PDA

Veure la Versió Completa: Resolt Com treure el codi d'idioma VBET



norku
05-10-11, 10:41
Ininstal·lava vbet però no es treia el codi de llengua [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Ara desinstal · lar vBET no netejarà BBcode, per favor tingui en compte que les pàgines en idioma estranger es quedaran en aquest idioma, pel que va perdre els usuaris després d'eliminar vBET, d'altra banda, serà molt difícil de llegir els missatges sense traduir tant - potser una millor solució consisteix a esborrar aquests missatges en absolut.
Però si vol només suprimir "[lang = x etc. pot codificar per a vostè un netejador de robots al final de la setmana

norku
05-10-11, 12:42
El que he de neteja són els urls... L'url per a temes que s'han publicat per algú que tenia un idioma estranger, posar en el seu perfil encara estan mostrant [langtitle = x] [/langtitle] com arreglen I això?

Em vaig desfer de [lang = x], [/ lang], [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...

Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/


How do I get the rubbish out and turn it into:

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/

norku
05-10-11, 13:46
Trist però els I necessiten colpejar a això...

A més, redirigint els enllaços ara redundants a l'índex de Google a pàgines de llengua estrangera en el meu fòrum?

vBET
05-10-11, 13:59
Com va escriure Radek - preparem per a vostè robot (PHP script) que se suprimiran tots els lang, langtitle i notranslate BBCode. Això es fa i proporcionat per a vostè en aquesta setmana.

Si vostè té langtitle significa que langtitle s'inclou en el títol del tema d'URL. Simplement canviar títol de fil i treure'l. En llocs que són importants i no puc esperar si us plau, només canviar-lo manualment. Si us plau esperi l'escriptura en altres llocs.

norku
05-10-11, 14:05
Hola,

Per què no vostè advertir a la gent que l'ajuda de vbet no és tret quan ininstal·la? Per què no ja té l'eina si sabeu que això passa? Li agraeixo l'ajuda, però m'agradaria una mica plenament ininstal·len i no esperar per a la setmana, mentre que Google indexa incorrecte urls...

Què sobre el Readreçament de per a la /da, /de, /es etc fils que Google ha indexat ja?

vBET
06-10-11, 02:24
Hola,

La resposta per a l'estand de la seva pregunta és - perquè va ser realment inusual per ininstal·lar vBET quan és realment necessari i utilitzat. Havia demanem per a tal eina una vegada abans, però l'usuari va decidir quedar-se amb vBET i només atents apropiadament.

També no pot fer això en el codi de desinstal·la - ininstal·li no pot ser potencialment perjudicials. El que vostè necessita requerirà la còpia de seguretat de base de dades en cas de qualsevol problema.

També tingui en compte que si heu inhabilitat vBET llavors Google no indexarà URL incorrecte, perquè aquests no es mostren.

Perquè ja indexat - només crear regles de redirecció que serà redirigir totes les peticions Torna a l'original un. Utilitzar això (si us plau, provar els):


#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Afegir el seu guia de fòrum. Si teniu problemes per només donar-nos les vostres normes vBET i us enviarem que torna ha canviat. O en altres paraules - són 2 primeres vBET normes on vostè ha de treure vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & redirigit =

norku
06-10-11, 09:51
La reescriptura de les regles no funcionen. Cada vegada que una pàgina de vbet vell s'anomena genera un 404.

He instal lat a la ciutat de vb

. htaccess és en public_html


RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]



Qualssevol notícies sobre l'eina de supressió de codi de BB?

vBET
06-10-11, 11:37
Guia de Fòrum afegit en el lloc equivocat, utilitzar aquest:


RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule


Però això suposar que no és en public_html només en el guia de fòrum. Millor manera és - només utilitzi regles que tenia abans i modificar els. Si no teniu cap, llavors hauríem de trobar més encertada. Utilitzar això en el seu guia de fòrum en primer lloc. Si voleu utilitzar-lo al directori principal, a continuació, comprovar primer sense ciutat addicionals

norku
06-10-11, 13:18
Tot funcionava bé amb htaccess en / quan tenia vbet instal lat. Sí, provava el meu velles regles en primer lloc, però està sent ignorat. No puc aconseguir que les normes per treballar en qualsevol ciutat o /. Només podria deixar les coses com són i mirar acumulació 404 després de 404 en eines de servidor web Google però jo preferiria un redireccionament net.

