خرید! امکانات دریافت فایل
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج : از شماره 1 تا 10 از 12
مانند درخت2دوست دارد

موضوع : فعال تصدی 4.4.0

1. # 1
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) آواتار ها فعال تصدی
    نوشته های وبلاگ
    1

پیش فرض فعال تصدی 4.4.0

سلام

همانطور که وعده داده شده ما به شما پشتیبانی برای ترجمه های دیگر رابط های برنامه کاربردی به من بدهید! همانطور که در حال حاضر فعال تصدی پشتیبانی نه تنها گوگل بلکه مایکروسافت ترجمه API

این نسخه در نظر گرفته شده است بتا ، به دلیل تغییرات بزرگ به حمایت از API های ترجمه دیگر ، اما vBET4.3.0 نسخه های قبلی در حال حاضر با ثبات در نظر گرفته است. در vBET4.4.0 بود تنها 3 اشکالات کمی از نسخه های قبلی تصحیح شده ، همچنین به برخی از تغییرات انجام شده برای vBulletin4.1.4 ویرایشگر جدید وجود دارد. تمام جزئیات زیر وارد نمایید.

توجه : یک بروز رسانی اضافی گام ضروری وجود دارد :
    -- ارسال به محتوای سرور ها و دایرکتوری های موجود در دایرکتوری جاری آپلود یک بار از فعال تصدی بسته بندی شده (شامل پیکربندی برای حمایت ترجمه چند API)

اشکالات اصلاح شده :

تغییرات اصلی 4.1.4 ویرایشگر جدید :

شناخته شده مسائل (ما آن را در نظر به عنوان اشکالات اصلی و منتظر پاسخ اصلی برای گزارش مشکلات را رسمی) :

و مثل همیشه -- لذت ببرید فعال تصدی!
    آخرین ویرایش توسط فعال تصدی ؛ 16-06-11 21:59.
    برج ثور و sergarch مثل این.

2. # 2
    عضو

SRY ، اما آنچه که "مات"؟

ویرایش :
    آپلود "ارسال فایل" و "ارسال فایل یک بار از" به ریشه من انجمن ها. نصب جدیدترین XML اما اشکال آنلاین هنوز وجود دارد. زیبا.
    آخرین ویرایش توسط wowglider.de. : 16-06-11 20:20.

3. # 3
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط wowglider.de نمایش پست
    SRY ، اما آنچه که "مات"؟

ویرایش :
    آپلود "ارسال فایل" و "ارسال فایل یک بار از" به ریشه من انجمن ها. نصب جدیدترین XML اما اشکال آنلاین هنوز وجود دارد. زیبا.
    من به معنای "بسته بندی" -- در حال حاضر اصلاح

درباره مسئله آنلاین -- البته که هنوز وجود دارد -- آن است که به وضوح در توصیف شناخته شده مسائل بخش در موضوع بسیار به شما پاسخ و به شما گزارش اشکال اصلی و پیوند دارند داده شد فعال تصدی موضوع که در آن شما می توانید راه حل های فوری و تمام اطلاعات در مورد این موضوع. در این لحظه ، ما در انتظار پاسخ اصلی در این زمینه است.

4. # 4
    عضو

خوب ، متاسفم ، من فکر کردم این امر می تواند با این نسخه ثابت است.

ویرایش :
    چیز مات است نیز در جایی خود را در فعال تصدی... نمی دانی که در آن اما من دیده می شود پیش از این.. ؛-)
    آخرین ویرایش توسط فعال تصدی ؛ 17-06-11 14:41. دلیل : ثبت کردن موضوع تا حذف -- شرح داده شده در تاپیک جداگانه ای :)

