PDA

View Full Version: Lahendatud Täiendav langtitle parsing küsimus



moman
22-05-10, 23:46
Kasutades vbSEO. Screenshot lisatud.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Ma leian parandus seda vBSEO funktsioon, mis töötleb seda.

moman
23-05-10, 01:27
In functions_vbseo_vb.php:

leidma


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

asendama


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
See peaks olema ei ole vajalik. Kas integreeritud vBET koos vBSEO nagu seda on kirjeldatud ReadMe.html file? Mis versiooni vBET sa kasutad? Viimane on globaalne langtitle parsing funktsionaalsust.

moman
24-05-10, 04:08
Jah ja ma kasutan kõige uuemat versiooni, 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Kummaline. Palun rääkige meile, kuidas probleemi uuesti esile kutsuda - meil töötab rohkem elegantne lahendus, mis ei nõua täiendavaid vBSEO faile muuta.

Kas sa reprodutseerida välja server? St katse sõnumid valdkonnas?

moman
25-05-10, 19:22
Ei, see ei ole võimalik näidata siin, sest sa ei kasuta vBSEO võimalus hõlmata thread pealkirjad järgmise / eelmise lingid (kui on näidatud otse alla kiire vastuse editor). Sa kõigepealt tuleb võimaldada valik.

vBET
25-05-10, 21:01
OK, nii - me teame nüüd, kuidas paljundada. Me kontrollime seda meie test astme otsida muu lahendus. Suur aitäh! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Vabandust, aga me ei saa paljuneda seda probleemi.
Testasimme seda 3.5.0 vBSEO ja 3.3.3 vBET. Mis versioon sul on?

Palun veenduge, et olete installinud uusima iTunes'i versiooni vbet (kui sa seda kasutanud)

kuidas uuendada product_vbenterprisetranslator.xml alates do-not-upload kausta?

moman
02-06-10, 09:43
Ma kasutan vBET 3.3.3 ja vBSEO 3.3.2. Minu langtitle koode ei sõeluda sisse Profiil statistika lehel kas nüüd, kui tundub. Üsna imelik!

moman
02-06-10, 10:09
Määrata parsimine langtitle all profiili "statistika" tab (kus ta ütleb: "Viimane postitus: ..."), Tegin selle muutuse class_userprofile.php:

Otsi:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Asendatakse:


$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Ei ole nii, sildid on olla maailmas sõeluda, sest vastasel korral see muutus ei vaja. Puuduvad ka konksud selles klassis faili.

vBET
02-06-10, 11:53
Palun PM ligipääsu võimaldavaid andmeid FTP, Admin CP ja vBSEO AP. Kuna me ei suuda reprodutseerida meie poolt on meil kontrollida, et meie server.

Palun eemalda oma muudatused enne kui te annate meile juurdepääsu üksikasjad (meil on vaja näha probleemi diagnoosida seda) - saab tehtud koopiad faile kergesti viia see tagasi.

Nagu ma kirjutasin vBET 3.3.3 peaks sõeluda langtitle globaalselt, sel hetkel ma ei saa öelda, see on mingi bug, vastuolus muude plugin, või vale vBET update.

moman
03-06-10, 07:48
Ma olen välismaal sel nädalal, ja ei saa seda käsitleda ühegi backend veebilehel küsimuste peale nende posted siin foorumis.

Kas sa näita mulle, kus kood tag on ülemaailmselt sõeluda? Võin siis vaadake ja saate teada, kui ma näen, miks see puudu teatud valdkondades.

vBET
03-06-10, 12:09
open file: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

ja otsida vbet_global_complete on kasutatud funktsiooni vbet_parseTitleGlobally (alates / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Tänu! Ma uurimiseks.

moman
09-06-10, 16:09
Ma leidsin mõned rohkem navbits kohta inlinemod.php ja postings.php.

Kas sa reprodutseerida sellist käitumist sellel saidil, st kui toimetamine tõlgitud niit?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
Ajal väljaanne on OK lahkuda. Sa pead näha originaalteksti, et oleks võimalik seda muuta. Sellepärast parsing on keelatud väljaanne lehel. See peaks töötama nii ja see on ohtlik - Google ja teised külastajad näha heaks teksti, mitte selle ajal väljaanne:)

vBET
10-06-10, 15:37
Kas probleem ikka olemas? Mida see staatus?

Me valmistame uusi release ning tahavad, et lahendada kõiki probleeme. Kui olete leidnud, et see oli mõni konflikt - palun kinnitada. Kui te ei saa sellega hakkama - palun PM juurdepääsu üksikasjad, nii suudame seda kontrollida ja juhul bug hulka lahendus järgmise vabastamist.

moman
13-06-10, 14:17
Olen lisanud parsing käsitsi kohtades loetletud seda keermes. Enam ei ole nähtav parsing probleeme.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind leitud teise: tõlgitud PM pealkirju ei sõeluda Lehe nimetusi private.php

Fixed lisades plugin at private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
Ja veel:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Ma ei suutnud leida viis, kuidas seda parandada kaudu plugins. Selle asemel, lisasin selle koodi usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Otse alla



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind leitud teise: tõlgitud PM pealkirju ei sõeluda Lehe nimetusi private.php

Fixed lisades plugin at private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}


Ma tõesti ei saa paljuneda see teema meie serveris. Ma kahtlustan, et sul ei ole paigaldatud nõuetekohaselt vBET 3.3.3 - palun kontrolli seda. Meil oli mitu korda küsimus, et meie kliendid lihtsalt üles laadida uusi faile ja unustasin import uue toote faili või vastupidi. Kas sa kontrollida ei täitmise funktsioon vbet_global_complete olemas kirjeldatud koht?

