Important: Aquesta pàgina està utilitzant galetes (cookies). Utilitzant aquesta pàgina web sense apagar galetes dins navegador, significa que acordes per utilitzar-lo.
Comprar ara! Característiques Descàrregues Control vBET en vBulletin 5

Guanya amb nosaltres!

Si t'agradaria començar guanyant diners amb vBET uneix a Afiliar Programa.
  • VBET - Traductor: vBulletin Empresa

   Augmentar la seva trànsit fòrum, el nombre d'usuaris i els ingressos de la publicitat!
   Donem suport vBulletin 5. x, 4. x i 3.8.x!


   DEMOSTRACIÓ de viure en vBulletin 5. x


   VBET És una Traducció plugin per vBulletin fòrums, que tradueix el vostre fòrum a 53 llengües (utilitzant traducció externa) i permet usuaris per escriure correus en llengües diferents.
   • Utilitzar màquina LLIURE i BARATA traduccions
   Ets capaç d'utilitzar VBET Amb completament traducció automàtica LLIURE. VBET Dóna suport integració amb diverses traducció automàtica i detecció de llengua APIs: Apertium (GRATIS), Yandex (GRATIS Amb quota gran), DetectLanguage (GRATIS Amb quota gran), Microsoft (GRATIS Amb quota baixa), SDL BeGlobal, Google. VBET Automàticament escull traducció lliure i més barata proveïdors abans que més car. També dóna suport traducció manual.
   • Atraure més visitants
   VBET immediatament fa que el seu fòrum tenen un contingut 53 vegades més, en 53 idiomes! Això significa que les URL 53 vegades més que les discussions que ara seran visitats pels usuaris buscar contingut en el seu idioma natiu.
   • Atraure més usuaris
   Fer que la gent vingui és una cosa que VBET ho fa. El que la gent es queda és una altra! VBET dóna suport a les comunitats de múltiples idiomes, de manera que ara obtindrà com la gent els usuaris que no usen el seu idioma per defecte del fòrum.
   • Millorar els ingressos d'AdSense
   Més trànsit significa més clics als anuncis potencial, significa més ingressos per la seva fòrum.
   • Millorar qualitat i costos de disminució
   Al costat de Traducció automàtica (de booth lliure i va pagar motors) VBET Dóna suport traduccions manuals. Els vostres usuaris fàcilment poden traduir a mà i traducció automàtica correcta - per proporcionar-te qualitat millor i menys costos

   Una instal lació ràpida i cinc minuts de VBET li dóna 53 vegades més contingut en el seu fòrum i obre les portes per a usuaris nous. A més els ingressos de nous des de tot el món.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31