PDA

Ver Versión Completa: Resolto Cuestión de análise adicional langtitle



moman
22-05-10, 23:46
Usando vBSEO. Imaxe no anexo.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Vou buscar unha solución para iso en función vBSEO que trata sobre iso.

moman
23-05-10, 01:27
En functions_vbseo_vb.php:

atopar


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

substituír


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
Esta non debe ser necesario. Vostede vBET integrado con vBSEO tal como se escribiu no arquivo readme.html? Cal versión do vBET está a utilizar? Última ten a función de análise global de langtitle.

moman
24-05-10, 04:08
Si e eu estou usando a última versión, 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Estraño. Por favor, diga-nos como reproducir o problema - imos traballar na solución máis elegante, que non esixe adicional vBSEO cambiar os ficheiros.

Pode reproducir-lo sobre a fóra do servidor? É dicir, na área de mensaxes de proba?

moman
25-05-10, 19:22
Non, iso non pode ser demostrado aquí, porque non usar a opción vBSEO para incluír permisos de rosca en ligazóns anterior / seguinte (as que aparecen directamente debaixo do editor de resposta rápida). Vostede primeiro ten que activar a opción.

vBET
25-05-10, 21:01
OK así que - sabemos como reproducir-lo. Imos comprobar iso no noso exemplo da proba e buscar outra solución. Grande grazas! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Sentímolo, pero non podemos reproducir este problema.
Nós probamos en vBSEO 3.5.0 e 3.3.3 vBET. Cales versións tes?

Por favor, asegúrese de ter instalado o vbet versión (o ten usado)

que sobre actualización de product_vbenterprisetranslator.xml do-non-subida do cartafol?

moman
02-06-10, 09:43
Eu estou usando vBET 3.3.3 e 3.3.2 vBSEO. As miñas marcas langtitle non están sendo analizados na páxina de estatísticas do perfil nin agora, ao parecer. Moi raro!

moman
02-06-10, 10:09
Para corrixir a análise de langtitle baixo as "estatísticas" perfil guía (onde di "o último post: ..."), que eu fixen este cambio na class_userprofile.php:

Buscar:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Substituír:


$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Non hai como as etiquetas están sendo analizados globalmente, se non ese cambio non sería necesario. Tampouco hai garras en que ficheiro de clase.

vBET
02-06-10, 11:53
Por favor, detalles de acceso ao FTP PM, Admin CP e CP vBSEO. Unha vez que non son capaces de reproducir-lo do noso lado temos que comprobar que no noso servidor.

Por favor, desfacer cambios antes de dar detalles de acceso (hai que ver a cuestión para diagnóstico-la) - podes facer copias de arquivos de maneira doada traelo de volta.

Como escribín vBET 3.3.3 debe analizar langtitle globalmente, neste momento eu non son capaz de dicir se é algún erro, en conflito con outro plugin, ou actualizar vBET mal.

moman
03-06-10, 07:48
Estou viaxando no exterior esta semana, e non estará dispoñible para lidar con os problemas web motor alén daqueles posta aquí no foro.

Podería me amosar onde o código de etiqueta é globalmente analizado? Podo, entón, un ollo e deixar que saber se podo ver porque falta nalgunhas áreas.

vBET
03-06-10, 12:09
Abrir ficheiro: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

e mirar para vbet_global_complete alí se usa vbet_parseTitleGlobally función (de / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Moitas grazas! Vou investigar isto.

moman
09-06-10, 16:09
Eu atopei un pouco máis na navbits en inlinemod.php e postings.php.

Pode reproducir este comportamento neste sitio, ou sexa, cando a edición dun fío traducido?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
Durante a edición que é OK para deixalo. Debe ver o texto orixinal para poder editalo. É por iso que a análise está desactivado na páxina de edición. Debe funcionar dese xeito, e iso é prexudicial - Google e outros visitantes ver o texto aprobado, non no tempo da edición:)

vBET
10-06-10, 15:37
Será que o problema aínda existe? Qué é o estado?

Estamos preparando para nova versión e quere resolver todas as cuestións. Se descubriu que era un conflito - por favor confirmar. Se non podes xestionar iso - por favor, detalles de acceso AM, polo que será capaz de comprobar-lo e en caso de erro inclúen solución no próximo lanzamento.

moman
13-06-10, 14:17
Eu engade a análise manual para os lugares da lista neste fío. Non hai problemas de análise máis visible.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind, atopou outro: títulos traducidos PM non son analizadas nos títulos páxina en private.php

Arranxado engadindo un plugin no private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
E outra:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Eu non podía atopar unha forma de solucionar isto a través de plugins. Pola contra, eu engade este código para usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Directamente baixo



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind, atopou outro: títulos traducidos PM non son analizadas nos títulos páxina en private.php

Arranxado engadindo un plugin no private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}


Realmente non podo reproducir este problema no noso servidor. Eu sospeito que non instalou correctamente vBET 3.3.3 - por favor verificalo. Tivemos cuestión moitas veces que os nosos clientes só enviou os novos ficheiros e esqueceuse de importar o ficheiro novo produto ou o contrario. Non verificar a execución da función vbet_global_complete existen no lugar descrito?

