Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Važno Bug u vBET!

 1. #1
  Član
  Registracija
  Lipnja 2010
  Postovi
  90

  Default Važno Bug u vBET!

  Pozdrav,
  im koristeći vBulletin, vBSEO i vBet.

  Javascript sam "pripravnik ne slijediti za (samo) pokazuju post" na vBSEO. To radi jako dobro, ali problem je u tome, zbog vBET, nije radio za / hr /. Dakle, trebam platiti za mnoge prijevode koji ja ne trebate. Molimo da sve "show jedini post" nofollow ili "meta noindex" Taj što mislim (!): Forum WoW | (. Sve verzije i bete Uklj) WoW Bot Fair play - Forum - View Single Post WOW / MMO Glider Preuzimanja to ne bi trebao biti indeksirana, jer njegova jedina duple sadržaj!
  Zadnji uredio vBET; 03-01-14 na 13:35. Razlog: BBCode korekcije

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,034

  Default

  Nisam siguran da ću vas razumjeti ispravno. Gdje je bug u vBET? Što nije u redu to stranica koju nam je dao? Gdje "ne-jelen" bi trebao biti uključen? To bi trebao biti na link na stranicu koju nam nije dao na samoj stranici. Na originalnoj stranici također nemaju "meta noindex" - imajte na umu da vBET ne dodaje sadržaj samo to prevodi. Ako želite imati "meta noindex" postoji samo ga nanesite na izvornoj stranici i to će ostati na svakoj stranici prevedenog

  Također je stranica koja ima link na stranicu koju nam pokazati imati pod ovim linkom "nofallow" onda nakon prijevodu to "nofallow" također će biti uključeni. Dakle, gdje je problem? Molimo ga opisuju u više detalja. U ovom trenutku ne vidim problem.

  Imajte na umu da vBET ima opciju koja vam omogućuje da ignoriraju prijevod za određenim stranicama. Ova opcija neće prevesti bilo koju stranicu koja sadrži URL u tekstu dodane vBET konfiguraciji. Na stranici koju je dao to moglo biti "-Poštom"Pa ako to dodate u Admin CP -> vBET -> Prevođenje Opcije -> Zanemari URL-ove onda bilo koju stranicu koja ima "-stranicu" u URL-u neće biti prevedeni, linkove na tim stranicama neće biti pojačana jeziku koda, zastave neće biti generiran postoji, pa čak i ako je netko dodaje kod jezika na URL iz ruke, onda se prag preusmjeren na izvorne.

  Molimo Vas da trebate više pomoći ovdje?

 3. #3
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,034

  Default

  Bez odgovora - Pretpostavljam da to pitanje još uvijek postoji više napomena

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •