PDA

Ver Versión Completa: Resolto Como eliminar o código de linguaxe vbet



norku
05-10-11, 10:41
Eu uninstalled vbet mais o código de lingua non foi tirado [lang=x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Ben agora uninstalling vBET non limpará códigode BB, compracer nota que as páxinas en lingua estranxeira ficarán nesta lingua, así que perdiches usuarios despois de tirar vBET, ademais será moi difícil de ler untranslated correos por tanto - quizais a solución mellor é para eliminar este anuncia nada.
Pero se quere só para eliminar "[lang = x" etc podo código para ti un robot aspirador-ata o final da semana

norku
05-10-11, 12:42
O que eu teño de limpeza son as URLs ... A url para temas que foron publicados por alguén que tiña unha lingua estranxeira establecido no seu perfil aínda están mostrando [langtitle = x] [/ langtitle] ¿Como corrixir isto?

Libreime de [ lang=x], [ /lang], [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...

Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/


How do I get the rubbish out and turn it into:

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/

norku
05-10-11, 13:46
Sentímolo, pero eu teño bater iso ...

Ademais, redirixido as ligazóns agora redundante no índice de Google para páxinas de lingua estranxeira no meu foro?

vBET
05-10-11, 13:59
Como escribiu Radek - imos preparar para ti robot (script PHP), que pode eliminar todos os lang langtitle é o código BBCode notranslate. Isto será feito e solicitado a vostede esta semana.

Se ten langtitle na URL significa que langtitle está incluído no título de discusión. Só ten que cambiar o título da fío e eliminalo. En lugares que son importantes e non pode esperar por favor, basta cambia-lo manualmente. Noutros lugares agarde a escritura.

norku
05-10-11, 14:05
Ola,

Por que non advirte persoas que o vbet bb o código non é tirado cando ti uninstall? Por que non xa tes a ferramenta se sabe que isto acontece? Aprecia a asistencia mais eu kinda gosta a plenamente uninstall e non esperar para semana mentres índices de Google incorrect urls...

E sobre o de redirección ao da /, / de / etc temas es que Google xa indexou?

vBET
06-10-11, 02:24
Ola,

A resposta para booth a vosa cuestión é - porque foi realmente uncommon a uninstall vBET cando é realmente necesitado e utilizou. Tivo pedir tal ferramenta unha vez antes de que, mais o usuario decidiu ficar con vBET e xusto tuned el appropriately.

Tampouco podemos facer iso no código de desinstalación - desinstalación non pode ser potencialmente prexudicial. O que cómpre esixirá de copia de seguridade da base de datos en caso de problemas.

Tamén compracer nota que se ha imposibilitado vBET entón Google non índice incorrect URLs, porque tal non é mostrado.

Polo momento indexadas - pode crear regras de redirección que ha redireccionar todas as solicitudes ao seu orixinal. Utilice este (por favor, probar estas):


#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Engadir o voso directorio de foro alí. Se ten o problema xusto nos dá o voso vBET as regras e nós devolveranche/devolverante mudou. Ou noutras palabras - aqueles son 2 primeiro vBET regras onde terías que tirar vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=1$&redirixiu=

norku
06-10-11, 09:51
O rewrite as regras non traballan. Cando un vello vbet a páxina é chamada o xera un 404.

Ha vb instalado en /foro

. Htaccess está na public_html


RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]



Calquera noticia sobre a ferramenta de eliminación de código BB?

vBET
06-10-11, 11:37
Directorio do foro engadido no lugar errado, use esta:


RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule


Pero iso supón para non estar en public_html só no directorio foro. Mellor maneira é - necesitará empregar as regras que tiña antes e modificar eses. Se non ten ningún, así que teremos que buscar unha razón. Use iso no seu directorio de primeiro foro. Se queres usalo no directorio principal, a continuación, comproba primeiro sen foro / adicional

norku
06-10-11, 13:18
Todo traballou ben con htaccess en / cando houbo vbet instalou. Si, probou as miñas regras vellas primeiro mais é sendo ignorou. Pode non conseguir as vosas regras para traballar en ningún /foro ou /. Podería xusto deixar cousas cando é e Google de reloxo piling 404 após 404 a Webmaster as Ferramentas mais eu preferirían un limpo redirixe.

Quere un ollo? Podo AM ti admin / ftp acceso.

norku
06-10-11, 14:34
Aínda aquí

norku
06-10-11, 16:20
E aínda aquí. É non aquí máis aínda así a pesar do PM sobre hai dúas horas cando sen dúbida eras aquí. Son indo para facer algún té. Pode esperar

norku
06-10-11, 19:39
E atrás. Calquera noticia?

vBET
06-10-11, 21:25
Todo traballou ben con htaccess en / cando houbo vbet instalou. Si, probou as miñas regras vellas primeiro mais é sendo ignorou. Pode non conseguir as vosas regras para traballar en ningún /foro ou /. Podería xusto deixar cousas cando é e Google de reloxo piling 404 após 404 a Webmaster as Ferramentas mais eu preferirían un limpo redirixe.

Quere un ollo? Podo AM ti admin / ftp acceso.

Compracer mostrarme o voso .htaccess Antes de vBET foi tirado. Tamén compracer non SPAM - ten ningún sentido. Tamén compracer nota que mensaxes de PM son mensaxes privadas - aqueles están esperando máis longos para avaliación se non foi pedido e pode esperar máis longo se un do noso persoal é ausente busy. Ata que preguntado para enviar datos de acceso compracen escribir en foro así que todo o noso persoal pode axudarche/axudarte. Detalles de acceso non son necesitados aquí - xusto compracer enviar o voso cheo .htaccess Antes de vBET foi tirado.

PS.
Son traballando agora en correccións en liberación de BETA novo - Radek era aquí e non te podería axudar porque envía info a min por PM. Perdón te Tivo que esperar.

norku
07-10-11, 09:05
Spam?! Foi no foro antes, durante e despois de que o punto onde enviou que PM. Enviou o despois de esperar para un período considerábel de tempo para unha resposta no fío. Se pode non ser molestado arrastrando ti fóra para un par de segundos para contestar unha cuestión entón podería polo menos recoñeceu recibo do PM. Causou o problema son experimentando. Vbet NON TRABALLA tan anunciado (si, máis aló o voso control sabe) e todos queren é para conseguilo do meu foro rápido. Mais pode non xusto ser uninstalled como cada outro Vb engadir-encima. Oh Ningún, porque Vbet deixa o seu BB código splattered por todas partes o sitio.

Nowhere No voso sitio é alí unha descrición chea de como para tirar Vbet. Ningún onde di nos que o BB o código non será tirado cando nós uninstall e que teremos que esperar para días para unha ferramenta para tiralo. Aquela ferramenta tería que ser parte do instalar o paquete mais ti claramente non gostan falando sobre aquilo. Polo contrario consegue un incribelmente arrogant resposta onde eficazmente dixeches que nunca consideraches a posibilidade que calquera querería uninstall Vbet?!

Tan, agora teño milleiros de indexed vínculos que son agora todo producindo 404s e uns cantos correos de centenar que conteñen o voso BB código e eu AM O PROBLEMA??

Tan lonxe como o redirixe é preocupado o que queres saber? Ten o vb suite instalou en /foro cando ha dito te repetidamente. Para conseguir Vbet traballando con Vb instalou en /foro só un posto de redirixe traballará e sabe que sabe aquilo. Ofreceu te ftp e admin acceso de modo que pode botar unha ollada para ti mais claramente non tes a mesma cantidade de tempo cando tivo cando foi aínda un cliente....


Aquí é htaccess previo a tirar vbet. Foi localizado en público_html e traballou perfectamente (ha vb instalado en /foro)



# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /


#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end


RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

vBET
07-10-11, 12:35
Compracer nota que repetindo as mensaxes é considerada SPAM - en cada foro sabe. Non quero falar sobre definición de SPAM - xusto compracer non repite. Entende se a vosa mensaxe esperaba poucos días, porque perde o algúns como - sería mesmo apreciado para recordar, mais 3 tempo día mesmo...

O voso .htaccess Tería que parecer isto:


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /


#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]


Tamén as miñas desculpas - esqueceu para dicirche/dicirte sobre 301 redirixe antes. É posto alí agora. Compracer control e dicir éo OK (son non seguro fai as regras requiren / antes de foro ou quizais URL cheo, mais é algo para comprobar en foro). Se non utilizarei o voso dato de acceso envía onte e posto o ben en sitio.

PS.
Radek Está probando correcto agora o guión que tira vBET BBCodes - tería que ser dispoñíbel pronto.

r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Ola,
Nota!
Isto é beta versión deste guión!

1.Compracer crear ficheiro e salvalo tan "clearBB.php"
2.Posto o código abaixo a el e salvalo
3.Upload Ao voso server, raíz de foro
4.Facer o backup da vosa base de datos
5.Apagar o voso foro
6.Log En tan admin
7.No voso navegador, posto url con destino ao voso "clearBB.php"
8.Prensa "botón" claro


<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>

<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>


<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>

<?php

function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}

function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;

$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}

function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;

$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}

require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');

if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {

$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array("", "[lang=zh-TW]", "[lang=zh-CN]", "[notranslate]", "");
$Mensaxenova = str_substituír($para_tirar,'',$mensaxenova);
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '[lang=')) !== FALSO){
$A Mensaxenova = básica_claro($mensaxenova, '[lang=');
}
Actualizar_pagetext($mensaxenova,$mensaxe['postid'] );
}
// Bloque de fin de claro para correo


//Bloque para aclarar urls e títulos de fío
Se ((strpos($mensaxe['título'], 'langtitle')) !== FALSO){
$Mensaxe_de título_de mensaxe = $nova['título'];
$Para_tirar_variedade = de título('[langtitle=zh-CN]','','');
$Título_de mensaxe_nova = str_substituír($para_tirar_título,'',$título_de mensaxe_nova);
Se ((strpos($título_de mensaxe_nova, ');
}

// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>

Se quere só para ter "claro" urls compracer parte cortada de código bordered con:

//block for clearing urls and thread titles <--> // Fin de bloque para aclarar urls e títulos de fíos
Que no voso destino de tipo do navegador a el, e empuxar o "botón" claro

norku
07-10-11, 18:13
Grazas Moito. Deixareiche/Deixareite sabe se ten calquera problemas mais a información parece bastante claros.

norku
07-10-11, 18:30
.htaccess Non traballa. Non redirixe e engade en casa/público_html/usuario/ etc ao url. Tirado.

Por que é alí dúas caixas en correo 17 encima? Son adiviñando que caixa 1 é guión un e que caixa 2 é guión dous. Importa que é corrido primeiro?

r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Ther É só un guión - primeiro un
Segunda caixa é para tirar se ti onlu quere aclarar bbcode do voso urls

norku
08-10-11, 11:20
Grazas. Estou recibindo este cando intento executa-lo:

"A súa presentación non podería ser procesado por un token de seguridade estaba falta.

Se isto ocorreu de forma inesperada, indica o administrador e describir a acción que realizou antes de recibir este erro ".

Tente a escritura mediante o skin predeterminado e tamén con plugins con discapacidade en config.php. Aínda non funciona.

vBET
08-10-11, 12:09
Por favor, inténteo primeiro facer o login no seu foro, e logo abre a escritura no mesmo navegador. Por favor, diga non axudou.

norku
08-10-11, 12:33
:) Fun entrado no sistema. Tamén abrín o guión na mesma xanela.


Edit: o Risoños non significa que o problema foise. Eu non podo facer a escritura.

Editar máis: ver post 19. O htaccess vostede publicou non funciona.

Eu vos enviei ftp e acceso AdminCP hai poucas horas como solicitou.




Unha edición máis xusto para evitar a pregunta inevitable e gardar un tempo aquí está o enlace de exemplo actualmente no índice de Google:
Http://www.xxxx.com/foro/ningún/f72/xusto-un exemplo-726/

Este é o resultado do redirección cando eu uso o htaccess no pos 16:
Http://www.xxxx.com/casa/xx/público_html/foro/f72/xusto-un-exemplo-726/

O que eu teño para editar nas súas regras para eliminar home / xx / public_html /?

vBET
08-10-11, 23:44
Eu estaba no seu servidor eo seu. Htaccess problema está resolto. Como escribín Eu non tiña seguro que precisa / a principios de redirección de enderezos ou non-que era necesario. É Aceptar agora - asegúrese e confirme.

Radek pode axudar co seu problema script - só pode ser un traballo o luns. Pena que vai levar máis tempo, pero Radek foi crear e probar o script - será mellor persoa para axudar. Se é realmente algo que non podo esperar ata o luns por favor, deixe-me saber e eu gastar o tempo do domingo para verificalo. Espero que isto non é realmente tan urxente.

norku
09-10-11, 13:19
Gran. Grazas. O redirección funciona perfectamente.

O guión non é tan urxente, pero se pode ser analizado o luns que sería excelente.

r.dziadusz
10-10-11, 08:39
Perdón te Ten que esperar tan moito tempo
Editei código no meu correo anterior(CLIC (http://www.vbenterprisetranslator.com/foro/vbet4-troubleshooting/2466-can-tirar-vbet-lingua-código-2.html#Correo10556))
Compracer #tentar utilizar novo un


Grazas. Son conseguindo isto cando proba para correlo:

"A súa presentación non podería ser procesado por un token de seguridade estaba falta.

Se isto ocorreu de forma inesperada, indica o administrador e describir a acción que realizou antes de recibir este erro ".

Probou o guión que utiliza o default pel e tamén con plugins imposibilitou en config.php. Aínda non traballa.

Si mais é asunto sabido ben de vbulletin, son describíndoo lles, ben agora, mais por agora compracer utilizar este código novo un máis tempo, e compracer #tentar mudar nome de ficheiro

Edit
Compracer dicirme que versión de vbulletin utiliza?

norku
10-10-11, 11:11
Ola,

Engadín o voso código novo, rebautizou o ficheiro e tentado para correlo mais aínda estou conseguindo a mensaxe respecto da seguranza token. Estou utilizando o vb suite versión 4.1.6

r.dziadusz
10-10-11, 21:46
Incluín algún vbulletin pista, e facer este código máis rápido, compracer tentalo agora: CLIC (http://www.vbenterprisetranslator.com/foro/vbet4-troubleshooting/2466-can-tirar-vbet-lingua-código-2.html#Correo10556) e @let me, se axuda

raymond
11-10-11, 04:26
Mirou no código e viu isto.


<Acción de forma="clearBB.php?Executa=" tipo="de entrada"><de correo de método="entrega"
Valorar="largo" de estilo="claro: 70%; marxe-deixado: 15%" /></forma>

Quizais o guión terá que ser nomeado como clearBB.php?

raymond
11-10-11, 04:49
Traballado para min.
Copiou o código, pasted a un editor de texto e salvalo tan clearBB.php
Upload clearBB.php Na raíz de vbulletin foro.
Logged En como admin, pecha o taboleiro e corrido clearBB.php Do meu navegador de web.
Premer o botón claro.

Voila, toda lingua tag foi aclarado.

Grazas a vBSEO, todas aquelas ligazóns mortas son permanentemente redirixido ao fío orixinal :)

r.dziadusz
11-10-11, 06:08
Mirou no código e viu isto.

<Acción de forma="clearBB.php?Executa=" tipo="de entrada"><de correo de método="entrega"
Valorar="largo" de estilo="claro: 70%; marxe-deixado: 15%" /></forma>

Quizais o guión terá que ser nomeado como clearBB.php?

Si, tivo razón, mais problema con perder token, é sobre outra liña é este código - un que dáche/dáte correcto de executar ficheiro.
Considerar este asunto solucionou, ou terche/terte conseguía calquera cuestións

norku
11-10-11, 10:20
Grazas Raymond. Aquilo arranxado o token erro para min.

Isto non é éolved' aínda así r.dziadusz...

Problema despois de correr o guión: todo anterior apostrophes (e marcas de mención) é agora en Ascii Html': &#039 , &quot; Calquera ideas en como para arranxar isto? (Ha vbseo e probou a función de substitución do carácter - non traballa. Tamén reconstruín o correo cache despois de correr o BB guión - non mudou calquera cousa). Único apostrophes e marcas de mención que eran alí antes do guión foi corrido foi afectado (os correos novos que lles conteñen mostrará normalmente) pode 'trampa' un parcial arranxar por utilizar vb censurando mais eu bastante non.

