Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja Provjerite vBET na vBulletin 5

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Amaterski se ovdje

 1. #1
  Banned
  Registracija
  Srpnja 2011
  Postovi
  4

  Default Amaterski se ovdje

  Bok, ja sam zainteresiran za kupnju vBET. Ja sam samo upoznat sa phpBB i ne zapravo imaju vBulletin još. Jedini razlog bih kupiti vBulletin je za vBET. Ne postoji nešto poput ovoga za druge forume postoje?

  Moj interes za vBET je zato što želim moje postove na engleskom jeziku biti prevedeni na mnoge jezike i preveo postove da će biti trajan. Ovo je moj razumjeti što je tako dobro vBET u odnosu. Jesam li u pravu?

  Moja najveća briga je pitanje jesu li foruma (i sve jezike) će biti indeksirana od strane Googlea i drugih tražilica. Nisam stručnjak u svemu tome, ali su pročitali da je ono što vaš forum programu čini se da ne krši neke od googles pravila i stoga postoji svibanj biti štetne učinke u dugoročno. Je li to tako?

  Isto tako, ako ja želim kupiti vBET, Mislite prilično newbie poput mene tko nije stvarno koristi vBulletin (samo phpBB) i ne znaju mnogo programiranje će biti u mogućnosti da biste dobili jednostavne vBulletin + vBET gore i trčanje? Vidim toliko tehnička pitanja koja ne želim imati da se suoči - ako moram ih riješiti, ja svibanj kao i zatvoriti od početka, jer znam da neću biti u mogućnosti to učiniti.

  Također, trebam dobiti VBSEO?

  Zahvaljujući.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  U ovom trenutku vBET radi samo na vBulletin.

  Da vBET će prevesti vaše postove na raznim jezicima. Također će učiniti više. Vi korisnici će moći postavljati na bilo podržanih jezika, pa ćete ga vidjeti kao u zapravo izabrani jezik. To je, kako vBET podržava višejezični zajednice

  Google i druge tražilice će indeksirati Vaše stranice prevedene jer su oni pomoću različitih URL-ova - samo provjeriti naš forum da se koristi vBET Mi ne razbijanje bilo Google pravila. vBET je 100% kompatibilan sa Google TOS - mi čak i automatsko predmemorija čistač za cach rezultati nisu duži od 15 dana što je Google zahtijeva. Mi smo 100% u redu za Google Uvjete pružanja usluge

  Instalacija vBET je jednostavno i dobro opisano u datoteci Readme. Također ne zahtijeva bilo koje vještine programiranja. Samo upload datoteke na poslužitelju i uvoz proizvoda datoteku vBulletin Admin Control Panel. Također za one koji žele da se instalacije nudimo usluge instalacije za 30 $. Većina tehnička pitanja na našem forumu se o integraciji s drugim modovima koje razbija vBulletin arhitektura - one modove koje su prikladne sa vBulletin arhitektura ne zahtijeva bilo integracije sa vBET

  Ne trebate vBSEO - VBulletin 4.x imati svoje prijateljske URL-ove i vBET podržava prijevod tih

  Ako imate bilo kakvih još pitanja - molimo samo pitajte

 3. #3
  Banned
  Registracija
  Srpnja 2011
  Postovi
  4

  Default

  Bok Mihael,

  Hvala na odgovor. Imam nekoliko follow-up pitanja:

  1) "Mi smo čak i automatsko predmemorija čistač za cach rezultati nisu duži od 15 dana što je Google zahtijeva."

  Jesu prevedene stranice stvarni stranice? Nisam siguran što "cache" znači, ali sve ovo znači da se nakon 15 dana će biti izbrisani postovi? Ili će sve postove na različitim jezicima biti tamo zauvijek i indeksirana u google zauvijek?

  2) Bilo je slučajeva ljudi koji koriste vBET izvodi prekršaj Google i dobivanje njihove stranice unindexed ili njihove ocjene od strane Googlea koji pate na bilo koji način?

