Tärkeä: Tämä sivu käyttää evästeitä (cookies). Käyttämällä tämän sivuston sammuttamatta evästeet selaimella, tarkoittaa, että olet samaa mieltä käyttää sitä.
Osta nyt! Ominaisuudet Downloads Tarkista vBET vBulletin 5

Ansaitse kanssamme!

Jos haluat ansaita rahaa vBET liittymään Affiliate-ohjelma.
Tulokset 1 että 10 ja 10

Thread: vBET 3.1.2 julkaistu

  1. #1
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    2,951
    Blogimerkintöjä
    1

    Default vBET 3.1.2 julkaistu

    Tärkeitä muutoksia! Päivitä versio on täysin yhteensopiva Google olosuhteissa!

    Mukaan uusi Google olosuhteet kaikkiin kyselyihin on sisällytettävä asian header - muuten Voit olla kielletty Google. Joten kiitos vain tehdä päivityksen välttää ongelmia.

    Muita Päivitä vaihe:
    Toteutumisen mukaan Google olosuhteissa sinun "Powered by Google" tiedon pitäisi olla Google-logoa. Joten Muuta tekstin lippua omassa vBET kokoonpano jotain tällaista:
    Code:
    Automatic Translations (Powered by <span style="vertical-align:sub;"><img src="http://www.google.com/uds/css/small-logo.png" alt="Powered by Google" border="0"/></span>):
    Voit muokata sitä, mutta "Powered by Google" pitäisi pysyä.

    Mikä on muuttunut tässä versiossa:
    - Lisätty integroitu täydellisesti vBAdvanced Dynamics kääntämiseen ja monikielisen tuen Katso tästä lisätietoja
    - Lisätty Viiteotsikosta kysyttäessä Google käännöksistä (vaatii Google!)
    - Lisätty parametri tukea kääntämistä seuranta alihakemistot lisätty muita modeja
    - Korjattu bugi varten WYSIWYG editoria ei ole UTF-8 foorumit
    - Korjattu bugi paluun Foorumin pääsivu mistä käännetty sivu
    - Korjattu bugi paluun foorumi oletuksena kieli avattavasta valikosta IE
    - Ratkaistu ristiriidassa vbTubePro
    - Käytetty "label" ylimääräisiä toimitukselle vaihtoehtoja oletuskielen tukea, helpottaa vaihtoehtoja muuttaa.
    Viimeksi muokannut vBET; 14-11-09 at 22:30.

  2. #2
    Junior Member
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    24

    Default

    Kuinka voin asentaa ja päivittää kiitos, im ei nokkela tällä kamaa
    Itseasiassa i dont edes tiedä, missä ladata
    suuri päivitys kiitos, ja loistavaa työtä

  3. #3
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    2,951
    Blogimerkintöjä
    1

    Default

    Quote Alkuperäinen kirjoittaja scott View Post
    Kuinka voin asentaa ja päivittää kiitos, im ei nokkela tällä kamaa
    Itseasiassa i dont edes tiedä, missä ladata
    suuri päivitys kiitos, ja loistavaa työtä
    Lataat uuden version Download jakso. Päivitys on erittäin helppoa, se on kuvattu erittäin hyvin readme.html tiedostoa paketissa. Muutaman sanan - sinun tarvitsee vain lähettää tiedostoja palvelimelle ja tuoda tuote tiedosto.

    Myös jos olet todella tuntuu että on parempi tehdä siitä tehdä joku muu, tarjoamme päivittää palveluun. Mutta et todellakaan pitäisi yrittää tehdä itse - se on triviaalia

  4. #4
    Junior Member
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    24

    Default

    Mielestäni onnistunut siinä, mutta im varma
    voin nyt tarpeen määrittää vBSEO??

    Olisin maksaa asentaa, mutta en vain juuri se olisi tehnyt alle viikossa, kun olen maksanut lol
    Viimeksi muokannut scott; 15-11-09 at 05:30.

  5. #5
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    2,951
    Blogimerkintöjä
    1

    Default

    Quote Alkuperäinen kirjoittaja scott View Post
    Mielestäni onnistunut siinä, mutta im varma
    voin nyt tarpeen määrittää vBSEO??

    Olisin maksaa asentaa, mutta en vain juuri se olisi tehnyt alle viikossa, kun olen maksanut lol
    Ei sinun ei tarvitse määrittää mitään. Se on oikeastaan hyvin yksinkertainen ja se on hyvin kuvattu readme.html sisälle paketti - voit hoitaa tämän

  6. #6
    Junior Member
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    24

    Default

    mielestäni tein sen, vaikka en ole osoittaa värillinen kuva Google

  7. #7
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    2,951
    Blogimerkintöjä
    1

    Default

    Quote Alkuperäinen kirjoittaja scott View Post
    mielestäni tein sen, vaikka en ole osoittaa värillinen kuva Google

    Kuten kuvattu ensimmäinen viesti tästä:
    Muita Päivitä vaihe:
    Toteutumisen mukaan Google olosuhteissa sinun "Powered by Google" tiedon pitäisi olla Google-logoa. Joten Muuta tekstin lippua omassa vBET kokoonpano jotain tällaista:
    Code:
    Automatic Translations (Powered by <span style="vertical-align:sub;"><img src="http://www.google.com/uds/css/small-logo.png" alt="Powered by Google" border="0"/></span>):
    Voit muokata sitä, mutta "Powered by Google" pitäisi pysyä.


    Huomaa, että tämä on uusi askel - normaalin päivitykset yleensä ole kokoonpanon muutoksia tarvitaan

  8. #8
    Junior Member
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    27

    Default

    Tarkista PM.

  9. #9
    Junior Member
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Viestejä
    24

    Default

    Missä on, että rivi tekstiä?

  10. #10
    Junior Member nectons's Avatar
    Liittynyt
    Lokakuu 2009
    Sijainti
    Πειραιάς
    Viestejä
    10

    Default

    Text automatically translated from: Greek to: Finnish
    Translated text
    Perfect! Päivitys oli yksinkertainen kuten aina, ja ajoi kaikki teksti ellemme jätä se vain siirtää osoitinta logo kertoo, mitä tarvitset. Powered by Google.



    Onnittelut Michal täydellinen kuten aina
    Original text

Netistä poimittua

Postitusoikeudet

  • Sinä voi ei uusia viestiketjuja
  • Sinä voi ei vastata viesteihin
  • Sinä voi ei lähettää liitetiedostoja
  • Sinä voi ei muokata viestejäsi
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33