Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: PHP Pogreška: struja nije otvorena

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default PHP Pogreška: struja nije otvorena

Bok, Ive 'bio provjerom moje pogreške trupaca i imaju puno tih:
    [28-May-2011 10:05:24] PHP Upozorenje: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-dobiti -sadržaj </ a>]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php na liniji 1395

Bilo koji ideja zašto? imam nadograđen na najnoviju verziju vBET

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam provjeriti svoj forum i vidim u HTML izlaz:
    <Vode rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "slike / vbet / zastave / vbet.css"/>
    Također kod vBET samo 2 mjesta sa vbet.css su poput ovoga. Imam nijedan ideja zašto vbseo pokušava pronaći u forumz/vBET.CSS. Možda je nešto sa tvoj .htaccess i imate preusmjeravanje za css. Ili je to nešto s vbseo. Jer je vbseo - vbseo.php polje na liniji 1395 - molimo pitati vbseo tima o tome. Možeš nam datoteku .htaccess i ćemo to provjeriti.
    Zadnji uredio vBET; 29-05-11 na 21:15.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michal, hvala za odgovor, možete pristupiti web / poslužitelj u bilo koje vrijeme provjeriti što vam je potrebno kako Kamila ima sve vBET pristup pojedinosti, ali se izliječiti problem i jednostavno kopirati vbet.css od / vbet / flags / do / forumz / je moguće da svibanj imati nešto za napraviti sa nadogradnjom vbseo dosta vremena natrag, u stare vbseo ste nam rekli da napravite promjene u određenim vbseo datoteka u određenim mjestima, kada je novi vbseo došao je imao datoteke na različitim mjestima, a vi nam je rekao kako bi promjene tamo, možda je to to?

U svakom slučaju, slobodno za pristup ono što vam je potrebno i pogledati

Registracija
    Listopada 2009

Kamil je na odmoru upravo sada. Molim pošaljite mi samo one korisničke podatke na moj pm. Molimo, pošaljite vBSEO CP pristup detaljima previše - možda nešto nije u redu s prilagođenim redirections ili nešto slično.

Ja ću provjeriti mogu pronaći nešto.

Registracija
    Listopada 2009

Nije dobili pristup pojedinosti. Da li i dalje treba naša pomoć ovdje ili je to riješeno?

Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora - smatra riješen. U drugom slučaju molimo Vas samo napisati ovdje, a mi ćemo se vratiti na pitanje.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •