PDA

View Full Version: Løst Ignorer url virker ikkemoman
13-02-10, 20:57
Tidligere, vi gjorde en manuel løsning til at løse dette problem, men nu igen er dette viser sig at være et problem.

Jeg har et forum, der fungerer som et link og direkte peger på mysite.com / lensreviews.

Jeg har tilføjet 'lensreviews' til ignorere url mulighed, men hver gang en bruger med oversættelser hits der linker, det går til mysite.com / fora / lang / lensreviews

Nogen råd? Du kan teste dette som en gæst på mit forum hjem.

moman
13-02-10, 22:58
Opdatering: Det sker kun for registrerede brugere med sprog sat i deres profiler. Prøv at logge ind som *********

vBET
15-02-10, 12:38
Jeg er bare at gå der. Også du for din egen sikkerhed ikke sende i offentlig enhver adgang detaljer. Venligst send dem ved PM. Jeg er at ændre dit indlæg for at fjerne disse data.

vBET
15-02-10, 12:48
Jeg gik der og logget på testkonto. Blev omdirigeret til tysk oversættelse (Jeg formoder, at testbrugeren har sat tyske standardsprog). Først vil jeg åbnede kilde HTML og finde alle 'lensreviews' der - alle links er i orden (så uden sprog). Så jeg tjekket en af dem, ved at klikke på det og det også fungerede godt - den destination, side blev ikke oversat.

Forhør dig det. Hvis problemet stadig eksisterer bedes du give os vej til at reproducere det. Den ene beskrives her, fungerer ikke.

moman
15-02-10, 17:02
Nå, det er en god nyhed for mig! Et par medlemmer har beskrevet dette emne, og jeg har været i stand til at reproducere det tidligere, men det sker ikke længere for mig heller. Måske er det fordi jeg ændret 'lensreviews' til '/ lensreviews' i ignorere URL mulighed for nylig. Tak!

Også tak for at fjerne testkonto adgang detaljer:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1