Τρέχω έναν ιστοχώρο για BASE jumping. Ο αθλητισμός είναι μια διεθνής άθλημα, αλλά πριν από τώρα, δεν ήμουν σε θέση να προσφέρει τίποτα, αλλά Αγγλικά πληροφορίες σε όποιον έρχεται στο site.

Επίσης, κατέχει και να διευθύνει τη βάση δεδομένων για τους θανάτους για το άλμα βάσης. Αυτή η si δεν είναι μόνο μια σελίδα για να σέβονται και να θυμάστε χάσει φίλους, αυτό είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο για να βοηθήσει άλλους άλτες ως προς ορισμένους κινδύνους που μπορεί να είναι σοβαρές! Αυτή η γνώση είναι το κλειδί για να σωθούν ζωές και έχει σώσει αμέτρητες ζωές. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα από που επιτρέπει σε οποιονδήποτε, όχι μόνο των αγγλικών άλτες μιλώντας για να μάθουν και ίσως να σώσει τη ζωή τους καθώς και

ΒΑΣΗ Λίστα Μοιραίες - BLiNC Magazine:: BASE jumping, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, παραπέντε και

Στατιστικά Μοιραίες - BLiNC Magazine:: BASE jumping, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, παραπέντε και

Επιπλέον, η ημέρα που κυκλοφόρησε το plugin, υποβολή sitemap μου πήδηξε από 36.763 συνολικά URL για 1.297.111 συνολικά URL και τώρα έχω αυξήσει τον αριθμό μου από 500 έως 5.000 ανά μέρα νέες διευθύνσεις URL. Κυκλοφορίας μου έχει διπλασιαστεί από τότε που την κυκλοφορία αυτού του plugin και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την.