Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja Provjerite vBET na vBulletin 5

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Vrlo zainteresirani za VBET. Nekoliko pitanja

 1. #1
  Junior Member
  Registracija
  Lipnja 2011
  Postovi
  1

  Default Vrlo zainteresirani za VBET. Nekoliko pitanja

  Ja uskoro biti nadogradnje na 4.1.4 vBulletin. Da li plaćeni verzija VBET rad s najnovijom verzijom vBulletin?

  Također sam PhotoPost Classifieds na mojoj stranici. Da li plaćeni verzija VBET rad s PhotoPost Classifieds?

  U nekoliko tjedana sam ću biti dodavanja Visichat od gchats.com na moje stranice. Znate li ako je plaćena verzija VBET će također raditi s Visichat?

  Hvala na vašem vremenu.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  2,988
  Blog objave
  1

  Default

  Pozdrav. Da plaćeni verzija vBET surađuje s vBulletin 4.1.4. Već smo ga testirali u našem testnom forumu (uskoro ćemo također će se premjestiti naš forum vBulletin 4). Soms dodatne pojedinosti o vBET i vBulletin 4.1.4 naći ćete ovdje (Jedan od naših klijenata pitali o novim urednik u vB4.1.4).

  U ovom trenutku ne mogu potvrditi će vBET potporu prijevod stranica generirana by PhotoPost Classifieds ni Visichat. Većina MODs ne zahtijevaju nikakvu posebnu integraciju i vBET samo prevodi rezultate. Ipak, u nekim slučajevima posebnu integraciju je potrebno. Ovdje možete naći više detalja o integraciji vBET s ostalim MODs: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
  Postoji jasna upute kako to učiniti za PhotoPost, još uvijek nismo iskoristili PhotoPost Classifieds, a ne znamo ovaj proizvod, tako da ne možemo pretpostaviti da će također raditi. Mi ne možemo biti odgovorni za druge modove kod, te mnoge Mods razbiti vBulletin arhitekture (to je razlog zašto dodatna integracija je potrebno ponekad - uglavnom za modove koje stvaraju vlastite stranice).
  Mi također ne može potvrditi da Visichat će biti preveden. vBET podupire vBulletin AJAX prijevod odgovarajućih kuka - i dalje ostale modove moraju koristiti vBulletin arhitekture na odgovarajući način (inače vBulletin neće izvršiti kuka), a zahtjev se mora ići sa jezični kod. Dakle ovdje mislim da su neke posebne integracija će biti potrebna kako bi podržao prijevod. Opet - ne mogu reći točno, jer mi ne koristite ovaj mod, a ne znam ga. Ipak ne treba stvarati bilo kakve pogreške.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31