Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja Provjerite vBET na vBulletin 5

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Promjene API usluga

 1. #1
  Banned
  Registracija
  Listopada 2011
  Postovi
  1

  Default Promjene API usluga

  Dakle, Google je počeo puniti za prijevode, i MS budućnost naknada struktura je nepoznato (koliko dugo će oni nude besplatnu uslugu?)

  Ako sam kupiti vaš proizvod, je li bilo jamstvo da ću imati usluge prevođenja u budućnosti bez da plati dodatni po-riječ naboj?

  Naime, ako u budućnosti, MS zaustavlja njihov besplatan servis, i / ili ste u mogućnosti pronaći bilo koji slobodan API-ja, ja ću biti u mogućnosti da biste dobili povrat novca na vaš softver?

  Hvala Vam.

  -Andy.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  Google prijevod API v1 koji je besplatan dostupan je samo do 1. prosinca 2011.
  Google prijevod API v2 je već dostupan i plaćeni.
  Microsoft Prijevod API će biti slobodni do ožujka 2012. To je već dostupna i kao plaćeni uslugu tako naknada struktura je dostupan.
  Booth slobodan prijevod API imaju granice već postavili.

  Mi ne daju, a mi nismo u mogućnosti dati bilo jamstvo da ćete imati pristup do prevoditeljskih usluga. To je na korisničkom strani voditi brigu o tome (stvoriti odgovarajući račun na prevoditeljskih pružateljima sustava, platiti ako su plaćeni servis koristi, što je u redu s njihovim uvjetima pružanja usluge). Mi to ne može učiniti za naše korisnike. Također, ne možemo dati jamstva za 3. stranaka. Ako želite imati takve izraze molimo pitati za one prevoditeljskih usluga.

  I odgovorite na posljednje pitanje - ne. Stvarno - zašto? Vi nas ne plaća za prijevode - što nam platili vBET dozvola koja se koristi vanjske pružatelje da Vam prijevode iz 3. stranaka. vBET ne i da će učiniti istu stvar - pitati za prijevod na prijevodu usluga koje ste izabrali (od podržan) i prezentira svoje rezultate. Ako pribavljači će nešto promijeniti u svojoj strategiji, vBET i dalje će učiniti istu stvar. Pa zašto ste još htjeli od nas refundirati ako smo još uvijek vam dati istu stvar? - Rezultati iz prevoditeljskih usluga.

  Nitko od nas ne zna budućnost - ako bih, osobno ne bih napisati ovu poruku samo otići u neki lutriji Naš rizik je u ovom poslu je da ovisimo o vanjskim prijevod pružatelja API. Naš korisnik je rizik da oni ovise o vanjskim pružateljima prijevoda uvjete pružanja usluge. Nitko neće ga promijeniti. Ako vaš hosting provider vas pitati više za server hosting ćete tražiti povrat novca od vremena ste koristili server? Omogućuje biti realan - vi to želite i koristiti ga i nemaju pojma što će biti u budućnosti (kao i uvijek sa svime) ili ostati u krevetu cijeli dan, jer ne znate što će se dogoditi kad dođete gore. Mi nismo osiguravajuće društvo, a mi smo definitivno ne vračare. Mi ne znamo što će se dogoditi - naš plan je da usvoji

  Dakle, ja ću vam dati nikakva obećanja koja ne može biti zadržati. Kada kupiti mlijeko ne traži da ćete dobiti puni povrat novca ako nećete piti cijelu mlijeko (jer ga podijeliti, ostavite ga, razbiti bocu ili bilo što drugo). Imate li vbseo? Jeste li ih pitali da ćete dobiti puni povrat novca ako vBulletin kraju dodati SEO linkovi i vi ćete biti u mogućnosti da ga imaju za besplatno umjesto plaćanja za drugi mod - što možete to učiniti sada. Zašto ste još nas pitati o tome? Molimo pročitajte licencni ugovor pažljivo - to je fer i realan. Ista stvar naći ćete u bilo koji drugi softver - pogotovo kada to ovisi od 3. stranaka.

  Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da više samo pitajte
  Zadnji uredio vBET; 11-10-11 na 19:48.

 3. #3
  Član
  Registracija
  Lipnja 2011
  Postovi
  32

  Default

  Čitao sam u google stranicama koje cijene za prevođenje API usluge je 20 $ / Mb

  Trebam procjenu troškova koje ova usluga će generirati u mom mjestu.
  Je li način da se iznos od trenutno dnevnog / mjesečnog prevedenog sadržaja sa svoj proizvod već instaliran i radi na webu?

  Hvala

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  vBET Ne napravio statistika sama - to nema smisla jer Google prijevod API v2 to napraviti. Također u Google Translation API v2 ste u mogućnosti postaviti svoje vlastite granice. v2 plaća. v1 besplatno, ali to će biti zatvoren 1. prosinca 2011. Microsoft prijevod API je besplatno do ožujka 2012. U ovom trenutku možemo podržati sve tri od tih API-ja

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33