Important: Aquesta pàgina està utilitzant galetes (cookies). Utilitzant aquesta pàgina web sense apagar galetes dins navegador, significa que acordes per utilitzar-lo.
Comprar ara! Característiques Descàrregues Control vBET en vBulletin 5

Guanya amb nosaltres!

Si t'agradaria començar guanyant diners amb vBET uneix a Afiliar Programa.
Resultats 1 a 4 de 4

Tema: Canvis als proveïdors de l'API

 1. #1
  Prohibit
  Data d'ingrés
  Octubre 2011
  Missatges
  1

  Default Canvis als proveïdors de l'API

  Així que Google està començant a cobrar per a les traduccions, i estructura de taxes futur de MS és desconegut (quant de temps es que ofereixen un servei gratis?)

  Si puc comprar el seu producte, hi ha qualsevol garantia que vaig a tenir el servei de traducció en el futur sense haver de pagar un càrrec addicional per paraula?

  És a dir, si en el futur, MS s'atura el seu servei lliure, i/o és incapaç de trobar qualsevol API lliure, I serà capaç d'obtenir un reemborsament en el seu programari?

  Gràcies.

  -Andy.

 2. #2
  Michał Podbielski (VBET Personal) vBET's Avatar
  Data d'ingrés
  Octubre 2009
  Missatges
  3,032
  Les entrades de blog
  1

  Default

  API de Google Translation v1 que és lliure està disponible només fins el 1 de desembre de 2011.
  V2 API de traducció de Google ja està disponible i de pagament.
  L'API de traducció de Microsoft serà lliure fins a març 2012. Ja està disponible també com a servei pagat per estructura de taxes és disponible.
  Traducció lliure estand API tenen límits, ja.

  No donem i no som capaços de donar cap garantia que vostè tindrà accés als proveïdors de traduccions. És al costat de l'usuari per tenir cura d'ell (crear compte corresponent en traducció sistemes de proveïdors, pagar si pagat el servei s'utilitzen, estar bé els seus termes de servei). No pot fer això per als nostres usuaris. També no podem donar garanties per a tercers. Si vostè vol tenir aquestes garanties si us plau demani als proveïdors de traduccions.

  I respondre l'última pregunta - no. Realment - per què? Vostè fa no pagat ens traduccions - que va pagar per VBET llicència que està utilitzant proveïdors externs per oferir-vos traduccions de 3 de les parts. VBET do i fer la mateixa cosa - demanar a proveïdor de traducció de traducció que trieu (de suport) i presenta els seus resultats. Si els proveïdors externs canviarà res en la seva estratègia VBET encara ho farà la mateixa cosa. Així que per què fins i tot voldria de nosaltres la devolució si encara li donen el mateix? -Resultats de proveïdors de traducció.

  Ningú de nosaltres sap el futur - si jo would, personalment no escric aquest missatge només anar a alguns loteria La nostra risc en aquest negoci és que depenen dels proveïdors de serveis externs de traducció API. Nostre usuaris el risc és que depenen dels termes de proveïdors de serveis externs de traducció del servei. No es canviarà. Si el seu proveïdor d'allotjament li demanen que més per a servidor d'allotjament es demana reemborsament des del moment que utilitzava el servidor? Siguem realistes - ho vol i l'utilitzen i tenen no idea el que serà en el futur (com sempre amb tot) o d'estada al llit tot el dia perquè no sé què passarà quan t'aixeques. No som companyia d'assegurances i definitivament no són fortune-tellers. No sabem el que passarà - el nostre pla és l'adopció

  Així li donaré cap promesa que no es pot celebrar. Quan vostè compra la llet no preguntar vostè rebrà reemborsament complet si vostè no va a prendre tota la llet (perquè dividir-lo, deixar-lo, trencar l'ampolla o qualsevol altra cosa). Té Matías? Ells van fer preguntar vostè rebrà reemborsament complet si vBulletin finalment afegir SEO enllaços i vostè serà capaç de tenir-lo de franc en comptes de pagar per un altre mod - el que vostè pot fer-ho ara. Per què vostè fins i tot preguntar-nos pel que? Si us plau llegeixi l'acord de llicència acuradament - és justa i realista. Mateix que es troba en qualsevol altre programari - especialment quan depèn de 3 de les parts.

  Si vostè té alguna pregunta més, si us plau pregunteu
  Durar editat per vBET; 11-10-11 A 19:48.

 3. #3
  Membre
  Data d'ingrés
  Juny 2011
  Missatges
  32

  Default

  Llegir en pàgines de google que la fixació de preus per a servei de traduccions d'API és 20$ /Mb

  Els I necessiten avaluar el cost que aquest servei podria generar en el meu lloc.
  És la manera d'obtenir la quantitat d'actualitat diari, mensual traduït contingut amb el seu producte ja s'instal·la i treballant en el web?

  Gràcies

 4. #4
  Michał Podbielski (VBET Personal) vBET's Avatar
  Data d'ingrés
  Octubre 2009
  Missatges
  3,032
  Les entrades de blog
  1

  Default

  VBET Estadístiques de no fer-se - té cap sentit des de l'API de traducció de Google v2 fer-ho. També en l'API de traducció de Google v2 és capaç d'establir el seu propi límits. v2 es paga. V1 lliure, però es tancarà 1 de desembre de 2011. Traducció de Microsoft API és lliure fins a març 2012. En aquest moment donem suport a tots els 3 de les API

Etiquetes per aquest tema

Permisos

 • Vostè no pot crear nous temes
 • Vostè no pot enviar respostes
 • Vostè no pot Arxius adjunts
 • Vostè no pot editar els teus missatges
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33