PDA

View Full Version: Hvordan virker det - håndbog om multi sprogstøtteMarcin Kalak
22-09-14, 10:59
Denne artikel beskriver, hvordan automatiske oversættelse virker. Til Manuel Oversættelse beskrivelse kan du se her: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4173-manual-translations.html
Hvis du ønsker at undgå oversættelse af en del af teksten, se her: Sådan laver du noget tekst som ikke er oversat? (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4174-how-make-some-text-not-translated.html).

Jeg ved ikke, hvor meget du er imponeret af flere sprog støtte indtil nu, og håber du vil blive imponeret endnu mere, når du finder ud af, hvor nemt det er i brug: D

Først og fremmest mod understøtter brugerens standardsprog. Det ligger i registrering form og kan ændres i User CP. Så hvis brugeren har sat sit standardsprog, så han gør ikke noget ... Bare skriver indlæg på hans sprog, og vBET tager sig om alt. I sådanne tilfælde - når brugeren har sat standardsproget Det antages, at hele postforsendelse (herunder titel) er skrevet i sit standardsprog. Det vil være konfigurerbare snart, men ved hans øjeblikket er der simpel antagelse: hvis brugeren har sat standardsprog og den er anderledes end forum standardsprog, derefter hver hans budskab er i et sprog, som han vælger som sin standard.

Du kan også oprette flere sprog beskeder, hvor kun dele af meddelelsen er i forskellige sprog. Det er meget let - alt hvad du behøver at gøre det sætte tekst skrevet på forskellige sprog inde i lang BBCode. Det tager en parameter, der er den sprogkode. Dvs. hvis du ønsker at skrive noget på polsk, så BBCode ser sådan lang = pl.
Se hele eksempel (mellemrum i BBCode tilføjet for at undgå evaluering):
[ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Dette eksempel (uden mellemrum i BBCode) vil give dig en sådan resultat:
Eksempel på tekst på polsk

Der er også en mere BBCode, der fungerer præcis som lang BBCode, men det er forbeholdt indlæg titler alene. Det er langtitle BBCode - det er brugt af vBET til automatisk at markere budskab om brugeren, som fastsætter deres standard andet sprog end forum standardsprog. Det bør ikke anvendes manuelt, og hvis du ønsker at bruge det på denne måde, så husk at sætte hele meddelelsen inde i lang BBCode med samme sprogkode som parameter i kabine BBCodes (ellers nogle dele af oversatte RSS-kanaler kan ikke oversættes korrekt , men stillinger vil blive vist passende).

Siden vBET 3.2.0 kan du også bruge automatisk sprogregistrering. Så i tilfældet, hvis brugeren vil skrive en besked uden lang BBCode, så vBET vil automatisk genkende, hvad der er sproget af denne besked og markere det korrekt. Du kan endda vælge, hvornår du har tillid til automatisk registrering af sprog og hvornår man skal stole besked Skribent:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1