Voler fer un aspecte? Jo pot PM vostè accés d'admin/ftp.

norku
06-10-11, 14:34
Encara aquí

norku
06-10-11, 16:20
i aquí encara. Aquí no és més que malgrat el PM fa més de dues hores en què definitivament estàs aquí. Vaig a fer una mica de te. Pot esperar

norku
06-10-11, 19:39
i de nou. Qualssevol notícies?

vBET
06-10-11, 21:25
Tot funcionava bé amb htaccess en / quan tenia vbet instal lat. Sí, provava el meu velles regles en primer lloc, però està sent ignorat. No puc aconseguir que les normes per treballar en qualsevol ciutat o /. Només podria deixar les coses com són i mirar acumulació 404 després de 404 en eines de servidor web Google però jo preferiria un redireccionament net.

Voler fer un aspecte? Jo pot PM vostè accés d'admin/ftp.

Si us plau, Mostra'm el seu. htaccess abans que ha suprimit el vBET. També si us plau fa no SPAM - no té cap sentit. També si us plau, tingueu en compte que són de PM missatges missatges privats - els estan esperant més temps d'avaluació si no era demanat i pot esperar més temps si un del nostre personal és absent ocupat. Fins que va demanar enviar dades d'accés, escrigui el fòrum així que tot el nostre personal pot ajudar. La informació no es necessiten aquí - només si us plau enviï el seu ple. htaccess abans que ha suprimit el vBET.

PS.
Estic treballant ara en correccions a alleujament BETA nou - Radek va estar aquí i no podia ajudar perquè enviar informació per a mi per h. trist haver d'esperar.

norku
07-10-11, 09:05
Spam?! Que era en el fòrum abans, durant i després del punt on he enviat que la nit. He enviat després d'esperar per a un període considerable de temps per a una resposta en el fil. Si vostè no es poden molestar arrossegant-se fora per a un parell de segons per respondre a una pregunta, llavors podria com a mínim han reconegut recepció de la PM. QUE ha causat el problema que estic experimentant. VBET doesnt treball com s'anuncia (Sí, fora del seu control que i saben) i tot el que vull és aconseguir fora del meu fòrum ràpidament. Però només no es pot ininstal·lar com tots els altres complement de Vb. Oh no, perquè Vbet deixa la seva ajuda va esquitxar tot el lloc.

En cap part en el seu lloc és allà una descripció completa de com treure Vbet. No on vostè ens diuen que l'ajuda no pot treure quan d'ininstal·lar i que hauríem d'esperar durant dies per a una eina treure'l. Aquesta eina ha de ser part del paquet d'instal lació, però clarament no li agrada parlar d'això. En el seu lloc tinc una resposta increïblement arrogant on efectivament diu que mai va considerar la possibilitat que algú voldria ininstal·lar Vbet?!

Per tant, ara tinc milers d'enllaços indexades que són ara tots els produeixen 404s i uns quants cents llocs que contenen el seu codi de BB i jo sóc el problema??

Pel que fa a les redireccions què et vols saber? Els I tenen la suite de vb instal lat a les ciutat com t'he dit en repetides ocasions. Per obtenir Vbet treballant amb instal lat a les ciutat de Vb només un conjunt de redireccions funcionarà i sé que vostè sap que. Em vaig oferir vostè ftp i administrador d'accés per a que vostè pot prendre un cop d'ull per a si mateix, però clarament no té la mateixa quantitat de temps com vostè tenia quan encara era un client....


Aquí és htaccess abans d'eliminar vbet. Va ser situat en public_html i funcionava perfectament (tinc instal lat a les ciutat de vb)



# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /


#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end


RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

vBET
07-10-11, 12:35
Si us plau, tingueu en compte que repetir missatges és considerat SPAM - en tots els fòrums I saben. No vull discutir sobre la definició d'SPAM - només si us plau no repetir. Entenc que si el seu missatge estava esperant uns dies, perquè que es perdi aproximadament com - seria apreciat fins i tot per recordar, però 3 vegades el mateix dia...

El seu. htaccess hauria de tenir aquest aspecte:


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /


#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]


També les meves disculpes - em vaig oblidar de dir-li sobre 301 reorientar abans. S'estableix allà ara. Si us plau comprovar i dir és correcte (no estic segur que les normes requereix / abans de fòrum o potser ple URL, però és una cosa per comprovar el fòrum). Si no vaig a utilitzar el seu accés a les dades vostè enviar ahir i posar-lo a lloc.

PS.
Radek és la prova ara mateix l'eliminació de vBET BBCode d'escriptura - hauria de ser disponible aviat.

r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Hola,
Tingueu en compte!
Aquesta és la versió de beta d'aquest script!

1. Si us plau, crear el fitxer i deseu-lo com "clearBB.php"
2. Posar el codi de sota en ella i estalviar-lo
3. Carregar al seu servidor, arrel de fòrum
4. Fer la còpia de seguretat de la base de dades
5. Apagui el seu fòrum
6. Entrar com a administrador
7. En el seu navegador, posa url amb destinació a la seva "clearBB.php"
8. Botó "clar" premsa de


<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>

<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>


<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>

<?php

function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}

function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;

$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}

function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;

$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}

require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');

if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {

$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array(""," [Lang = zh-TW] "," [lang = zh-CN] ","[notranslate]", "");
$new_message = str_replace ($ to_remove, ',$ new_message);
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [lang ='))! = = FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [lang =');
}
update_pagetext ($new_message,$ message ['Posted']);
}
/ / final de bloc de clara per lloc


//Block per suprimir urls i fil de títols
Si ((strpos ($message ['title'], 'langtitle'))! = = FALSE) {
$new_message_title = $message ['title'];
$to_remove_title = array ('[langtitle = zh-CN]', ', ');
$new_message_title = str_replace ($ to_remove_title, ',$ new_message_title);
Si ((strpos ($ new_message_title, ');
}

// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>

Si només vol tenir "clara" URL si us plau, retallar part del codi limita amb:

//block for clearing urls and thread titles <--> / / Fi del bloc adreces de compensació i fils títols
Que en el seu navegador tipus destinació d'això i premeu el botó "clara"

norku
07-10-11, 18:13
Moltes gràcies. Et deixaré saber si tinc cap problema, però la informació sembla prou clara.

norku
07-10-11, 18:30
. htaccess no funciona. No redirigir i afegeix/public_html/usuari de casa/etc a l'url. Tret.

Per què hi dues caixes en el lloc 17 a dalt? Estic endevinant que quadre 1 és un script i aquesta caixa de 2 és escriptura de dos. És important que s'executa primer?

r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Ther és només una escriptura - primer
Segon quadre és treure si vostè onlu voler netejar bbcode des de l'URL

norku
08-10-11, 11:20
Gràcies. Estic fent això quan I intenten dirigir-lo:

"la presentació no es pot processar perquè un testimoni de seguretat faltava.

Si això s'ha produït inesperadament, si us plau informar a l'administrador i descriure l'acció que realitzada abans que heu rebut aquest error".

Provava l'escriptura utilitzant l'omissió la pell i també amb plugins desactivat en config. php. Encara no treballa.

vBET
08-10-11, 12:09
Si us plau intenti en primer lloc connectar al seu fòrum i llavors obri la seqüència de comandaments en el mateix navegador. Si us plau digui va ajudar.

norku
08-10-11, 12:33
:) Jo estava connectat I també vaig obrir el guió a la mateixa finestra.


Edit: el smilie no vol dir que el problema es va anar. No puc executar l'escriptura.

Més editar: si us plau vegi enviar 19. El htaccess que enviava no funciona.

Vaig enviar a vostè de ftp i accés admincp fa com unes quantes hores sol·licitades.




Més edita un només per evitar la pregunta inevitable i estalviar una mica de temps aquí és un enllaç d'exemple actualment en l'índex de Google:
http://www.xxxx.com/forum/no/f72/just-an exemple-726 /

Aquest és el resultat de la redirecció quan utilitzo el seu htaccess al correu 16:
http://www.xxxx.com/home/xx/public_html/forum/f72/just-an-example-726/

Què necessito editar a les normes d'eliminar casa/xx/public_html /?

vBET
08-10-11, 23:44
Jo estava en el seu servidor i es resol el problema. htaccess. Com vaig escriure jo no estava segur de fer vostè necessita / al començament de redirigir abordar o no - que era necessari. OK ara és - si us plau comprovar i confirmar.

Radek l'ajudarà amb el seu problema d'escriptura - que serà treball dilluns. Trist prendrà més temps, però Radek es va crear i l'escriptura - que serà la millor persona per ajudar-lo. Si és realment una cosa que no puc esperar fins dilluns si us plau, hágamelo saber i vaig a passar temps de diumenge per comprovar-ho. Espero que no és realment tan urgent.

norku
09-10-11, 13:19
Gran. Gràcies a vostè. La redirecció està treballant perfectament.

L'escriptura no és tan urgent però si es pot mirar en el dilluns que seria excel lent.

r.dziadusz
10-10-11, 08:39
Ho sento ha d'esperar tant de temps
He editat el codi en el meu post anterior (CLICK
Si us plau tracti d'usar un nou


Gràcies. Estic fent això quan I intenten dirigir-lo:

"la presentació no es pot processar perquè un testimoni de seguretat faltava.

Si això s'ha produït inesperadament, si us plau informar a l'administrador i descriure l'acció que realitzada abans que heu rebut aquest error".

Provava l'escriptura utilitzant l'omissió la pell i també amb plugins desactivat en config. php. Encara no treballa.

Sí, però és ben conegut assumpte de vbulletin, que jo sóc va descriure-los, bé ara, però per ara si us plau, utilitzeu aquest codi nou una vegada més i proveu de canviar el nom d'arxiu

EDITAR
Si us plau dir-me quina versió de vbulletin utilitza?

norku
10-10-11, 11:11
Hola,

He afegit el nou codi, canviar el nom del fitxer i vaig tractar de córrer però segueixo rebent el missatge sobre el token de seguretat. Estic usant la versió vb Suite 4.1.6

r.dziadusz
10-10-11, 21:46
He inclòs algun indici vbulletin, i que aquest Codi sigui més ràpid, si us plau provar-ho ara: CLICK i vull saber, si ajuda

raymond
11-10-11, 04:26
El codi va mirar i va veure això.


< formen action="/forum/ca/clearBB.php?do=execute" mètode = "publicar" >< d'entrada tipus = "presentar"
valor = "clara" style = "Amplada: 70%; marge esquerre: 15% "/ >< / formen >

Potser l'escriptura haurà de ser anomenat com clearBB.php?

raymond
11-10-11, 04:49
Treballat per a mi.
He copiat el codi, enganxat a un editor de text i guardi ' l com a clearBB.php
Carregar clearBB.php en l'arrel de fòrum de vbulletin.
Connectat com a administrador, tanqueu la Junta i executar clearBB.php des del meu navegador web.
Feu clic al botó clar.

Voila, totes les etiquetes de llengua ha estat autoritzat.

Gràcies a vBSEO, tots els enllaços morts són redirigits de forma permanent amb el fil original :)

r.dziadusz
11-10-11, 06:08
El codi va mirar i va veure això.

< formen action="/forum/ca/clearBB.php?do=execute" mètode = "publicar" >< d'entrada tipus = "presentar"
valor = "clara" style = "Amplada: 70%; marge esquerre: 15% "/ >< / formen >

Potser l'escriptura haurà de ser anomenat com clearBB.php?

Sí, tenia raó, però el problema amb la fitxa que falta, és sobre l'altre és línia d'aquest codi - un que li dóna dret a executar l'arxiu.
Consideraria aquest assumpte resolt, o té alguna pregunta

norku
11-10-11, 10:20
Gràcies Raymond. Tan preparat l'error fitxa per a mi.

Això no és 'resolt' encara que r.dziadusz...

Problema després d'executar l'escriptura: tots els apòstrofs anteriors (i cometes) són ara en Ascii Html': & # 039 & quot; Algunes idees en com arreglar això? (He vbseo i tractat la funció de substitució de caràcter - no funciona. Jo també reconstruir la memòria cau de correu després d'executar l'escriptura de BB - no canvia res). Només apòstrofs i cometes que hi era abans de l'escriptura era corregut han estat afectat (nous llocs que contenen ells mostrarà normalment) puc "enganyar" una solució parcial utilitzant vb censura però jo would força no.

A més, i es mostra a tot arreu com & amp;

Problema 2: per a una mica de raó que tinc aquest codi de BB en alguns llocs: [Lang = x], [lang = x] etc com fer modificar el seu guió (clearBB.php) per matar als també?

r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Trist que he marcat com a resolt, I suposava que va treballar per als dos de vostè
Vaig a investigar per què vostè aconsegueix & # 039, si us plau, digues què charset utilitza (descriure com fer-ho, vostè pot trobar a l'arxiu de readme.html)
Sobre segon problema, appeard becouse usuaris afegir "lang" codi manualy
Si vol treure ii utilitzant el meu script per al primer cas [Lang = x]
Si us plau trobar aquestes línies:

Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [lang ='))! = = FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [lang =');
}

i posar exactament després d'això:

Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [Lang ='))! = = FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [Lang =');
}


-això no va ser provat és només una solució ràpida
però en el segon cas [lang = x] aquest bbcode no funciona i és més complicat, també pot afectar amb alguns més problemes, becouse em mostrar etiqueta amb dos llacunes, però no sé si hi havia un amb tres buits etc, i a causa del que vostè pot tenir una mica de text retallats, he d'esbrinar si és possible treure Etiquetes com aquest amb seguretat.

Edita
Sobre & # 039 curently estem treballant en això pleae espera un segon

norku
11-10-11, 12:45
Hola i gràcies. Vaig començar un fil nou en això així podria suprimir-lo si us plau?

El meu conjunt de caràcters és ISO-8859-1

Gràcies també per a la informació en l'escriptura.

Mirant endavant a sentir de vostè sobre la cosa de html d'Ascii com m'agradaria realment d'aconseguir que fixa.

r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Hola encara treballant en això, ens hem de superar alguns qüestió de vbulletin temporal en el nostre fòrum de prova, ho sento pel retard, vostè rebrà la solució tan aviat com sigui possible!

r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Hola jo sé el que sembla ser l'assumpte, suposo que utilitza una versió anterior de clearBB així com em va dir que era una versió de beta.
Per treure & amp etc. si us plau, restaurar la base de dades de la còpia de seguretat només abans d'utilitzar el robot i crear aquest fitxer nou exactament com és actual - descrption:CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556), utilitzant (no anteriors, que podria crear problema - ho sento per això) versió de seqüència de comandaments

norku
12-10-11, 15:04
I perdre 2 dies el valor de missatges/temes en el fòrum d'afectat? No pot fer això...

r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Correcte pot crear per a vostè una altra escriptura que traurà tot d'això & # 039 & quot & amp
Ho sento que aquesta codis de html de ASCI apareix, però si us plau fixi's que utilitza versió de beta d'aquest producte, anem a fer res per ajudar-lo

norku
12-10-11, 17:19
Això seria excel·lent. Gràcies. L'escriptura traurà ells fins i tot si estan Unides en altres paraules com aquesta: & quot;Cottbus-Nordwest & quot;?

r.dziadusz
12-10-11, 17:31
També és versió de beta

1. Si us plau, crear el fitxer i deseu-lo com "decode.php"
2. Posar el codi de sota en ella i estalviar-lo
3. Carregar al seu servidor, arrel de fòrum
4. Fer la còpia de seguretat de la base de dades
5. Apagui el seu fòrum
6. Entrar com a administrador
7. En el seu navegador, posa url amb destinació a la seva "clearBB.php"
8. Botó "clar" premsa de
<? php echo "< d'entrada tipus = /" ocult / "nom = /" securitytoken / "valor = /" ". $vbulletin - > userinfo [securitytoken]. "/" / > / n ";?>

< estil p = "text-align: center" >
Utilitzar aquest programa per canviar el codi html asci en signes "normals"
</br> aquest script té una gran influència el seu
base de dades i els canvis són permanents - <b> no es pot desfer </b> per tant:
</br>
Assegureu-vos que vostè va fer la còpia de seguretat de <b> de la base de dades! </b> i recordi's de volta de <b>
fora el seu fòrum </b> durant utilitzant aquesta escriptura! </p>


< formen action="/forum/ca/decode.php?do=execute" mètode = "publicar" >< d'entrada tipus = "presentar"
valor = "clara" style = "Amplada: 70%; marge esquerre: 15% "/ >< / formen >

<? Php

funció update_pagetext (&$ new_message, $message_id) {
global $ vBulletin;

$vbulletin - > db - > query_write ("
ACTUALITZACIÓ ". TABLE_PREFIX. "post
CONJUNT pagetext = '".addslashes($new_message)." '
Posted on = ".$ message_id
);
}

funció update_tittle (&$ new_tittle, $tittle_id) {
global $ vBulletin;

$vbulletin - > db - > query_write ("
ACTUALITZACIÓ ". TABLE_PREFIX. "post
Defineix el títol = '".addslashes($new_tittle)." '
Posted on = ".$ tittle_id
);
$vbulletin - > db - > query_write ("
ACTUALITZACIÓ ". TABLE_PREFIX. "fil
SETtitle = '".addslashes($new_tittle)." '
ON firstpostid = ".$ tittle_id
);
}


require_once ('/ global.php.');


= Si ($ _ request [''] = 'executar') {
$to_remove = array ("& gt;", "& lt;", "& amp;", ""

$resultat = $vbulletin - > db - > query_read ("SELECT * FROM".TABLE_PREFIX. "post on pagetext com ' % & gt; %' OR pagetext com '% & lt; %' OR pagetext com '% & amp; %' OR pagetext com '% & # 039 %' O pagetext com '% & quot; %' títol d'OR com ' % & amp; %' O un s títol com '% & # 039 %' títol d'OR com '% & lt; %' títol de l'OR com ' % & gt; %' títol de l'OR com ' % & quot; %'");
mentre ($ message = $db - > fetch_array($result)) {
$new_message = $message ['pagetext'];
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & gt;'))! = = FALSE) {
$new_message = str_replace ('& gt; ',' >', $new_message);
}
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & lt;'))! = = FALSE) {
$new_message = str_replace ('& lt; ',' <', $new_message);
}
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & amp;'))! = = FALSE) {
$new_message = str_replace ('& amp;', '&',$ new_message);
}
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & # 039'))! = = FALSE) {
$new_message = str_replace ('& # 039
}
Si ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & quot;'))! = = FALSE) {
$new_message = str_replace ('& quot; ',' "",$ new_message);
}

update_pagetext($NEW_MESSAGE,$Message['postid']);

$new_title = $message ['title'];
Si ((strpos ($ message ['title'], ' & gt;'))! = = FALSE) {
$new_title = str_replace ('& gt; ',' >', $new_title);
}
Si ((strpos ($ message ['title'], ' & lt;'))! = = FALSE) {
$new_title = str_replace ('& lt; ',' <', $new_title);
}
Si ((strpos ($ message ['title'], ' & amp;'))! = = FALSE) {
$new_title = str_replace ('& amp;', '&',$ new_title);
}
Si ((strpos ($ message ['title'], ' & # 039'))! = = FALSE) {
$new_title = str_replace ('& # 039
}
Si ((strpos ($ message ['title'], ' & quot;'))! = = FALSE) {
$new_title = str_replace ('& quot; ',' "",$ new_title);
}
update_tittle ($new_title, $message['postid']);
}
}
>

r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Ho sento per l'estil, però si em poso en [php] tag, &amp; changes into & etc.

norku
12-10-11, 17:53
Acabo d'intentar l'escriptura i no treu l'ascii html si s'uneix a una paraula. Heus aquí un exemple: Aquestes són impressionants. I can & amp; # 039; t ajudar amb un balanç...

Hauria vaig veure una pantalla de resultats després que executi l'escriptura?

norku
12-10-11, 18:49
Oh gran, en algun moment de l'ininstal·lar http:// & quot /; xxxxxxxxxxxxxxxx & quot; s'ha afegit a un munt d'enllaços interns en els llocs.... Cap d'ells ara treball de curs. No feliç

r.dziadusz
13-10-11, 10:18
alguna etapa de l'ininstal·lar
Mentre està utilitzant escriptura de segona Sí? També si alguna cosa surt malament només restaurar la base de dades de còpia de seguretat, durant utilitzant el codi de fòrum hauria de ser tancar el que tindrà cap treballadors.
També jo pot esly chang segon guió d'eliminar el codi html fins i tot si és dins d'algunes paraules, ho sento per a aquest unonvinient

norku
13-10-11, 23:33
Hola,

He corregut totes les versions de l'escriptura en la mateixa base de dades (Sí, amb Fòrum tancat segons les seves instruccions).

Em vaig passar 8 hores avui va a través de centenars de temes de correcció d'enllaços interns i & quot etc. Estic seriosament avorrit ara així que si em podria fer un script que s'eliminarà # 039; , & quot; , & amp; fins i tot si són parts de les paraules que seria absolutament grans:)

Edit: L'escriptura també arreglarà els enllaços interns com el de post # 43 dalt?

r.dziadusz
14-10-11, 08:45
La seqüència de comandaments que ara escric per canviarà cada # 039; , & quot; , & amp; en ' etc. pot també PM em sembla fil url amb enllaços trencats

r.dziadusz
14-10-11, 09:21
Codi d'Actualització: clic (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-4.html#post10734)

norku
17-10-11, 14:00
Hola i gràcies per l'actualització. Executava l'escriptura i tenia l'error agrícola. Aspectes com un dels paràmetres potser podria estar equivocat?


Database error in vBulletin 4.1.6:

Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%&gt;%' OR pagetext like '%&lt;%' OR pagetext like '%&amp;%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%&lt;%' OR title LIKE '%&gt;%';

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community

r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Si us plau, una vegada més em pot donar el seu mesage d'error sense puting en això totes les etiquetes BBcode - quan fa això una mica de codi html es converteix en senyals i.e.: % & # 039; % % ' % etc

norku
18-10-11, 12:11
Error de base de dades en vBulletin 4.1.6:
Aquí van:



No vàlid SQL:
Seleccioni * FROM post on pagetext com ' % > %' OR pagetext com ' % < %' OR pagetext com '% & %' OR pagetext com '%' %' OR pagetext com ' % "%' O un s títol com '% & %' títol d'OR com ' %' títol d'OR com ' % < %' títol d'OR com ' % > %';

Error de MySQL: Té un error en la seva sintaxi SQL; Comprovi el manual que correspon a la seva versió de servidor de MySQL perquè la sintaxi correcta utilitzar prop de '%' OR pagetext com ' % "%' O un s títol com '% & %' títol d'OR com ' %' ti d'OR" en la línia 1
Nombre d'error: 1064
Sol. licitud Data: Dilluns, octubre 17 2011 @ 01: 57: 46 PM
Data d'error: Dilluns, octubre 17 2011 @ 01: 57: 46 PM
Guió: http://www.xxxxx.com/forum/decode.php?do=execute (http://www.hj-research.com/forum/decode.php?do=execute)
Referrer: http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php (http://www.hj-research.com/forum/clearBB.php)
Adreça d'IP: 79.194.232.35
Nom d'usuari: xxxx
NomClasse: vB_Database
MySQL Version: 5.0.92-comunitat

r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Hola quan es posa el meu codi en programa d'edició de text, més probablement canvia html codi Asci en signes normals, i de manera que el problema ha aparegut. Si us plau, enganxi'l una vegada més i assegureu-vos que tots els asci codi no canviava - es queda el camí que és en el meu lloc. Especialment prestar atenció a "% # 039; %" no s'ha convertit en un '

norku
18-10-11, 12:49
bé. Tastaré allò.

norku
18-10-11, 13:09
Com puc evitar que això passi? He intentat Notepad + + també, però quan vaig enganxar el seu codi de canviar els símbols

r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Si si us plau PM el seu accés detall al seu ftp i pot posar aquest exatly codi com hauria de ser, si no vol que em doni accés pot provar canvi manualy símbols una altra vegada després que es converteix en això '

norku
18-10-11, 14:43
Corria això de tota manera i sembla que hagi treballat aquesta vegada. Posar-lo a 'error d'operador':)

Gràcies molt molt per enganxar-se a això i espero que fil serà útil per a qualsevol altra cosa que ha d'ininstal·lar vbet per alguna raó.

Consell per a qualsevol persona que ininstal·la: no fer el que vaig fer i només ininstal·lar com ho faria amb un mod de normal vbulletin. Definitivament demani als nois aquí a vbet abans que ininstal·li. Va a estalviar molts mals de cap.

r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Benvingut, si vostè té alguna altra pregunta en aquest fil si us plau demanar, alguns altres assumptes si us plau obri fil nou.
Si tot és ok vaig a marca resolt

schan
20-02-14, 20:37
Això és encara un problema o ha estat resolt aquests problemes d'ara? Encara és un dolor al cul per ininstal·lar vBET?

Gràcies.

Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
El problema ha estat resolt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.9.99