusmjeravanje na uredi profil
Tek nakon Prijava
Preusmjeravanje korisnika jezik
Upitan - korisnik će biti zatraženo ne želi biti preusmjeren
-
Upravo sam odjavio iz mog foruma (kao što im uvijek prijavljeni) i kutija pojavila su postavke "Nakon log in" pa zašto nakon što se odjavite onda?, Sam bio izvjedljiv zašto moje članstvo je usporio i moj oglas prihod je pala, Ja sam bio u potrazi za razlozima od kojih nijedna nije mogu naći, ali jednom pop-up je tu stranica ne učita, osim ako je okvir otkazan ili ok'd nitko od kojih tražilice možete učiniti!
-
OK
Koristeći pristup ste me posla sam wil ček sada
EDIT:
Možete li molimo opišite mi korak po korak što učiniti da se vidi da pop-up,
Ako je potrebno možete li kreiran također ne administratorski račun test.
Zadnji uredio r.dziadusz; 03-01-12 u 20:03.
-
PM poslan s novim registriranih korisnika detalje.
Igre bez granica
Knjiženje dozvole
- Vas ne smiju postavljati nove teme
- Vas ne smiju odgovarati na postove
- Vas ne smiju slati privitke
- Vas ne smiju urediti svoje postove
-
Pravila foruma