PDA

View Full Version: Løst E-mail med spørgsmålKolbi
13-12-09, 20:16
Jeg abonnerer på et emne, og har modtaget en e-mail, fordi et nyt indlæg blev skrevet. Denne fejl er der:

Besvar tråd 'Kleiner fehler'
Andre e-mail fra systemet, disse [lang titel = da] bug lige siden.

vBET
13-12-09, 20:24
På dette tidspunkt vBET er ikke følsom for e-mails. Så nogle spørgsmål findes i dette område. Vi planlægger at rette dem i 3.3.0

Tak for note:)

vBET
08-05-10, 11:22
Hej Jeg var lige ved at arbejde med dette spørgsmål. Vi ved allerede vide, hvor man krog og tjek vi kan ændre beskedens indhold der. Den eneste "men" nu er, at vi ikke kan reproducere problemet - vores mails kommer ren. Vi testede det i tråd abonnement.

Beskriv nøjagtigt, hvordan man kan genskabe problemet. Hvilken slags emails er forkert indhold? Hvordan til at udløse sende sådanne e-mail? Hvad det præcise indhold af e-mail og præcise oprindelige meddelelse indhold? - I tilfælde, hvis nogle bbcoder dér vurderes. Hvilken sætning bruges til at generere din brudt e-mail og hvad er dens indhold?

EDIT:
OK fandt en måde at reproducere det - bare nødt til at sende besked med tilbud.

vBET
08-05-10, 11:47
OK-fejl rettet. Testet på tråd abonnement efter indlæg med citater. Nu ikke oversat området er renset form, e-mails. Dette vil blive medtaget i næste udgave.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.9.2