  Hvala
  Jonathan

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  Bok,

  Odgovarajući na pitanja:

  1) Ne, ne znači da poslije će biti izbrisani. Imajte na umu: da je sadržaj siguran. vBET neće ukloniti bilo kakav stvarni sadržaj. Prijevod rezultati mogu biti spremljene u vBET u mnogim oblicima - podupiremo baze podataka cache memorije, puni datoteka Gost cache, memoriju. To znači da su prijevodi koji dolazi iz Google Microsoft pohranjene na poslužitelju. Zahvaljujući da će sljedeće prijevod je puno brže, jer već imate prijevod rezultate pohranjene na poslužitelju - ne morate pitati izvan poslužitelju i čekati rezultate vratio prema mreži. I vBET podržava i automatski čistač za ovu spremljene rezultata (stvarni sadržaj - to što je dobio od strane korisnika, bez obzira na kojem jeziku je uvijek sigurna ). Imajte na umu da je čistač u potpunosti podesiv

  2) Mi smo imali slučajeve, kada korisnici u kojoj privremeno blokirao Google i nije mogao prevesti više. No, svaki put je to zbog toga što nisu postavili Google prijevod ključ u vBET konfiguracije. Također svaki put nakon postavljanja da i mailing Google leđa su bila deblokiran i sve ode u redu. Također tu je slučaj o UN-indeksiranih stranica - ali ako se dobro sjećam pravo, to je problem s datotekom robots.txt pogrešno sadržaja koji blokira robota. Imajte na umu da sva pitanja povijesti možete pronaći u ovoj vrlo forum - sve je ovdje. Tako možete vidjeti sve zatvorene i dalje otvoren slučajeva od sada i iz prethodnih. Ponosni smo naš proizvod, a mi smo ponosni što možemo pomoći našim kupcima kada se pojavi pitanja

 5. #5
  Banned
  Registracija
  Srpnja 2011
  Postovi
  4

  Default

  Zahvaljujući Michal,

  Cijenim vaše odgovore. JA stvarno ištanje to kupiti to i to koristiti, ali ja još uvijek trebate neke odgovore na pitanja, a neki uvjeravanja, jer ja ću biti potrošnje na vBulletin softver te vBET. Ako to ne rade za jednog ili drugog razloga, to će biti otpad od $ 300 za mene!

  1) Nisam siguran točno kako cache radi. Jesam li pravo reći da je svaki post je napisan u jeziku, to je prevedena na druge jezike i pohranjene u cache na moj server za 15 dana. Što se događa nakon toga? Prijevod se briše, a zatim preračunavaju ponovno za još 15 dana?

  U sve ovo vrijeme, bi moje rezultate na svim jezicima moći pretraživati Google zauvijek? Bi li ti cache memorije i cache stvaranje čišćenje utjecati na moj sadržaj biti indeksirana od strane Googlea?

  2) Mogu li ograničiti broj prijevoda želim vBet prevesti u? Ja sam uz pretpostavku da je više prijevoda, više opterećenja na poslužitelju?

  3) Mogu li koristiti normalni hosting na poslužitelju? Biste normalna hosting biti u redu ili ne vBet potrebna dodatna sredstva (VPS) za program funkcionira?

  Hvala na pomoći!

 6. #6
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  Bok,

  Nema problema - samo pitajte ako vam je potrebna Odgovarajući na vaše pitanje:
  1) NE - postovi nisu prevedeni, kada su napisane. Postovi su prevedene na zahtjev - kada netko dođe na jezik: Prevedeno nit stranicu onda post je preveden i otići na cache. A ako je u priručnu memoriju onda je preuzet iz cachea. Ako cachea je ispran. Onda to nije u cache, tako da će biti preveden i otići u predmemoriju opet. I tako dalje

  Sve vaše stranice će se moći pretraživati na Googleu. I da to će utjecati na vaš sadržaj se indeksiraju - to će rasti, jer nakon instalacije vBET Google će indeksirati i vaš prevedene stranice

  2) Da - u potpunosti je konfigurabilan. Za svaki jezik koji ste potvrdni okvir kad će to biti podržan - samo isključite jezik koji ne žele podržati na vaš forum i spremanje postavki (vBulletin Admin Control Panel - konfiguracije stranici).