5. # 5
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط wowglider.de نمایش پست
    خوب ، متاسفم ، من فکر کردم این امر می تواند با این نسخه ثابت است.
    ما می خواهیم به آن را حل کند ، اما ما آن را در نظر نمی فعال تصدی فقط اشکال اشکال اصلی. همچنین در صورتی اصلی با تغییرات که در 4.1.4 و سپس ساخته شده باقی بماند به احتمال قوی ما خواهد شد و دیگر قادر به پشتیبانی از این قابلیت های خاص (نشان دادن پرچم کاربر در صفحه آنلاین). ما باید در واکنش تیم اصلی صبر کنید در حال حاضر. آیا آنها آن را تغییر دهید و بدون هیچ تغییری در فعال تصدی طرف خواهد شد ضروری است. و یا آنها را با راه حل واقعی باقی بماند و ما باید مسئله واقعی که مسئولیت رسیدگی به این کارکرد.
    آخرین ویرایش توسط فعال تصدی ؛ 17-06-11 14:41.

6. # 6
    نوشته های وبلاگ
    1

فقط برای یادآوری -- کار نمی صفحه کاربران آنلاین مسئله شناخته شده است و تعمیر آسان می کند سریع. در حال حاضر ما در حال انتظار برای اصلی که مسئولیت رسیدگی به این عنوان این است که اشکال خود را (در این لحظه با وضعیت 'تایید'). این یادآوری ما ، چون ما یادداشت ها از کاربران از آن است که کار نمی کند -- بله ، ما می دانیم

تعمیر سریع و بی اهمیت است -- مراجعه کنید زیر لینک زیر وارد نمایید :
    کاربران آنلاین مسئله (تعمیر سریع : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8985) (اصلی گزارش اشکال : صفحه اصلی سرو)

7. # 7
    عضو جدید

پیش فرض این پیغام خطا پس از به 4.4.0 ارتقا

این پیغام خطا پس از به 4.4.0 ارتقا

کشنده خطا : فراخوان به vbet_isLangOn تابع تعریف نشده () در / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 1002

8. # 8
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط cevo نمایش پست
    این پیغام خطا پس از به 4.4.0 ارتقا

کشنده خطا : فراخوان به vbet_isLangOn تابع تعریف نشده () در / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 1002

لطفا برای باز کردن تاپیک جدیدی برای این در بخش گزارش اشکالات -- ما قادر خواهد بود به آن را مدیریت وجود دارد.

9. # 9
    عضو

متن به صورت خودکار از ترجمه عبری : فارسی
    ترجمه متن
    تاریخ یک قسمت را / وقتی که نسخه پایدار آمده وجود دارد؟
    ماه من دانلود سیستم کنید و منتظر یک نسخه پایدار و معتبر خود را
    متن اصلی

10. # 10
    نوشته های وبلاگ
    1

در این لحظه ما تاریخ انتشار برای نسخه های بعدی ندارد. در واقع به عنوان پایدار نسخه vBET4.3.0 در نظر گرفته شده است. فعال تصدی 4.4.0 می افزاید : حمایت مایکروسافت برای ترجمه و حل اشکالات در چند 4.3.0. در این لحظه در 4.4.0 ما 8 اشکالات -- در حال حاضر اصلاح شده و از آن خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده است.

برای این لحظه می توانم بگویم که vBET4.4.0 کاملا پایدار است. مهم ترین اشکالات را که شما باید در نظر به تعمیر سریع را حل کند عبارتند از :
    -- گروهها فعال تصدی های اضافی در نظر گرفته به عنوان ممنوع
    -- مایکروسافت ترجمه متون از جمله "شخصیت
    -- یافت نشده vbet_isLangOn ()
    -- <--! vBET_SNTA --> پایگاه داده برای ارسال گزارش اضافه شده
    -- ناپدید اضافی از گروه ها برای کاربران

من نوشت : کسانی که تمام خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده است. در این لحظه ما هنوز در حال انتظار برای دیدن چیز دیگری ظاهر خواهد شد. اگر شما در عجله هستند شما می توانید vBET4.4.0 و نصب راه حل سریعی را انجام.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27