Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja Provjerite vBET na vBulletin 5

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Ne mogu kupiti sada?

 1. #1
  Član
  Registracija
  Svibanj 2011
  Postovi
  36

  Default Ne mogu kupiti sada?

  Dakle, to nije opcija za kupnju dodatak više? Svibanj biti ste mogli staviti gore upozorenja i smanjiti cijene? Sam bio obličje da biste dobili ovaj fantastičan add-on, nakon pokušaja slobodan inačici.

 2. #2
  vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
  Registracija
  Svibanj 2010
  Postovi
  1,000

  Default

  Ne znam što exacly želite kupiti.

  nudimo:
  -vBET dozvola
  -vBET branding bez dozvole (bez vBET URL u podnožje).

  Zapravo, Prodaja vBET je privremeno držati na. Više informacija ovdje:
  http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php

 3. #3
  Član
  Registracija
  Svibanj 2011
  Postovi
  36

  Default

  Točno, to je privremeno na čekanju. Oh dobro, ja ću ga čekati dok problem je riješen. Hvala, bilo kako.

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  U ovom trenutku vBET prodaja je po defaultu zatvorena jer će Google zatvoriti svoje prijevod API 1. prosinca (pojedinosti ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).

  Mi će službeno ponovno prodaje kada ćemo imati alternativna rješenja za prevođenje. Možemo vam dati posebnu vezu koja će vam omogućiti da kupite ako ste sigurni da želite kupiti, čak i znajući da za 6 mjeseci Google će zatvoriti prijevoda API i ako vBET neće imati alternativna rješenja onda prijevodi će prestati raditi. To je razlog zašto smo privremeno zatvorena prodaje. Ako ste potpuno sigurni da želite kupiti svejedno - javite nam i poslat ćemo Vam posebnu vezu koja će omogućiti to.

 5. #5
  Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
  Registracija
  Listopada 2009
  Postovi
  3,032
  Blog objave
  1

  Default

  Budući da je pitao nekoliko puta o tome vBET moguće kupiti sada smo ponovo otvoriti prodaja vBET. Ipak smo dodali jasno upozorenje o kupnji stranici tako da svatko tko želi kupiti je svjestan da 1. prosinca 2011 Google prijevod API će biti zatvorena i vBET nemaju u ovom trenutku tako alternativu za podršku prijevod.

  Ovdje je izjava awailable o kupnji stranici:
  UPOZORENJE: Google će prestati pružati svoje prijevod API u 1. prosinca 2011. Mi radimo za potporu prijevodima druge usluge. Možete pronaći sve informacije o našem napretku ovdje: Google isključuje prijevodi API

  Mi blokiran prodaja vBET dok mi nemamo alternativno rješenje za prijevode, ali smo je pitali kako bi se omogućilo da kupi vBET svejedno. Mi smo pošteni tvrtka, a mi mislimo da je prodaja proizvoda koji budućnost može biti ubrzo gotovo, čak i kada klijent dogovoriti o da dozvola nije način da se poslovanje (mnogi korisnici ne čitaju licencu na sve). Budući da je pitao za to možemo ponovo otvoriti prodaje za vBET s upozorenjem. Budite svjesni - 1. prosinca Google će ukloniti prijevod API. Ne možemo sada reći koliko jezika će biti podržani nakon toga ili ćemo pronaći bilo koji alternativni prijevod API na sve. A kako bi se izbjegle bilo kakve pogreške - ovdje je dio vBET licence: vBET radovi pomoću Google Translation Service i morate biti dopušteno da ga koristiti. JEDNOSTAVNO Podbielski Michał daje Vam ne povrati u slučaju ako vaš forum je blokiran / zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način na Google prevoditeljske usluge.
  Tako da neće biti povrata na sve. Mi ćemo se potruditi kako bi podržao prijevode drugih API, Još uvijek u ovom trenutku ne možemo jamčiti da će to biti pravno moguće, niti koliko jezika će biti podržani.
  Dakle, ako i dalje želite kupiti, svjestan toga molimo samo koristiti naše Kupi! link.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

 • Vas ne smiju postavljati nove teme
 • Vas ne smiju odgovarati na postove
 • Vas ne smiju slati privitke
 • Vas ne smiju urediti svoje postove
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33