  3) Nema 1 odgovor. Sve ovisi o vašem forumu veličini. Ako imate velike forum onda morate imati VPS / server, bez obzira na to ćete koristiti vBET ili ne. Mi smo se početkom na zajednički poslužitelj. Gdje smo imali 4 forumima na jedan račun (2 pravi i 2 test). Nakon nekog vremena kada foruma odrastao Morali smo se pomaknuti. Ako je Vaš forum će izrastao iz 0then možete uštedjeti nešto novca na početku i na početak na zajednički poslužitelj. Ipak kada će odrasti ćete morati da se presele, čak i ako ne koristite vBET. Zajednička poslužitelji nisu za aplikacije koje su previše prometa. Bez obzira je li forum ili bilo što drugo.

  Ako imate bilo kakvih još pitanja - molimo samo pitajte

 7. #7
  Banned
  Registracija
  Srpnja 2011
  Postovi
  4

  Default

  Zahvaljujući Michal,

  Vi je napisao:
  "NE - postovi nisu prevedeni, kada su napisani postovi su prevedene na zahtjev -. Kad netko dođe na stranicu prevedene nit onda post je preveden i idite na cache."

  Nisam siguran da razumijem to. Na primjer, recimo da pišem post na engleskom, a ja sam ciljanje netko nadamo se u španjolskog govornog zemlji da ga pročitate. Ako post nije preveden prvi odmah (ili su oni po prvi put barem?), A zatim kako je španjolskog govornog osoba će znati da sam napisao taj post, ako je to samo u google na engleskom jeziku?

  Na primjer, ja mogu napisati post na engleskom, "hrana je dobra u ovom restoranu." Hoće li to biti odmah prevesti i indeksirana kao "La comida es Bueno en Este Restaurante"? Ne želim ga tražiti na engleskom jeziku ili da će poraz u svrhu što želim učiniti. Ne želim ga koristiti svoje ograničene engleski, ali pretpostavljaju da je on ne poznaje engleski jezik na sve i traži u jeziku. Je li to ono što vBet ne ili sam u zabludi?

  Zahvaljujući.

  A planirate to učiniti za druge forume?

 8. #8
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  To neće biti u Google samo na engleskom, jer Google je puzeći vaš forum - to znači da Google ide prevedene veze. Tako smo zahtjev za prijevod i stranica dobiva prevedena.

  To je vrlo jednostavan - sadržaji bit će prevedeni prvi put kad će netko ići na prevedeno stranica prvi put. Nije važno hoće li biti stvarna osoba ili Google robota. Sadržaj je spremljeno. I nakon isteka predmemorija što je ispran i puni ponovno kada netko pita za prijevod nešto što nije spremljene još.

  Dakle, kada pišete svoj post na engleskom, onda će biti preveden na zahtjev - kad netko će vas pitati za prijevod. Google će indeksirati Vaše stranice, tako da će se pitati za prijevod, tako da će dobiti prevedene sadržaj i indeks svoj prevedeno stranica. Dakle, osoba koja ne znaju engleski će pronaći svoju stranicu u potrazi za svojim jezikom jednako brzo kao Google će indeksirati stranicu.

  Da mi planiramo učiniti generički alat koji će biti u mogućnosti to podrška prijevode na drugim okruženjima, ali još uvijek imamo neke mogućnosti koje želimo integrirati prije nego smo otvorili novu liniju proizvoda. Nema ni rok za to u ovom trenutku.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33