Important: Aquesta pàgina està utilitzant galetes (cookies). Utilitzant aquesta pàgina web sense apagar galetes dins navegador, significa que acordes per utilitzar-lo.
Comprar ara! Característiques Descàrregues Control vBET en vBulletin 5

Guanya amb nosaltres!

Si t'agradaria començar guanyant diners amb vBET uneix a Afiliar Programa.
Resultats 1 a 2 de 2

Tema: VBSEO i VbOptimise

 1. #1
  Membre Junior
  Data d'ingrés
  Setembre 2011
  Missatges
  3

  Default VBSEO i VbOptimise

  Text automatically translated from: Spanish to: Catalan
  Translated text
  Abans d'adquirir el producte voldria que em responguessin a dues preguntes.

  1 .- He vist en els fòrums de vBulletin que diuen que VBET causa un impacte negatiu en el rendiment del servidor. El meu lloc té 1 milió de pàgines vistes al dia, i ús Memchached. Segur que el servidor no es caurà?

  2 .- "VBET" és comptabilitat amb vBSEO i VbOptimise? He llegit que no són compatibles, voldrien que m'expliquessin la veritat.


  Gràcies.
  Original text

 2. #2
  Michał Podbielski (VBET Personal) vBET's Avatar
  Data d'ingrés
  Octubre 2009
  Missatges
  3,032
  Les entrades de blog
  1

  Default

  Hola, contestant a les seves preguntes

  1 .- La traducció és una mica més el que succeeix després de la pàgina es genera, de manera que, per descomptat, es durà a recursos addicionals. Però tenim moltes millores com la memòria cau dels límits que aquest impacte. I en el cas de persones que encara millorar la velocitat de generació de pàgines (de la pàgina en memòria cau dels clients genera més ràpid que en condicions normals de vBulletin) - en aquest cas que la memòria cau de resultats finals així ho demana al costat de la mateixa pàgina es instantani - només transmissió de resultats ja preparada (menys CPU i la memòria el consum pels costos d'espai en disc dur). Per descomptat, fins que expiri (configurable). No podem garantir la rapidesa amb que les pàgines es generen, ja que depèn de massa factors (nombre de CPU, memòria, velocitat de connexió als proveïdors de traducció, la quantitat de sol.licituds de pàgines traduïdes). Per a les pàgines normals VBET té un impacte mínim (només ha d'afegir les banderes i els controls dels títols escrits en diferents idiomes). Major trànsit a les pàgines traduïdes significa més consum de recursos. Sempre que es disposa de memòria lliure del seu servidor no ha de caure. Tingueu en compte que sempre es pot utilitzar només una part dels idiomes admesos i després de la memòria cau s'omple a continuació, afegir més idiomes i comprovar com el servidor que controla. No hi ha màgia - una funcionalitat addicional es produeix un cost addicional, però estem treballant en la màgia després d'això (memòria cau, la memòria cau convidat) per minimitzar aquest impacte, i mai s'ha fet generar pàgines en memòria cau les pàgines més ràpid que el normal.

  2 .- Sí, són compatibles amb Matías (Es pot veure en aquest mateix fòrum) i que són capaços d'integrar amb estand Matías i URL vBulletin friendly per traduir les adreces URL. Nosaltres també són compatibles amb vBOptimise - fa molts anys en aquest fòrum també. És necessari per a la integració amb Matías (Descriure clarament com), però no és necessària la integració de vBOptimise

  Gràcies.
  En cas de qualsevol altra pregunta - si us plau pregunteu.

Etiquetes per aquest tema

Permisos

 • Vostè no pot crear nous temes
 • Vostè no pot enviar respostes
 • Vostè no pot Arxius adjunts
 • Vostè no pot editar els teus missatges
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33