PDA

View Full Version: Løst Oversættelser virker ikke på alle!moman
14-02-10, 08:49
For nogle (de fleste) oversat sprog, er en masse af strenge mangler i de oversatte versioner på mit forum. Du kan kontrollere dette som en gæst. Hvad er det for noget?

moman
14-02-10, 22:46
Ændret API-nøgle til en med bare mit domæne, og det virker nu.

vBET
15-02-10, 12:35
Dejligt at høre:)

moman
16-03-10, 00:48
Ok, nu er jeg får dette problem igen, med og uden en nøgle. Det virker kun fra tid til anden. På hvilket e-mail kan jeg kontakte Google?

moman
16-03-10, 19:46
Jeg fandt den e-mail og kontaktede Google. De fortalte mig, at en ny 'userip' parameter er blevet føjet til API og bør anvendes af store sites.

Jeg har således ændret linje 214 i vBet_functions.php til: return ADRESSE;

Mens kravet global.php at få IP-adressen.

vBET
17-03-10, 01:00
Vi har det allerede gennemført - venter på nye udgivelse. userip er ikke obligatorisk, det er derfor, vi har ikke travlt med det. Vi vil lavet nye vBET 3.x release efter vBET4.x vil være stabil, og vi vil være i stand til at flytte algoritme forbedringer til vBET 3.x:)

Hvis du vil have det hurtigere, så du ændre funktion vbet_getTranslationURL i / includes / vbenterprisetranslator_functions.php til dette ene:


function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Tak! På grund af størrelsen på mit site, var anmodninger uden userip meste blive blokeret.

vBET
17-03-10, 18:22
Sorry for forvirringen - jeg tjekket koden fra gamle version. I vBET3.3.1 userip er allerede indeholdt i anmodningen:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations