-
Lidé, kteří navštíví web jsou nejprve otázku v ruštině?
Ahoj všichni, když lidé z jiných míst po celém světě navštivte web, zdá se, že si Popup otázku v ruštině a url je mysite.com/ru/ pokud klepnutí na některé z tlačítek pak dostanou web v jejich jazyce, může někdo pomoci?
Zde je odkaz na ukazující messagebox pic http://www.thecodecage.com/Russian%20question.PNG
Naposledy upravil Simon Lloyd; 02-01-12 v 19:15.
-
vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
Ahoj
Velmi pravděpodobně není coused do vBET - vBET Neinstalujte žádná automaticky otevíraná okna, ujistěte se, že to není součástí jakékoli jiné plugin nebo mod
-
Nikdy ho vidět, ne vBET Požádejte uživatele, zda chce jít na jejich usercp nastavit jejich jazyk?
-
To je formulace!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
je to překlad
Jít na ruský překlad?
Tak je to stopro vBET dělá to!!
EDIT: a mají na nejnovější verzi vBET Jak víte, váš přístup k podrobnosti že i pm jste měla krátké, zatímco před nadále fungovat pokud potřebujete pro kontrolu věci.
Naposledy upravil Simon Lloyd; 02-01-12 v 21:56.
-
Ok
Jedna věc mě napadlo. Mohla si Zkontrolujte hodnoty ze dvou možností:
AdminCP -> vBET -> Různé -> Přesměrování na uživatele jazyka
a
AdminCP -> vBET -> Různé -> Přesměrování na uživatele jazyka
Zkuste zakázat to pak možná plasma kontejnment znovu pro Překryvné okno
-
Šel bych na potíže, ale ne problém, to je fakt, že je to vždy v ruštině a především!, chlápek z Indie navštívil web dnes a to, že v ruštině, jeho prohlížeč je nastaven tak, pro angličtinu, jeho umístění je Dillí, nebyl členem tak ještě zvolené fórum účtování jazyk, tak by měl mít pouze fórum v jeho výchozím jazykem "Angličtina"
Věřím, že existuje jiný problém než přesměrování uživatele, pokud to bylo, že to nebylo vždy v ruštině.
-
Popup je nastaveno pro:
Přesměrování na Upravit profil
Až po přihlášení
Přesměrování na uživatele jazyka
Požádal - uživatel bude dotázán se chce být přesměrován
-
Jsem (jak je vždy zaznamenána im) jen odhlášen z mého fóra a pole se objevila, jsou nastavení "po přihlášení" Tak proč po odhlášení pak?, se zeptat proč zpomalil moje členství a můj inzerát příjmy prudce, hledám z důvodů žádný z které najdu ale jednou pop up je zde webu nenačte, pokud pole je zrušena nebo žádná soutěž o který vyhledávací stroj může Ano!
-
OK
Pomocí aplikace access jste mi poslal jsem wil zkontrolovat to právě teď
EDIT:
Mohl prosím popsat mě krok po kroku co dělat vidět že automaticky otevírané okno,
Pokud je to nezbytné mohl vyzkoušet si tvořit také bez admin účet.
Naposledy upravil r.dziadusz; 03-01-12 v 20:03.
-
Večer s novými detaily registrovaných uživatelů.
Klíčová slova pro tuto téma
Přispívání
- Vy není zakládat nová témata
- Vy není vkládat nové příspěvky
- Vy není přikládat
- Vy není upravovat své příspěvky
-
Pravidla fóra