Tamén, & está mostrando en todas partes tan &amp;

Problema 2: para algunha razón ten este BB código nalgúns sitios: [Lang=x], [lang = x] etc Como emenda o voso guión (clearBB.php) Para matar aqueles tamén?

r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Perdón Ha marcado o tan solucionado, supuxo o traballa para ambos de ti
Investigarei por que consegue &#039, compracer dicirme o que charset utiliza (describe como para facelo, pode atopalo en readme.html Ficheiro )
Sobre segundo problema, el appeard becouse os usuarios engaden "lang" código manualy
Se queres tirar ii utilizando o meu guión para primeiro caso [ Lang=x]
Compracer atopar estas liñas:

Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '[lang=')) !== FALSO){
$A Mensaxenova = básica_claro($mensaxenova, '[lang=');
}

E posto exactamente após el:

Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '[Lang=')) !== FALSO){
$A Mensaxenova = básica_claro($mensaxenova, '[Lang=');
}


-Isto non foi probado é xusto un rapidamente arranxar
Mais en segundo caso [ lang = x] este bbcode non traballa e é máis complicado, tamén pode afectar con algúns máis problemas, becouse mostra me tag con dous baleiros, mais i non sabe se había uns con tres baleiros etc, e becouse de que poden ter algún texto cutted, i necesidade de imaxinar fóra de se é posíbel de tirar tags así sen incidentes.

Editar
Sobre &#039 é curently traballando nel pleae esperar un segundo

norku
11-10-11, 12:45
Hi E grazas. Arrancou un fío novo nisto así que podería elimina o compracer?

O meu charset é ISO-8859-1

Grazas Tamén para o info no guión.

Mirando adiante a oído de ti no Ascii html cousa cando realmente me gostaría conseguir que fixo.

r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Hi Nós aínda traballando nel, temos que superar algúns provisional vbulletin asunto no noso foro de proba, perdón para atraso, conseguirás a solución canto antes!

r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Hi i Sabe o que parece para ser o asunto, adiviña te utiliza versión anterior de clearBB así que gosta dixo foi un beta versión.
Para tirar &amp etc. Compracer restaurar a vosa base de datos do voso backup xusto antes de utilizar o robot, e crear este ficheiro outra vez exactamente cando é descrption:CLIC (http://www.vbenterprisetranslator.com/foro/vbet4-troubleshooting/2466-como-tirar-vbet-lingua-código-2.html#Correo10556), utilizando actual - (non anterior, podería crear problema - perdón para aquel)versión de guión

norku
12-10-11, 15:04
E perder 2 valor de días de fíos/de correos no foro afectado? Pode non que...

r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Ok i Pode crear para ti outro guión que tirará todo del &#039 , &quot , &amp
Sinto que este ASCI html os códigos aparece, mais compracer nota que utiliza beta versión deste produto, faremos calquera cousa para axudarche/axudarte

norku
12-10-11, 17:19
Que sería excelente. Grazas. o guión tíralles mesmo se é unido a outras palabras así: &quot;Munchen-Nordwest&quot; ?

r.dziadusz
12-10-11, 17:31
O É tamén beta versión

1.Compracer crear ficheiro e salvalo tan "decode.php"
2.Posto o código abaixo a el e salvalo
3.Upload Ao voso server, raíz de foro
4.Facer o backup da vosa base de datos
5.Apagar o voso foro
6.Log En tan admin
7.No voso navegador, posto url con destino ao voso "clearBB.php"
8.Prensa "botón" claro
<?php Tipo "<de entrada do eco=\\"nome" escondido=\\"securitytoken\\" valor=\\"" . $vbulletin->userinfo[ Éecuritytoken'] . "\\" />\";?>

<p Texto="de estilo-align: centro">
Utilizar este programa para mudar asci html código a sinais "" normais
</br>Este guión ten influencia grande no voso
A Base de datos e os cambios son permanentes - <b>non pode ser desfeito</b> por tanto:
</br>
Facer seguro ti o <b>backup da vosa base de datos!</b> E recordar a <>b volta
Do voso foro</b> durante utilizar este guión!</p>


<Acción de forma="decode.php?Executa=" tipo="de entrada"><de correo de método="entrega"
Valorar="largo" de estilo="claro: 70%; marxe-deixado: 15%" /></forma>

<? PHP

A Función actualiza_pagetext(&$mensaxenova, $mensaxe_id) {
global $ vBulletin;

$vbulletin->db->A Consulta_escribe("
ACTUALIZAR " . PREFIXO_de MESA . "Correo
PUXO pagetext = '".addslashes($Mensaxenova)."'
ONDE postid = " .$Mensaxe_id
);
}

A Función actualiza_tittle(&$novo_tittle, $tittle_id) {
global $ vBulletin;