Samuti oleme töötab meie foorumites nüüd vBET 3.3.4 beetaversiooni, nii et see võib olla, et bug on olemas 3.3.3 ja me juba kindlaks see (ei mäleta mis). Ikka-palun, et teie tegelik installeerimine on OK - kõige parem teha update 3.3.3 uuesti.

vBET
14-06-10, 23:50
Ja veel:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Ma ei suutnud leida viis, kuidas seda parandada kaudu plugins. Selle asemel, lisasin selle koodi usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Otse alla



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Kui see leht kasutab global_complete konks siis tuleks käidelda vBET 3.3.3 - vt eelmist vastust sellest. Kui global_complete ei kasutata - siis sellist faili muuta on vaja või saab selle lisada mõned konks kui leidub mõningaid sellel lehel.

moman
18-06-10, 15:52
Minu toode faili ja kõik PHP failid ei näita üles kui v3.3.3, nagu nad peaksid olema. Kuid ma muutnud palju faile ja on üsna vähe pluginaid installitud minu foorum, nii et see on mõnevõrra tõenäoline, et seal võib olla konflikt.

Olen märganud, et täitmise aega global_complete konks on 1000. Kas see ei peaks olema kõrgem, et vältida vastuolusid teiste pluginatega?

moman
18-06-10, 15:56
Olen kinnitanud, kohalolekut maailma parsing funktsiooni. Ma väga hoolikalt täiendatud 3.3.3, seega ma kahtlen, et faili sisu saab anda siin. Kuid ma ei näe veel vigu, nii et ma arvan, et ma olen hea praegusel hetkel.

Ma olen ka õnnelik, et öelda, et vBET jõudlust hit minu server on tühine, nii et ma ei saa ümberehitamise viimase 3.3.3 tõttu suur hulk kohandusi / töötavad fikseerib olen rakendanud oma. 800 online, ma olen olnud server koormusi alla 1.00, ja 1200 online, nad olid umbes 3.00. Pole paha dual hex-core Xeon server, ma arvan!

vBET
18-06-10, 20:26
Ma arvan ka! :)

Seega - saada tagasi küsimus. vBET peaks hakkama automaatselt need lõigatud langtitle (koos ...) - me ei saa reprodutseerida meie foorumites ja tahavad teha uus versioon varsti. Oleks tore, kui me võiksime leida põhjus seda ja seda parandada, kui see on meie poolel. Kui te võite PM juurdepääsu detail oma foorumis, või isegi oma test näiteks juhul, kui sellised asjad juhtuvad, võiksime selle - meil võiks seda parandada:)

Praegu ilma taasesitamise võimalus me isegi ei saa olla kindel see on tõesti vBET bug (mitte mingi vastuolu teiste mod või konfiguratsiooni küsimus). Nii et me oleme surnud punkt nüüd selles valdkonnas. Veelkord - me hea meelega selle küsimuse lahendamiseks su kõrval kui soovite. On võimalus, et uus vBET vabastamine sel nädalavahetusel - oleks tore sulgeda kõik küsimused enne:)

vBET
05-07-10, 07:44
Ma leidsin, et me tõesti oli viga seal. Global langtitle parsing oli sees tarbetu seisukorras nii, et see ei ole alati olnud hinnatud. See on juba parandatud ja lisatakse järgmise vabastamist.

moman
04-08-10, 18:57
Kas te palun post kiirparandus on? Ma ei saa uuendada 3.3.4 praegu: (

Olen aim, et tarbetu tingimus on see alljärgnevalt:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
Mis sind hoida koos uuendada?

Ma vaatan välja SVN, et kontrollida, milliseid muudatusi tehti lahendanud probleemi, kuid siiski - sa pead viimane release tuleb esmalt võimalik teha kiiresti kindlaks määrata, kui me avaldada.

moman
06-08-10, 09:13
Olen teinud mitmeid muudatusi koodi aja jooksul, ja ma olen unustanud, kus ja miks. Ma ei taha olla breaking asju, mis juba töötab!

vBET
06-08-10, 09:30
Pange tähele, et me ei vastuta koodi muuta meie klientide poolt - oleme lihtsalt ei suuda seda teha. Kui teie muutustega vastavalt meie kiireid lahendusi siis võid olla rahulik - need lisatakse järgmise vabastamist nii et kõik on OK. Kui sa tegid mõne muu kood muutub, siis nõu, et kirjutada mõned dokument, mis aitab sul oma isikliku täiendavaid samme ajal uuendused - muidu jääda vana vBET versioon, sest sa o ei tea, mida ja milleks sa muutunud.

Pange tähele, et ma leidsin millised muutused on vajalikud, et lahendada see küsimus, kuid ma ei saa avaldada Quik kehtestada kohta foorumis (kuna see sisaldab katki bbcode sees). Nii pelase küsida see e-posti teel (contact@vbenterprisetranslator.com) ja ma saadan selle sulle seal.

moman
06-08-10, 18:40
Olen nõus, elu oleks lihtsam, kui mul oli dokumenteeritud muudatusi. Niipalju kui ma mäletan, olid nad kõik veaparandused ja mitte uusi funktsioone jne

E-mail saadetud! Tänu!

vBET
07-08-10, 10:46
Vastas e-posti teel:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with Google translations by vBET Translator 4.9.99