Important: Aquesta pàgina està utilitzant galetes (cookies). Utilitzant aquesta pàgina web sense apagar galetes dins navegador, significa que acordes per utilitzar-lo.
Comprar ara! Característiques Descàrregues Control vBET en vBulletin 5

Guanya amb nosaltres!

Si t'agradaria començar guanyant diners amb vBET uneix a Afiliar Programa.
Resultats 1 a 5 de 5

Tema: No es pot comprar ara?

 1. #1
  Membre
  Data d'ingrés
  Maig 2011
  Missatges
  36

  Default No es pot comprar ara?

  Així que no és una opció de compra de l'add-on més? Pot ser que vostè podria posar l'advertiment i reduir el preu? Jo estava mirant per aconseguir aquest fantàstic complement després de provar la versió gratuïta.

 2. #2
  vBulletin Empresa Traductor (VBET) Personal
  Data d'ingrés
  Maig 2010
  Missatges
  1,000

  Default

  No sé el que exacly vostè vol comprar.

  que oferim:
  -VBET llicència
  -VBET marca una llicència lliure (sense VBET url al peu de pàgina).

  En realitat, Venda d' VBET és temporal aguantar. Més informació a:
  http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php

 3. #3
  Membre
  Data d'ingrés
  Maig 2011
  Missatges
  36

  Default

  Exactament, és temporal en espera. Oh, bé, vaig a esperar que fins el problema està resolt. Gràcies, de totes maneres.

 4. #4
  Michał Podbielski (VBET Personal) vBET's Avatar
  Data d'ingrés
  Octubre 2009
  Missatges
  3,032
  Les entrades de blog
  1

  Default

  En aquest moment VBET la venda és per defecte tancat per Google tancarà la seva traducció API desembre 1 (més detalls aquí: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).

  Ens reobrirà oficialment la venda, quan tindrem solucions alternatives per a la traducció. Nosaltres li podem donar vincle especial que li permetrà comprar si està segur que vol comprar, tot i saber que en 6 mesos Google es tancarà traduccions API i, si VBET no tenen solucions alternatives llavors les traduccions deixarà de funcionar. Aquesta és la raó per la qual romandrà tancat la venda. Si està completament segur que vol comprar de totes maneres - si us plau contacteu amb nosaltres i li enviarem vincle especial que permetrà això.

 5. #5
  Michał Podbielski (VBET Personal) vBET's Avatar
  Data d'ingrés
  Octubre 2009
  Missatges
  3,032
  Les entrades de blog
  1

  Default

  A causa que se li va preguntar diverses vegades sobre la fabricació de VBET pot comprar ara mateix a obrir la venda de VBET. Tot i això hem afegit una clara advertència a la pàgina de compra per a qualsevol persona que vol comprar és conscient que 1 desembre 2011 de traducció de Google API serà tancada i VBET no tenen en aquest moment de manera alternativa al suport a la traducció.

  Aquí hi ha la awailable declaració a la pàgina de compra:
  ADVERTÈNCIA: Google deixarà d'oferir als seus API de traducció en 1 desembre 2011. Estem treballant per donar suport a les traduccions d'altres serveis. Vostè pot trobar tota la informació sobre el nostre progrés aquí: Google apaga les traduccions de l'API

  Hem bloquejat la venda de VBET fins que no tenim alternativa de solució per a les traduccions, però se li va demanar que permeten comprar VBET de totes maneres. Som una empresa honesta i creiem que la venda de productes que el futur pot acabar aviat, fins i tot quan el client està d'acord que en la llicència no és la manera de fer negocis (molts usuaris no llegeixen en absolut la llicència). A causa que se li va demanar per a això obrir la venda de VBET amb un advertiment. Tingueu en compte - 1 des Google eliminarà de l'API de traducció. No podem dir ara quants idiomes s'admet després que o trobarem cap API de traducció alternativa. I per evitar qualsevol error - aquí és part de VBET llicència: VBET funciona mitjançant el servei de Google Traductor i que s'ha de permetre que s'utilitzi. SIMPLE Michał Podbielski li dóna cap reemborsament en cas que si el fòrum està bloquejat / prohibit o limitat de cap altra forma de serveis de traducció de Google.
  Així que no hi haurà cap devolució. Nosaltres farem tot el possible per donar suport a les traduccions d'altres API, Sent en aquest moment no podem garantir que sigui possible legalment ni quants idiomes serà suportat.
  Així que si vostè encara vol comprar, ser conscient d'això, si us plau utilitzar el nostre Comprar ara! enllaç.

Etiquetes per aquest tema

Permisos

 • Vostè no pot crear nous temes
 • Vostè no pot enviar respostes
 • Vostè no pot Arxius adjunts
 • Vostè no pot editar els teus missatges
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33