$vbulletin->db->A Consulta_escribe("
ACTUALIZAR " . PREFIXO_de MESA . "Correo
PON título = '".addslashes($Novo_tittle)."'
ONDE postid = " .$tittle_id
);
$vbulletin->db->A Consulta_escribe("
ACTUALIZAR " . PREFIXO_de MESA . "Fío
PON\ttítulo = '".addslashes($Novo_tittle)."'
ONDE firstpostid = " .$tittle_id
);
}


require_once ('/ global.php.');


Se ($_PETICIÓN['facer'] == 'executar') {
$Para_tirar = variedade("&gt;", "&lt;", "&amp;", "'", "&quot;");

$Resultado = $vbulletin->db->a consulta_lida("SELECCIONA * DE .PREFIXO_de MESA. ""Correo ONDE pagetext GOSTA '%&gt;%' OR pagetext gosta '%&lt;%' OR pagetext gosta '%&amp;%' OR pagetext gosta '%&#039%' OR pagetext gosta '%&quot;%' a título de OR lle GOSTA '%&amp;%' a título de OR lle GOSTA '%&#039%' a título de OR lle GOSTA '%&lt;%' a título de OR lle GOSTA '%&gt;%' a título de OR lle GOSTA '%&quot;%' " );
Mentres ($mensaxe = $db->fetch_variedade($resultado)){
$Mensaxe_de mensaxe = $nova['pagetext'];
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '&gt;')) !== FALSO){
$Mensaxenova = str_substituír('&gt;','>',$mensaxenova);
}
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '&lt;')) !== FALSO){
$Mensaxenova = str_substituír('&lt;','<',$mensaxenova);
}
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '&amp;')) !== FALSO){
$Mensaxenova = str_substituír('&amp;','&',$mensaxenova);
}
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '&#039')) !== FALSO){
$Mensaxenova = str_substituír('&#039',"'",$mensaxenova);
}
Se ((strpos($mensaxe['pagetext'], '&quot;')) !== FALSO){
$Mensaxenova = str_substituír('&quot;','"',$mensaxenova);
}

Actualizar_pagetext($mensaxenova,$mensaxe['postid']);

$Mensaxe_de título = $novo['título'];
Se ((strpos($mensaxe['título'], '&gt;')) !== FALSO){
$Títulonovo = str_substituír('&gt;','>',$títulonovo);
}
Se ((strpos($mensaxe['título'], '&lt;')) !== FALSO){
$Títulonovo = str_substituír('&lt;','<',$títulonovo);
}
Se ((strpos($mensaxe['título'], '&amp;')) !== FALSO){
$Títulonovo = str_substituír('&amp;','&',$títulonovo);
}
Se ((strpos($mensaxe['título'], '&#039')) !== FALSO){
$Títulonovo = str_substituír('&#039',"'",$títulonovo);
}
Se ((strpos($mensaxe['título'], '&quot;')) !== FALSO){
$Títulonovo = str_substituír('&quot;','"',$títulonovo);
}
Actualizar_tittle($títulonovo, $mensaxe['postid']);
}
}
?>

r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Perdón Para estilo mais se i púxoo a [php] tag, &amp; changes into & etc.

norku
12-10-11, 17:53
Xusto probou o guión e el non tira o ascii html se é unido a unha palabra. Aquí é un exemplo: Estes son extraordinarios. Pode&amp;#039;t axuda cunha valoración...

Ter que #estar vendo unha pantalla de resultados despois de que corre o guión?

norku
12-10-11, 18:49
Oh Grande, nalgunha etapa do uninstall http://&quot/;xxxxxxxxxxxxxxxx&quot; foi engadido a unha carga de vínculos internos en correos.... Ningún deles agora traballan naturalmente. Non feliz

r.dziadusz
13-10-11, 10:18
Algunha etapa do uninstall
Mentres é utilizando segundo guión si? Tamén se algo vai mal xusto restaurar a vosa base de datos de backup, durante utilizar o código te o foro tería que ser pechado tan terás ningún losts.
Tamén pode esly chang segundo guión para tirar html código mesmo se é dentro dalgunhas palabras, perdón para este unonvinient

norku
13-10-11, 23:33
Ola,

Ha corrido todas as versións do guión na mesma base de datos (si, co foro pechou tan polas vosas instrucións).