Tamén estamos executando nosos foros agora en versión beta 3.3.4 vBET, polo que pode ser erro que existe no 3.3.3 e xa fixa-lo (non me lembro de que). Aínda confirmar a súa instalación real é OK - update mellores feitos para 3.3.3 novo.

vBET
14-06-10, 23:50
E outra:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Eu non podía atopar unha forma de solucionar isto a través de plugins. Pola contra, eu engade este código para usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Directamente baixo



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Se esta páxina usa hook global_complete entón debe ser tratado en vBET 3.3.3 - vexa resposta anterior sobre iso. Se global_complete non se usa - a continuación, cambiar tal ficheiro será necesario ou pode engadir-la a un gancho se existen algunhas nesta páxina.

moman
18-06-10, 15:52
O meu arquivo de produtos e os arquivos PHP están aparecendo como Versión 3.3.3, como deberían ser. Con todo, teño moitos arquivos modificados e teñen bastante algúns plugins instalados no meu foro, polo que é pouco probable que poida haber un conflito.

Teño notado que o tempo de execución no gancho global_complete é 1000. Isto non debería ser maior para evitar conflito con outros plugins?

moman
18-06-10, 15:56
Eu xa confirmou a presenza da función de análise global. Eu coidadosamente actualizado para 3.3.3, polo que dubido que o contido do arquivo pode ser un problema aquí. Con todo, non vexo erros máis lonxe, entón eu creo que son bo para o momento.

Eu tamén estou feliz de dicir que o rendemento vBET bateu no meu servidor é insignificante, por iso non pode ser a actualización 3.3.3 pasado, debido ao elevado número de personalizacións / correccións traballando eu apliquei o meu propio. Con 800 online, eu tiven cargas servidor baixo de 1,00, e con 1200 en liña, eles estaban en torno a 3,00. Nada mal para unha dobre servidor Xeon hexa-core, eu creo!

vBET
18-06-10, 20:26
Coido que tamén! :)

Entón - volvendo ao tema. vBET debe tratar automaticamente os langtitle corte (con ...) - non somos capaces de reproducir-lo nos nosos foros e queren fixo novo lanzamento en breve. Sería óptimo se puidésemos atopar a razón deste e de resolve-lo se está do noso lado. Se pode acceder detalles AM para o seu foro, ou mesmo a súa instancia de proba, onde as cousas acontecen ao noso alcance para que - poderiamos resolve-lo:)

Neste momento, sen posibilidade de reproducir ata nós non podemos estar seguro se é realmente erro vBET (non algún conflito con outro mod ou problema de configuración). Polo tanto, estamos no punto morto agora nesta área. Unha vez máis - que de bo grado solucionar este problema do seu lado se queres. Hai posibilidade de que a liberación vBET novo será este fin de semana - sería óptimo para pechar todas as cuestións antes:)

vBET
05-07-10, 07:44
Eu penso que realmente tiña un erro alí. Análise langtitle mundial estaba dentro da condición innecesaria para que non sempre foi valorada. Iso xa está corrixido e se incluirá na próxima versión.

moman
04-08-10, 18:57
Podería, por favor enviar unha solución rápida para iso? Eu non podo actualizar a 3.3.4 agora: (

Estou supoñendo que a condición innecesaria é a continuación:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
O que prendelo lo con actualización?

Vou mirar para fóra no SVN para comprobar que os cambios se fixo para resolver o problema, senón que - vai ter último lanzamento primeira en ser capaz de feitos solución rápida se publicalo.

moman
06-08-10, 09:13
Eu fixen varias modificacións no código co paso do tempo, e eu esquezo onde e por que. Eu non quero ser salto de cousas que xa funcionan!

vBET
06-08-10, 09:30
Teña en conta que non somos responsables de código modificado polos nosos clientes - que non son simples capaz de facelo. Se o cambio foi de acordo coas nosas solucións rápidas, entón podes estar tranquilo - estes serán incluídos na seguinte versión de xeito que todo se ve ben. Se fixo algúns cambios no código outro, entón aconsellamos a escribir algún documento que ha oriente-lo sobre o seu persoal de pasos adicionais durante as actualizacións - se non se ve coa versión vBET de idade, porque non sabe o que e para que vostede cambiou.

Ten en conta que eu penso que cambios son necesarias para solucionar este problema, pero non podo publicar corrixir Quik no foro (xa que inclúe dentro bbcode dobres). Entón polas preguntar sobre isto por correo-e (contact@vbenterprisetranslator.com) e vou enviá-lo para alí.

moman
06-08-10, 18:40
Concordo, a vida sería máis doado se tivese documentado os cambios. Polo que me lembro, eran todos os correccións de erros, e non novos recursos, etc

Correo-e enviado! Moitas grazas!

vBET
07-08-10, 10:46
Respondeu por correo-e:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with Google translations by vBET Translator 4.9.99