PDA

View Full Version: Riješen Prijevodi ne radi uopće!moman
14-02-10, 08:49
Za neke (većinu) preveden jezika, puno žice nedostaju u prevedene verzije na moj forum. To možete provjeriti kao gost. Što je posao?

moman
14-02-10, 22:46
Promijenjen API ključ na jedan sa samo moje domene i to radi sada.

vBET
15-02-10, 12:35
Velika čuti:)

moman
16-03-10, 00:48
Ok, sada sam uzimajući ovaj problem ponovno, sa i bez ključa. To radi samo s vremena na vrijeme. Na što e-mail mogu kontaktirati Google?

moman
16-03-10, 19:46
Našao sam na e-mail i kontaktirao google. Oni su me savjetovali da novi 'userip' parametar je dodao da je API i bi trebao biti korišten od strane velikih web-mjesta.

Ja tako promijenio linija 214 u vBet_functions.php na: povrat ADRESA;

Dok traži global.php dobiti IP adresu.

vBET
17-03-10, 01:00
Mi smo se već provodi - čeka novo izdanje. userip nije obvezno da je razlog zašto smo ne žuri s tim. Mi ćemo napravili novu vBET 3.x otpušten nakon vBET4.x će biti stabilan, a mi ćemo biti u mogućnosti da se presele algoritam poboljšanja vBET 3.x:)

Ako želite imati brži, onda molimo vbet_getTranslationURL funkciju promjene / includes / vbenterprisetranslator_functions.php na ovaj:


function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Hvala! Zbog veličine moje stranice, bez zahtjeva userip uglavnom blokirane.

vBET
17-03-10, 18:22
Žao nam je zbog zbunjenosti - Provjerio sam kod od staru verziju. U vBET3.3.1 userip je već uključen u zahtjev:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations