Buy Now! Omadused Downloads
Page 1 of 2 12 ViimaneViimane
Tulemused 1-10 13

Thread: Saa ikka tühi tõlked

1. # 1
    Senior liige

Vaikimisi Saa ikka tühi tõlked

Tere ma arvasin, et värskeim versioon vBET Kui tõlget ei saanud jätta Algtekst kohas pidi? ma saan veel tühi tõlked Sissejuhatus

2. # 2
    vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Vaikimisi

Tere
    Hiljemalt vBET tehti viis ei näidata tühi tõlke lehekülg.
    Sa andsid mulle link ma näen tõlkimata teksti - pole tühi, ning kui see tõlkida Saksamaa näib töötavat
    Ka vBET kuvab ainult Algtekst kui tõlge osutaja tagastab viga, kuid kui tõrkeid muude st halb peamiste kuvatakse tühi tõlke leheküljed.
    Palun, kui see juhtub, käitada teste teenuseosutajate ja Kuva tulemused

3. # 3
    Senior liige

Vaikimisi

Tõlge on olemas, kuid lihtsalt tühi tekst väljale kuvamiseks noolt nupu mul on hiljemalt vbet paigaldatud.

EDIT: See tõlgitakse praegu vaid i tulnud mυned neist, eriti juhul, kui plakat on valitud nende posti keel ei ole inglise kuid seejärel postitatud inglise lahter on tühi, kuid klõpsata puhul Algtekst kuvatakse tekst englsh.

4. # 4
    Senior liige

Vaikimisi

Mul oli mulje, et kui piirmäärade mõjutas see ametikoht oleks näitavad Algtekst nii, et ma ei ole kunagi nägema tühja lahtrisse tuleks alati näen algkeeles?

5. # 5

Vaikimisi

Jah, piire, kui te kunagi nägema tühi midagi, ainult mittetransleeritav teksti.
    Võiks palun:
    -Kuva täpset URL-i kui kuvatakse tõrge
    -käivitada test et näha, kui rquest tõlkimine API on ok
    -Kui kõik tundub olevat ok, vaadake teie konfiguratsioon
    -samuti kui sellest pole abi, proovige kõik reupload vBET pildid - installige toote lihtsalt reupload kõik failid - > Kui teie failides teil seda uuesti teha muudatusi lisamine

Kui see ei ole võimalik ma kontrollida koht oleks kasulik

6. # 6
    Senior liige

Vaikimisi

Kui järgmine ilmub üks ma tulen kohe teie URL, ma ei ole muutunud mis tahes konfiguratsiooni kui külaline vahemälu (lühendatud nagu nad olid saamine vaatele, mida ei olnud mis tahes css stiil mingil põhjusel kui vahemälu on pikk aeg), ma ei ole muutunud failid, välja arvatud installion seletusfaili toodud juhiste järgi.

Mul on 3 API võtmed, Google V1, Google V2 ja Microsoft, aga tõesti, kui Rakendusliidese ei tööta see peaks toimima nagu siis, kui oleks olnud ükski tõlge ja leave Algtekst kohas, et Rakendusliidese ei saa olla küsimus.

7. # 7

Vaikimisi

Mul on 3 API võtmed, Google V1, Google V2 ja Microsoft, aga tõesti, kui Rakendusliidese ei tööta see peaks toimima nagu siis, kui oleks olnud ükski tõlge ja leave Algtekst kohas, et Rakendusliidese ei saa olla küsimus.
    Täpselt. Ainult siis, kui olete jõudnud oma piirid vBET muudel juhtudel st Kehtetu võti, mõned PHP tõrge taotluse jätab tõlkimata teksti - tekst võib olla tühi. See on põhjus, miks ma palusin käivitada testid - kuvamiseks, kui "sees" suht
    Nüüd meil tuleb oodata, kuni te Kuva url - ilma et see ei ole minu jaoks, et arvan, et juhtunu
    Viimane redigeerija r.dziadusz; 02-12-11 juures 11:17.

8. # 8
    Senior liige

Vaikimisi

Olen paigaldatud hiljemalt vBET ja ikkagi saada tühjad http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 API piirmäärad on saavutatud vaid tühi pealkiri... jne

Palun vaadake pics!
    Hmmm 187 kb pics ja ei saa pärast neid siin nii, et nad on oma saidil:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
    http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG

9. # 9

Vaikimisi

Kui olete kindel, et olen üleslaaditud kõik vajalikud failid, upgrated vBET toote admincp, ning kõik failid väljaanded õigesti (ei vaja mingit täiendavat eriväljaanne, ainult need väga algas kasutamise pärast vBET)

Olla kindel, kuidas see välja näeb, pean chceck see koht, nii et saaks Palun PM teie Accessi andmed: ftp- ja admicp

Just nüüd, et ma saan kujutleda üks possibile põhjus:
    Üks tõlge API, mida kasutate on purustatud - vale sisestage, vale midagi - don; t tea veel, ja siis, kui vBET automaatselt üks - purustatud API, lülitage ei transated teksti või "piiride jõudnud" teavet, võtab vastu nii, et ei saa aktiveerida it fiktiivne tõlkija = puhkuse utranslated teksti

Nagu ma ütlesin: käivitage katsed ja Kuva tulemused katsed

10. # 10
    Senior liige

Vaikimisi

Mul on pm oli, saate juurdepääsu üksikasjad ja tegeliku testide, ma ei ole uue käivitatud foorumid ja kindlasti on üles laadida ja üle kirjutada kõik failid ja imporditud koos üle kirjutada toote ja nagu ma märgitud piirangud jõuti aga ikkagi tühi tekst siia Josemaria

Muud muutused on teinud varem ning vbseo failid ja .htaccess.

Page 1 of 2 12 ViimaneViimane

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27