خرید! امکانات دریافت فایل
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج : از شماره 1 تا 10 از 25

موضوع : ترجمه های خالی ، صفحات مرده و مطلقا gopogle خزنده وقت من را کشت

1. # 1
    کاربر ارشد

پیش فرض ترجمه های خالی ، صفحات مرده و مطلقا gopogle خزنده وقت من را کشت

پس از به دنبال ابزار وب مستر نمایه سازی گوگل من به طور کامل شات ، زمان محلی شما به جنون و کل صفحات زیر 20K از 600K. من به صفحات انجمن بروید و آنها را خالی که در آن متن باید ، تالار گفتگو صفحات من غیر که بودند تایید در حال حاضر دوباره کارگردانی به یافت نشد.

IM رفتن آجیل کمی بیش از این ، سلام به نسخه lates از به روز رسانی فعال تصدی 3.8 و apI2 کلید اما IM گوگل هنوز کار نمی کند به درستی.

سایت راهنمای آنلاین کازینو | بدون سپرده کازینو | بررسی کازینو آنلاین و تالار گفتگو

2. # 2
    کاربر ارشد

همچنین ، اگر من به زبان سوئیچ ، من نمی تواند سوئیچ به انگلیسی؟

پایان آدرس با / # و آن را تنظیم زبان را تغییر دهید.

3. # 3
    کاربر ارشد

خوب ، فقط رفتن دیوانه در حال حاضر است. من هنوز هم نمی تونم تغییر به انگلیسی ، یک بار یک صفحه [حق بازگشت به آن می رود / FI به اعضا کلیک میکنم از من؟؟

همچنین ، من seing متن در حال حاضر بر روی صفحات اما همه انگلیسی آن هنوز؟

4. # 4
    کاربر ارشد

نزدیک شدن ، کلید API MSN اضافه کردم و به نظر می رسد به کار در نهایت. من هنوز هم نمی گوگل مسئله APIv2 هر چند درک کنید.

5. # 5
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) آواتار ها فعال تصدی
    نوشته های وبلاگ
    1

سلام. من را ببینید این موضوع حل شده است در حال حاضر مورچه تنها مشکل پیکربندی بود.

همه چیز درباره Google APIv2 کلید -- لطفا اطمینان حاصل کنید که شما کلید درست. کافی است فقط کپی کنید و کلید از گوگل V1 نیست. شما به محل مناسب در شرح و توصیف پارامتر پیوند دارند را پیدا کنید. همچنین توجه داشته باشید که گوگل V2 پرداخت می شود و به شما در تنظیم حد خود وجود دارد به طوری لطفا اطمینان حاصل کنید که شما حساب کاربری گوگل خود را مناسب برای ترجمه API V2 پیکربندی لطفا.

6. # 6
    کاربر ارشد

بله من مجموعه ای یک حساب کاربری برای کلید پرداخت می شود اما این رو به نظر می رسد به استفاده از آن ، و البته من که بیش از حد tranactrion با اسکریپت V2.
    شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
    نتیجه تست : {"خطا" : {"خطاهای" : [{"دامنه" : "usageLimits" ، "خرد" : "dailyLimitExceeded" ، "پیام" : "محدود کردن روزانه بیش از حد"} ، "کد" : 403 ، پیام ":" روزانه بیش از حد مجاز}}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS) : 1380.14208984
    و V2 آمار من در گوگل نشان می دهد 0.

تاریخ و زمان آخرین isue weired در اینترنت اکسپلورر من ، من نمی تواند به عقب برویم به انگلیسی آن را فقط به صورت پیش فرض به / FI؟

7. # 7
    کاربر ارشد

به نظر می رسد تنها بخش هایی از صفحات ترجمه شده هستند؟ چیز بسیار عجیب و غریب در اینجا..

8. # 8
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) آواتار ها فعال تصدی
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط ctrenks نمایش پست
    به نظر می رسد تنها بخش هایی از صفحات ترجمه شده هستند؟ چیز بسیار عجیب و غریب در اینجا..
    شما در رسیدن به محدودیت های ترجمه خود را در ترجمه است. ترجمه های جدید است می آیند تا محدودیت دوباره در دسترس هستند ، بنابراین شما می بینید ترجمه فقط از آنچه در حال حاضر کش. لطفا برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10970

9. # 9
    کاربر ارشد

HMM ، اما من هنوز هم 0 کاراکتر های مورد استفاده در googvle V2 کلید transation من نیز. من مطمئن هستم با این همه آنچه که اتفاق می افتد نیست. آمار من هر چند برای خزیدن به حالت عادی باز عنوان می شود ، این ضربه باور نکردنی بر روی سایت خودم تهیه کنم بود.

10. # 10
    کاربر ارشد

در اینجا است پیچ و تاب و جدید است. پست من از قبل از من به روز رسانی که در لانگ تفاوت بودند ، نشان دادن عنوان خالی و پست های خالی ، با این حال شما می توانید متن orig را در زبان های مختلف مشاهده هنوز هم.

این است همه در سایت من است.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27