Gastou 8 horas hoxe pasando por centenares dos fíos que corrixen vínculos internos e &quot etc. Son seriamente bored agora tan se podería facerme un guión que tirará #039; , &quot; , &amp; mesmo se é partes de palabras que serían absolutamente grande :)

Editar: o guión tamén arranxa vínculos internos como o en correo #43 encima?

r.dziadusz
14-10-11, 08:45
O guión que agora escribe a ti mudará cada #039; , &quot; , &amp; a ' etc. Podería ti tamén PM me fío url cos vínculos rotos aparece

r.dziadusz
14-10-11, 09:21
O Código actualiza : Clic (http://www.vbenterprisetranslator.com/foro/vbet4-troubleshooting/2466-como-tirar-vbet-lingua-código-4.html#Correo10734)

norku
17-10-11, 14:00
Hi E grazas para o actualizar. Correu o guión e conseguía o folllowing erro. Parece un dos parámetros quizais poderían ser mal?


Database error in vBulletin 4.1.6:

Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%&gt;%' OR pagetext like '%&lt;%' OR pagetext like '%&amp;%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%&lt;%' OR title LIKE '%&gt;%';

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community

r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Pode compracer un máis os tempos danme o voso erro mesage sen puting nel moi BBcode tag - cando fas isto algúns html o código é mudado a sinais ie.: %&#039;% a %'% etc

norku
18-10-11, 12:11
Erro de base de datos en vBulletin 4.1.6:
Aquí vai:



Válido SQL:
SELECCIONAR * DE correo ONDE pagetext GOSTA '%>%' OR pagetext gosta '%<%' OR pagetext gosta '%&%' OR pagetext gosta '%'%' OR pagetext gosta '%"%' a título de OR lle GOSTA '%&%' a título de OR lle GOSTA '%'%' a título de OR lle GOSTA '%<%' a título de OR lle GOSTA '%>%';

MySQL Erro : ten un erro no voso SQL syntax; control o manual que corresponde ao voso MySQL server versión para o correcto syntax para utilizar próximo '%' OR pagetext gosta '%"%' a título de OR lle GOSTA '%&%' a título de OR lle GOSTA '%'%' OR ti' en liña 1
Número de erro: 1064
Data de petición : luns, outubro 17.º 2011 @ 01:57:46 PM
Data de erro : luns, outubro 17.º 2011 @ 01:57:46 PM
Guión : http://www.xxxxx.com/foro/decode.php?Executa= (http://www.hj-research.com/foro/decode.php?Executa=)
Referrer : Http://www.xxxx.com/foro/clearBB.php (Http://www.hj-research.com/foro/clearBB.php)
Enderezo de IP : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Base de datos
MySQL versión: 5.0.92-community

r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Hi Cando puxo o meu código ao texto que edita programa, el máis probabelmente muda html Asci código a sinais normais, e de modo que o problema apareceu. Compracer paste o un máis tempo e marca seguro todo asci o código non mudou - fica o xeito é no meu correo. Especialmente atención de paga en %#039;% "" non tería que devir un '

norku
18-10-11, 12:49
okay. Probarei aquilo.

norku
18-10-11, 13:09
Como evita que acontecendo? Ha probado Notepad++ tamén mais cando eu paste o voso código o cambio de símbolos

r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Se te compracer PM o voso acces detalle ao voso ftp i pode colocar este código exatly cando tería que ser, se non me queres dar acces te pode probar manualy símbolos de cambio outra vez despois de que devén así '

norku
18-10-11, 14:43
Correu o en todo caso e parece para ter traballado este tempo. Posto o abaixo a 'erro de operador' :)

Grazas Moito para enganchar nisto e espera que o fío será útil para calquera máis que ten que uninstall vbet para algunha razón.

Verter a calquera uninstalling: NON o que fixo e xusto uninstall cando ti cun normal vbulletin mod. Sen dúbida preguntar o guys aquí en vbet ANTES DE QUE ti uninstall. Salvarache/Salvarate moitas dores de cabeza.

r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Te Benvido, se ten algún outra cuestión neste fío comprace preguntar, para calquera outros asuntos compracen fío novo aberto.
Se todo é ok i marcarao solucionou

schan
20-02-14, 20:37
Isto aínda é un problema ou ten estes problemas foron resoltos ata agora? Aínda é unha dor na bunda para desinstalar vBET?

Grazas.

Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
O problema foi resolto.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.9.99